Emzikten kurtulamıyoruz

Benim oğlum 2.5 yaşında emiyor valla uyurken bu ara uyku dışındada emmeye basladi... emzigin dibindn kestim bakalım hava giderse belki emmek istemez...
Wc olayida yok uygun zaman 30 aydan sonraymis yaza deneyecem bakalım şuanda istemiyor gibi istemiyorsa zorlama tuvalet olayını

Benim oğlum 2.5 yaşında emiyor valla uyurken bu ara uyku dışındada emmeye basladi... emzigin dibindn kestim bakalım hava giderse belki emmek istemez...
Wc olayida yok uygun zaman 30 aydan sonraymis yaza deneyecem bakalım şuanda istemiyor gibi istemiyorsa zorlama tuvalet olayını
Ona da ara verdim beceremedim :))))

Rabbim size çokk sabır versin inş, bizler için de dua edin lütfen ,rabbim en yakin zamanda bir melek daha gönderir insaallah size
inşallah Allah sizlerin yavrularını size bağışlasın yokluğunu göstermesin. hiç aklımdan çıkmıyor ama akşamdan beri emzikli halini anıyorum vesile oldunuz teşekkürler

ii bi fikir oldugunu düşünerek sabır tası al sür birdaha istemezzzzzz emin olll

guven duydugu birsey neticede emzik.. tiksindirerek vazgecirmeyin bence. sabir tasi çok tiksindirir.
bende memeden kesince cok zorlanmistim. kucaginizda sarilin sarki soyleyin kitap okuyun. saçlarını oksayin ve surekli artik ona ihtiyaci olmadigini onu birakmasi gerektigini anlatin. kararli olun. suan ütopya gibi gelebilir ama 1 hafta sonunda istememis oluyor..

sadece emziksiz uyumayi bilmedigi için agliyordur, ona emziksiz uyumayi ogretin. resimli kitaplar alin. ben oyle yapmıştım anlatirdim ayagimda sallardim.

parmak emmeye alismasin ben 7, 8 yasina kadar uykuda parmagimi emdim. gizli gizli emerdim kucuklukten alışkanlık... resmen sol bas parmagim deforme olmus :)

Simdilik erteledim zaten ,biraz daha büyüsün öyle konusarak kesmeyi düsünüyorum. şuan tam konusamıyor kötü etkilenir.

Son düzenleme:
Back
X