Şimdi nereye gidiyosun?Çünkü herkese ayni ilaclari veriyorlar yumurta durumuna yada kisiye göre deil ezberledikleri ilaclarla islem yapiyorlar dikkatinizi cekmistir ağlayarak cikan cok oluyor orda tutmayan okadar cok varki benim o dikkatimi cekmisti aslinda ama tecrübesizlik iste birde müslümanlar dindarlar diye öyle bir yerde yaptırmak istedik iste sonuc bu
Şuan bahçeci umut tüp bebek merkezi selen hanima gidiyorum cok memnunum her soruma beni tatmin edicek cevaplar veriyor ben istemeden bir sürü uygulama yapıyor ilaclarim hormonlarima yumurtalarima göre düzenlendi 8 adet yumurtam toplandi 5 i 5. Güne gitti en kaliteli 3 tanesi dondurulup cgh testi icin amerikaya gönderildi bklm sonuc iyi gelirse tranver yapilacak 100 de 85 şans verdi iyi embriyo cikarsa senin kac yumurtan toplandi kaci döllendi cnmŞimdi nereye gidiyosun?
12 toplandı 9u döllendi 6 sında Bölünme oldu 4 ü 1.kaliteymiş 2.si transfer edildi 2.si dondurulduŞuan bahçeci umut tüp bebek merkezi selen hanima gidiyorum cok memnunum her soruma beni tatmin edicek cevaplar veriyor ben istemeden bir sürü uygulama yapıyor ilaclarim hormonlarima yumurtalarima göre düzenlendi 8 adet yumurtam toplandi 5 i 5. Güne gitti en kaliteli 3 tanesi dondurulup cgh testi icin amerikaya gönderildi bklm sonuc iyi gelirse tranver yapilacak 100 de 85 şans verdi iyi embriyo cikarsa senin kac yumurtan toplandi kaci döllendi cnm
Eşimde morfoloji bozukluğu oldugu icin ve basarisiz iki tüp bebek deneyimimden dolayi doktorum işini sansa birakmak istemedi bu testle başarı şansı cok yüksekNeden öyle bi test Yapılıyo ?
Yaş kac sizde ben 29Neden öyle bi test Yapılıyo ?
Bende 27Yaş kac sizde ben 29
Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve ilginiz için inşallah bende kavusurum yavrumaBende 27
Inşallah tez zamanda Çifter Çifter kavuşursun cnm Allahtan iste elbet vakti zamanı gelince vericektir dilerim bu hemencik olurÇok teşekkür ederim cevaplarınız ve ilginiz için inşallah bende kavusurum yavruma
Bende bu ay dusunuyorum ama sigortamiz yok fiyat olarak gark ediyor degil mi
Bende bu ay dusunuyorum ama sigortamiz yok fiyat olarak gark ediyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?