Sağol canım inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin :) Benim diyetimi zorlaştıran annem diyelim :) izin vermiyor az yememe süt olsun diye tepiyorda tepiyor ağzıma :) hamilelik öncesi biraz kilo ver bencede, ben normal kilomun 4 kilo üstünde hamile kaldım bana biraz sıkıntı oldu :)Üzülme bence hem emzirme hem annelik telaşı ve stresi diyeti zorlaştırıyordur ben yeni iyeyim hamile kalmadan önce zayıflamaya çalışıyorum şans eseri gördüm seni destek olmak istedim bol bol yoğurt ye bence içinede şeftali falan doğra tatlı krizini engelliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin :) Benim diyetimi zorlaştıran annem diyelim :) izin vermiyor az yememe süt olsun diye tepiyorda tepiyor ağzıma :) hamilelik öncesi biraz kilo ver bencede, ben normal kilomun 4 kilo üstünde hamile kaldım bana biraz sıkıntı oldu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
51.5 kiloyum.Yavaş ama istikrarlı bir biçimde kilo veriyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.Diyet yapabildiğimi söyleyemem,hele ramazanda hiç yapılmıyor ama ramazan biter bitmez tam gaz devam.
Yemeyi reddedemeyeceğimiz yiyecekleri tamamen kesmek yerine miktarını azaltarak yemek daha mantıklı bence.Kızartmayı ben de çok severim.İlk zamanlar tamamen kesmiştim fakat öyle daha çok canı çekiyor insanın.En iyisi az da olsa yemek.
bebeğiniz kaç aylık, emzirmek insanı çok acıktırıyor ve özellikle de zararlı şeyler canım istiyor benim
merak ettim kaç ayda böyle 51 kg ye düştünüz ne güzel, benim frenim yok gibi zaten diyet yapmak daha önce hiç yapmadığım bişey,nasıl dönecem tekrar 50 kg ye bilmiyorum
ben stajyyer diyetisyenim arkadaşalr her annenin hamilelik boyunca aldığı kilo farklıdır ve diyetleri de kendisine özeldir ordan burdan duyma diyetleri yapmayın sütünüz azalabilir merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim ?_
10 aylık benimki.Bir de kızım var 31 aylık.Evet emziriyorum ve inanılmaz iştahlıyım,tabi diyet yapana kadar.Diyete çok uyamasam da daha az yeme alışkanlığı kazandım.Mayıstı sanırım başladığımda diyete.Emzirmesem evet çokaz kilo verdiğimi söyleyebiliriz ama emzirdiğim ve son 3 yıldır sürekli kilo aldığım için bu kez veriyor olmak çok mutlu ediyor.Ayrıca benim şu an verdiğim kilolar ilk çocuğumdan kalanlar,o daha da mutlu ediyor beni.Siz bir başlayın diyete,az az da olsa vereceksiniz eminim.Hiç verememektense 3-5 ayda 3-4 kilo vermeyi tercih edersiniz eminim.Kilodan çok daha belirgin şekilde inceliyorsunuz ayrıca.Beni görenler 7-8 kilo verdiğimi düşünüyor.O kadar inceldim yani.
Hazır gıda tüketmemeye dikkat ediyorum.Nesfit'in içeriğini bilmediğim için yorum yapamayacağım.Ama ekmeği kesmek ve bol su içmek bile sizi bir adım öne götürüyor.Benim diyete başlarken ilk hedefim az yiyerek midemi küçültmekti .Kilo vermek ondan sonraki hedefimdi.Çünkü çok yemekten vicdanen rahatsız oluyorum,hoşlanmıyorum kendimden.Az ekmek ve bol su az yemeye alışmanızı sağlıyor.Şimdiden kolay gelsin size.Bu arada bol bol dereotu tüketin.Hem sütünüzün kalitesi artar hem de tok tutar.
ben stajyyer diyetisyenim arkadaşalr her annenin hamilelik boyunca aldığı kilo farklıdır ve diyetleri de kendisine özeldir ordan burdan duyma diyetleri yapmayın sütünüz azalabilir merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim ?_
Ben varim canim.temmuzda dogum yaptim suan tam hamile kaldigim kiloya 10 kilom var.hamile kaldigim da da 4 kilo fazlam vardi.yani toplamda 14 kilom var fazladan.diyet yapamiyorum.agzima sahip cikamiyorum.2 gun dayanabiliyorum sonra yine saliyorum kendimi.isin kotusu dogumdan sonra doyma hissimi kaybettim.karnim hic sismiyo of cok yedim hic diyemiyorum.subatta ise baslicam ve kumas pantolonlar olmuyo.kilolar dengeli dagilmis durumda.ama gobek simit be bacaklarimdan cok rahatsizim.memelerim su torbasi gibi.4 aylik kizim suan.emzirmekle kilo veremiyorum.hatta takildim kaldim suanki kiloda 1_2 kilo eksilsem belki gaza gelirim ama o da yok.naapcam bilmiyorum.yuruyus yapma sansimda yok.kizimi birakamiyorum cunku durmuyo ben yokken.Selam arkadaslar bende 3 ay önce dogum yaptim 80 kiloyum suan kilo vermek istiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum spora baslicam artik yemegimide kismak istiyorum benim gibi emzirip kilo vermek isteyen varmi yada kilo veren. Yardimm istixorum
Canım okuyunca sasırdım.acaba ben yazdımda haberımmı yok dıye aynı kıloda hamılekalıp aynı kıloda bıtırmısızPeki bana yardımcı olur musun)
2 ay önce sezeryanla doğum yaptım.78 kg ile hamile kalmıştım 100 kg ile doğuma girdim,şu anda da 93 kg ım.Emzirmeyle kilo verilir diyolar bende pek etkili olmadı nedense(( Kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo ve psikolojim alt üst oldu.Bebeğimin gelişimi çok şükür ,normal.Sadece sütü azaltmayıp az da olsa yavaş yavaş kilo verebileceğim bir yöntem arıyorum (( Fenalardayım,çookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?