Aynı şekilde bende öyle yapmıştm bakmayıp bırakıp gtmiştim ve bıdahada tekrarlamadm çünku aynı anmı cıktı yoksa durdukcamı onu bılmıyorum tekrarlamaya ceseret edemıyorum acıkcası en iyisi gününütesti tekraladınız mı yada kan verdiniz mi ? Benimde aynı şekilde 5. gün çok ince bir çizgi çıktı ama testi bıraktım gittim üstünden biraz zaman geçmişti baktığımda elimde başka testte olmadığı için kan vermeyede cesaret edemediğim için bıraktım öyle.
cok sevındım canım benim Rabbim sag saglim kucagına almak nasip etsin insallah kacıncı gunde verdın kan sen ?Ben dayanamadım kan verdim beta 70 :)
5. Gün embriyosu mı Maşallah transfer sonrası kaçıncı gününüzBen dayanamadım kan verdim beta 70 :)
Transfer gününü saydınız mı birinci gün olarak7. Günde verdim canım
Yok canım transfer gününü saymadım. 7. Gün kan verdim5. Gün embriyosu mı Maşallah transfer sonrası kaçıncı gününüz
Allahım bağışlasınYok canım transfer gününü saymadım. 7. Gün kan verdim
Transferden önce çatlatam iğnesi yapmış mıydınıztesti tekraladınız mı yada kan verdiniz mi ? Benimde aynı şekilde 5. gün çok ince bir çizgi çıktı ama testi bıraktım gittim üstünden biraz zaman geçmişti baktığımda elimde başka testte olmadığı için kan vermeyede cesaret edemediğim için bıraktım öyle.
Merhaba 6.gün kan tesi negatif di 7.gün idrar negatif yarın 8.günüm ne diyorsunuz tekrar edeyim mi5. Gün erken canım. Bir iki gün sonra daha doğru sonuçlar çıkar.
Ben 6.gün kan negatif.7.gün kaset test negatif yarın 8.günüm kan tekrar etsem mi negatifim sanırmYok canım transfer gününü saymadım. 7. Gün kan verdim
Canım 10. Gün de çağırmadı mı doktorun bence stres yapıp durma bebeğe de zararlı. Kendini sakinleştir, 10. Gün gir ver kanınıMerhaba 6.gün kan tesi negatif di 7.gün idrar negatif yarın 8.günüm ne diyorsunuz tekrar edeyim mi
Haklısınız pekiCanım 10. Gün de çağırmadı mı doktorun bence stres yapıp durma bebeğe de zararlı. Kendini sakinleştir, 10. Gün gir ver kanını
Yok çatlatma iğnesi kullanmadım benTransferden önce çatlatam iğnesi yapmış mıydınız
Ben 8.gün kaset test negatif yineBende 6.gunde idrar testi yaptım çıkmadı 10 gün dolmasını bekliyorum direk kan vereceğim
Galiba çok erken davrandıkBen 8.gün kaset test negatif yine
HayırlısıGaliba çok erken davrandıkinşallah 10. Günde vereceğimiz kanda çıkar bence endişelenmeyin
Ben 6.gün kan verdim negatifBende 6.gunde idrar testi yaptım çıkmadı 10 gün dolmasını bekliyorum direk kan vereceğim
6. Gün çok erken 10.gun olmasını bekleyin bende bekliyorumBen 6.gün kan verdim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?