Arkadaşlar herkesin kendi beklentisi farklı oluyor tabi doktordan. Ama hastanenin içinde bir bölüm.Ne zaman arasak bir türlü direk bağlanamadık.Doktora ulaşmak zor oluyor.Nesrin hanım ayrıca kendi numarasını da vermiyor. Aklınıza takılan şeyleri anında arayıp soramıyorsunuz da. Bir kere yaptık geçen ay.Amh düşük(1.22) ve fsh 15.5ken başlandı.Her hastasına aynı yöntemleri uyguluyor. Ama herkesin derdi aynı mı? Benim değerlerden dolayı mı tutmadı yoksa embriyo konulduktan sonra tutmasını güçlendirmek adına iğne vs gibi farklı teknik uygulanmadığından mı bilemiyorum, 10.gün beta hcg 0.69çıktı.Zar zor arayıp ulaştım sonucu bildirmek için. 12.güne kadar yükselir dedi. Daha erken dedi. Ama ertesi gün 11.gün kanamam oldu.Regle dönüp devam etti. Tutmadı malesef. İnsan zaten kötü oluyor. Bir zahmet arayıp kendileri sormuyor sonucu,destek de olmuyorlar. Hemşireler doktor belki iyiydi ama iletişim zayıf. Doç Prof olsa daha iyi demiyorum öyle olup kendini geliştirmeyene gitmemek lazım. Ben tavsiye etmiyorum. Diyarlife hastanesinde Doç Dr Hakan Çoksüeri fark ettim instagramda.Hastaların infertilite sebebini bulup, ona göre farklı tedaviler uyguluyor. Gitmedim ama aklımda.