Arkadaşlar oğlum emme içgüdüsünü bende karşılamaya çaılışıyor.Doktor emzik çeşiti çok beğendiğini deneyerek bulacaksın dedi bende en pahalasından en ucuzuna kadar tüm markaların emziğini aldım.Tatlıya batırmakta zararlıymış.Özellikle akşamları çok yorucu oluyor.Başara bilen arkadaşlar siz nasıl yaptınız?
Arkadaşlar oğlum emme içgüdüsünü bende karşılamaya çaılışıyor.Doktor emzik çeşiti çok beğendiğini deneyerek bulacaksın dedi bende en pahalasından en ucuzuna kadar tüm markaların emziğini aldım.Tatlıya batırmakta zararlıymış.Özellikle akşamları çok yorucu oluyor.Başara bilen arkadaşlar siz nasıl yaptınız?
Çok teşekkür ederim ama ilk aldığım emzikti.Ben neredeyse tüm emzik markalarını ve çeşitlerini aldım sayılır.Ancak hala almıyor bazen elini emiyor ama onuda sevmiyor bir tek göğsümde sakinleşiyor.Ama akşamları saat altıda başlıyor uyuyana kadar yani onakadar emiyor tabi arada bir banyo molası veriyoruz..Çok yorucu oluyor normalde sakin olan oğlum bu saatlerde sürekli emme içgüdüsünü karşılayamzsa çekilmez hala geliyor.canım bende birsürü emzik aldım ama olmadı en sonunda doktorumuz kauçuk emzik önerdi ve bebeğim emdi sanada chicco kauçuk emziği öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?