Çatlatma iğnesi yaptın mı canım onun etkisi de olabilir 5. Gün Cok erkenMerhaba hanımlar Martın 26 sında dondurulmuş embrıyo transferim gerceklestı transferin ilk günü sayılıyormu bilgilimisiniz bu konuda ve ben dayanamayıp cok erken olmasına ragmen test yaptım ve boyle bı sonuc cıktı bakarmısınız acaba sankı cok bellıbelirsiz 2. Cızgıyı goruyorum gibi ama yanlısda olabılır bırde siz bakarmısınız rica etsem ?
Catlatma ignesi olmadım transferden önce ve suan hala ilac kullanıyorum ve progestoron fitil kullanıyorum ayrıcaÇatlatma iğnesi yaptın mı canım onun etkisi de olabilir 5. Gün Cok erken
Aynen bırkacgun sonra tekrarlıcam yine5. Gün erken canım. Bir iki gün sonra daha doğru sonuçlar çıkar.
İnsan dayanamıyor bazen ama dediginiz gbi birkacgun sonra tekrarlıcam insallahDaha cok erken. 2-4 gün daha beklerseniz daha iyi olur
Evet hemen bakmamıştm teste uzerinden bıraz zaman gecmişti tekrarlıcam insallah bırkacgun snra yıneBen transferi saydığım gün 6. Gündü hemen çift çizgi oldu sizinkini çok beklettinizmi eğer Buda hemen belirdiyse hayırlı olsun diyelim inşallah sizinledir
Yumurtanın kalıtesının iyi oldugunu ve 8 cm oldugunu söylemişti doktorumYumurtanın kalitesi kaçtı
Transfer gununu saymazsak 3. Gün sayarsak 4. Gün oluyoKaçıncı gün yaptınız testi
Evet çizgi var bende 6. Gün yapmıştım baya silik çıkmıştıMerhaba hanımlar Martın 26 sında dondurulmuş embrıyo transferim gerceklestı transferin ilk günü sayılıyormu bilgilimisiniz bu konuda ve ben dayanamayıp cok erken olmasına ragmen test yaptım ve boyle bı sonuc cıktı bakarmısınız acaba sankı cok bellıbelirsiz 2. Cızgıyı goruyorum gibi ama yanlısda olabılır bırde siz bakarmısınız rica etsem ?
İnsallah bıkacgun daha bekleyıp tekrar yapıcam insallah test Rabbim senınde ınsallah sag saglım kucagına almak nasip eder yavrunuEvet çizgi var bende 6. Gün yapmıştım baya silik çıkmıştı
Testı yaptım ama hemen bakmadım biraz zaman gectı uzerınden sonra baktım cok bellı belırsz oluncada bıraz daha beklemeyı uygun gördum cunku buradakı doktorlar hemen kantestı yapmıyor gununu bekleyıp ıdrar testı ıstıyorÇok iyi baya erken çıkmış kan verdiniz mi
Aynı şekilde bende öyle yapmıştm bakmayıp bırakıp gtmiştim ve bıdahada tekrarlamadm çünku aynı anmı cıktı yoksa durdukcamı onu bılmıyorum tekrarlamayada ceseret edemıyorum acıkcası en iyisi gününü beklemektesti tekraladınız mı yada kan verdiniz mi ? Benimde aynı şekilde 5. gün çok ince bir çizgi çıktı ama testi bıraktım gittim üstünden biraz zaman geçmişti baktığımda elimde başka testte olmadığı için kan vermeyede cesaret edemediğim için bıraktım öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?