o zaman pazartesi başlıyorum bu diyete ne de olsa pazartesi diyete başlama günüdür. sütüm azalmasa ve daha önemlisi irade gösterebilirsem bebeğim 6. ayı bitirene kadar bunu yaparım sonra ekmeği faan biraz daha azatırım bir umut
kızlar geçtigimiz salı gününden ilk defa diyetisyene gittim.3 ay önce doğum yaptım ve emzirdigim için diyetisyenim sütü etkilemeyecek bir diyet verdi.
sizinle paylaşıyorum;
(bu arada bebegimden dolayı gece 2de yatıyorum sabah da 12 de kahvaltı yapabiliyorm)
kahvaltı(12.00)
2 ince dilim tam buğday unu ekmegi
şekersiz çay
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
roka tere marul (istedigin kadar)
haşlanmıs yumurta(haftada 2 kez fakat yumurta varsa peynir yenmeyecek)
ögle yemegi(15.00)
1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı sebze yemegi
yağsız ve tuzsuz salata
yarım kase yogurt
akşam yemeği(18.00)
1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı sebze yemegi
yağsız ve tuzsuz salata
yarım kase yogurt
3 haşlanmıs yumurta büyüklügünde haşlama veya fırında et
Ara ögün 20.00
2 adet meyva
Ara ögün 22.00
1 ince dilim ekmek ve 1 kibrit kutusu peynir
Ara ögün 23.30
1 adet meyva ve 1 kase yogurt veya 1 bardak süt
Bu aradaen az 10 bardak su
Kızlar diyet listem sizce faydalı olur mu? Ayrıca akşam yemegindeki 3 adet yumurta büyüklügündeki etin yerine ne yiyebiliirm?Bilgisi olan varsa paylaşsın.
canım merhaba bugün tartıldım ve 68 kiloyum:) sadece bu listeye uyarak ve zaman zaman kısa kısa yuruyusler yaparak.ne sorun varsa yanıtlarım.
eveet,sonunda yine 53.1 oldum.Bol yeşillik(özellikle dereotu) sorunu çözdü sanırım. 3 gün dereotu ve yeşillik yiyememiştim,dün bayağı tükettim ve sonuç 200 gramı verdim:)))) Tabi limonlu ılık suyu da ihmal etmiştim.Dün ilk defa çöreotlu yoğurt yedim.Tohum olduğu için bayağı bir çiğniyorsunuz.Küçük bir kase yoğurdu yarım saatte yedim bu yüzden.Tok tutuyor.Her gün deneyeceğim.Bakalım sonuç ne olacak.
Tebrik ederim sizi. Benim de oğlum 6,5 aylık bugün rejime başlıyorum. 68,9 kg um Hedefim 53 Kg. Ben liste uygulayamıyorum. Nesfit deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?