Emsey' de tüp bebek

galimero

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
18
2
16
Gaziantep
Kasım ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Acıbadem maslak, avrupa şafak ve emseyle görüştüm. Nedense emsey daha bi sıcak geldi. Var mı daha önce burada tüp bebek deneyen. Dualarınızı bekliyorum bu arada.

Son düzenleme:
selam,
ben almanyada yasiyorum.emsey hakkinda basari orani yüksek diye duydum ben de.daha bugün duydum onu da.dedigin gibi ilgi yönünden de yeterli olduklarini da duydum.sen arastirirsan fikrini burda yazarsan bende aydinlanirim.
varsa orda deneyimi olan arkadaslar yazsinlar lütfen..

Başarı oranı konusunda yeterli istatistik yok bence. Daha 8 deneme yapmışlar. 4' ü tutmuş. bu işler kısmet işi bence, gönlünüz nereyi yakın bulursa orda denemek lazım.

ben suanda emseyde yaptırıyorum dr nesrın hanımda cok ıyı bır ınsan ama daha yumurta buyutme asamasındayız eğer ılerleme olursa yazarım burdan Allah hepimize nasip etsin bu arada orda ıkı tanıdığım yaptırdı ve bır doğum yaptı bırı daha yenı hamıle hayırlısı artık Allahtan (amin)

bana da emseyi orada çalışmış ve akrabası tüp bebek yaptırmış bir hemşire arkadaş tavsiye etti...ben acıbadem maslakta yaptırmıştım ama olmadı....bu defa emseyi düşünüyorum anadolu yakasındaymış...ayrıca çalışan insanlar oldukça inançlı...hakkımızda hayırlısı bakalım...yaptıranlar veya tedavi görenler lütfen sık sık yorum yaparsa sevinirim....

selam arkadaşlar bundan bir sene önce bende emseyde tüb bebek tedavisi oldum ve ilk denememde Allahın izniyle hamile kaldım.Gerçekten çok güzel bi hastane ben çok memnun kaldım.

Kızlar Merhabalar..
Rabbim bebek arayan herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip esin
biz emseyde nesrin hanıma tüp bebek için tedaviye başladık..
transfer c.tesi günü 14 ünde yapıldı
2 adet yumurta koydular
Rabbimden hayırlısı bakalım 24 ünde kandan beta hcg ye bakılcak inşallah hayırlı haberler alırız

kısaca nesrin hanım çok candan sıcak bir insan
bu tüp bebek işinde en önemli si inanan insanlar için islami konulara hassasiyet göstermeleridir
bu benim için önemliydi ve besmelesiz bir iş yapılmadı
Rabbim bizde dahil arayan herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...

dualarınıza talibim..

ınslalah gzuel haberler alırsınız.... fıyat ne kadar odedınız acaba hersey dahıl_

tesekkur ederım cevabın ıcın cnm ne yaptın merak ettım testı yaptınmı rabbım ıstedıgıne kavustrsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…