Emzik

feridenindunyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
54
10
1
35
merhaba arkadaşlar, bebeğim 4 aylık. Avent' in ayıcık şeklindeki emziğini verdim tutmakta biraz güçlük çekti. Sonrada Wee'nin damaklı emziğini çok sevdi şimdi onu kullanıyoruz. Ama içim rahat değil acaba iyi midir bu emzik sağlıklı mıdır? Hangi emziği önerebilirsiniz?

Denemedim emzik kalmadi nasil tutturdun yontemin var mi? Bir de neden saglikli olmasin ki hepsi denetimden geciyor.. ben bakkal emzigi ariyorum simdi bi o kaldi denemedigim baska carem yok..

merhaba arkadaşlar, bebeğim 4 aylık. Avent' in ayıcık şeklindeki emziğini verdim tutmakta biraz güçlük çekti. Sonrada Wee'nin damaklı emziğini çok sevdi şimdi onu kullanıyoruz. Ama içim rahat değil acaba iyi midir bu emzik sağlıklı mıdır? Hangi emziği önerebilirsiniz?
aventin ultra soft emziği inanılmaz yumuşak. çok kolay alıyor bebekler. bende aventin ayıcık şeklinde olanı veriyordum ama çok büyük sürekli fırlıyordu ağzından. sonra ultra softu aldım çok güzel çok yumuşak ve diğeri gibi tam yuvarlak değil. incelemeni tavsiye ederim. ilerde dişlerede bi zararı olmuyormuş

Ben kuzenimin tavsiyesiyle MAM emzik aldım, bebeğim 2 aylıkken kullanmaya başladık, hala kullanıyoruz. Kullandığı ilk günden beri çok memnunuz, ortodondik bir emzik olduğu için damak yapısını bozmuyor, bebekler de çok kolay alışıyor. gittigidiyor'da bir üye satıyordu, ben ondan almıştım, ertesi gün kargoya vermişlerdi.

Valla kizlar aldi emzigi sonunda teyzem sayesinde. Aventin emzigini aldi hemde. Ilk baslarda uykusunda agzini acip veriyordum gun gun alisti simdi gunduz de aliyor gece de ama 4 aydan sonra aldi :) tesekkur ederim yorumlariniz icin

Back
X