Emseyde tüp bebek

Villagee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
102
87
28
42
Emsey hastanesinde doktor nesrin hanımda tup bebek tedavisi olan var mi?yorumlarınıza ihtiyacım var daha önce tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum...

Emsey hastanesinde doktor nesrin hanımda tup bebek tedavisi olan var mi?yorumlarınıza ihtiyacım var daha önce tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum...
Merhaba ben varımm ilk denemem ve transferimin 4.günü o zorlu bekleme dönemindeyim 15 mayıs test günüm artık hakkımızda hayırlısı ama nesrin hoca mükemmel bir insan birçok başarı hikayesi gördüm onun vesilesiyle inşallah biz de onlara dahil oluruz şu ana kadar her aşaması mükemmeldi inşallah sonucu da güzel olur

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, inşaallah hamilesinizdir, tedaviniz olumlu sonuçlanır. Benim başka bir merkezde olumsuz bir tecrübem var ne yazık ki. Şimdi merkez değiştirmek istiyorum, o yüzden gerçekten ilgili çözüm odaklı ve iyi takip eden bir doktor arayışım var. Teşekkürler.

Arkadaşlar herkesin kendi beklentisi farklı oluyor tabi doktordan. Ama hastanenin içinde bir bölüm.Ne zaman arasak bir türlü direk bağlanamadık.Doktora ulaşmak zor oluyor.Nesrin hanım ayrıca kendi numarasını da vermiyor. Aklınıza takılan şeyleri anında arayıp soramıyorsunuz da. Bir kere yaptık geçen ay.Amh düşük(1.22) ve fsh 15.5ken başlandı.Her hastasına aynı yöntemleri uyguluyor. Ama herkesin derdi aynı mı? Benim değerlerden dolayı mı tutmadı yoksa embriyo konulduktan sonra tutmasını güçlendirmek adına iğne vs gibi farklı teknik uygulanmadığından mı bilemiyorum, 10.gün beta hcg 0.69çıktı.Zar zor arayıp ulaştım sonucu bildirmek için. 12.güne kadar yükselir dedi. Daha erken dedi. Ama ertesi gün 11.gün kanamam oldu.Regle dönüp devam etti. Tutmadı malesef. İnsan zaten kötü oluyor. Bir zahmet arayıp kendileri sormuyor sonucu,destek de olmuyorlar. Hemşireler doktor belki iyiydi ama iletişim zayıf. Doç Prof olsa daha iyi demiyorum öyle olup kendini geliştirmeyene gitmemek lazım. Ben tavsiye etmiyorum. Diyarlife hastanesinde Doç Dr Hakan Çoksüeri fark ettim instagramda.Hastaların infertilite sebebini bulup, ona göre farklı tedaviler uyguluyor. Gitmedim ama aklımda.

Umarım bir sonraki tedavinizde istediğiniz sonucu alırsınız. Paylaştığınız
Için teşekkür ederim.

İnşallah. Teşekkür ederim. Bir arkadaş Bahçeci Tüp Bebek merkezinde Doç Dr Cem Çelik i önerdi. Onu da düşünüyorum. Hem ilgiliymiş hem de memnun kalanlar var. Nasip bakalım. Allahım size ve bizim gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla versin inşalllah

Allah razı olsun Nesrin hanımdan. Emseyde ilk denemem pozitif oldu şükürler olsun. Laboratuvarı da iyi saniyorum ki çünkü 5.güne 6.güne ilerletmeye çalışıyorlar embriyolari. Ve mahremiyete çok dikkat ediyorlar. Randevulu gidince bekleme vs olmuyor vıcık vıcık kalabalik degil bazi merkezler gibi. Her şey tam kivamindaydi. Allah sebep kıldı. Tavsiye ediyorum arkadaslar rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…