Arkadaşlar oğlum emme içgüdüsünü bende karşılamaya çaılışıyor.Doktor emzik çeşiti çok beğendiğini deneyerek bulacaksın dedi bende en pahalasından en ucuzuna kadar tüm markaların emziğini aldım.Tatlıya batırmakta zararlıymış.Özellikle akşamları çok yorucu oluyor.Başara bilen arkadaşlar siz nasıl yaptınız?
aynen bende ilk verdiğimde biraz aldı emziğiaventin silikon emziğini almıştım damaksız olanlardan .. doğumdan önce almıştım hatta.. 15. gün verdim bebişime cok cok emmeye başladı.. önce çok üzüldüm .. bebeğimi kandırıyorum gibi geldi.. sonra düşündüm de iyiki vermişim. tok olsada meme aranıyordu ve emdği zamanda kusuyordu.. şimdi çok rahatız.. uyurken emiyor.. derin uykuya dalınca kendiliğinden atıveriyor emziğini.. 3,5 aylık kızım bu arada..
sevgiler.
benim 3 aylık ikiz bebeklerim var 20 günlükken gaz sıkıntısı çekmeye başladık ikiside kolik ve biri reflü..ikisine de mama takviyesi yapıyoruz ikisininde sıkıntısına göre formüle edilmiş mama kullanıyoruz..emziğe alışmalarını çok istedim bazı markaların emziğini denedim ama başarılı olamadım..gaz sıkıntısını yoğun yaşadığımız saatlerde özellikle bebeklerimi sakinleştirmek istiyorum..
benim kızım da 2 aylık. ilk günden beri uğraşıyorum ama tutturamadım bisürü çeşit emzik denedik
en son bakkal emziğini tuttu
bi vitamin şurubu var ona batırıp veriyorum bazen de pekmeze ama tadı geçince atıyor tabi
kısa süreli bi sakinleşme sağlıyor
pekmez zararlı olur mu acaba yaa
çok bunalınca veriyorum ama gene de içim rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?