Canım bu lahana suyu ve limon suyu yağ mı yakıyo emzirirken sıkıntı olmaz demi ??Bende varım.oğlum 9aylık.ben bugün başladım zaten tesadıf gördüm burayı
.iyi oldu ama.ben lahana suyu içiyorum.gunde iki bardak.bide 2.5litre limonlu suya başladım.hadi hayırlısı.bayrama 23gun kaldı ve ben 20 eylüle kadar 65olmak istiyorum. Bu ara 1.64 boyum.75.7 de kilom..........
Evet tatlım yağ yakıyor.mayıs da denedim iki haftada tedi kilo gitti.82 den 75 e düştüm.sonra ramazanda biraz içtim ama iftardan sahura kadar yeterli su içemediğimden fayda olmadı.bebeğime bi zararı olmuyo.gozlemledim öyle içtim.Canım bu lahana suyu ve limon suyu yağ mı yakıyo emzirirken sıkıntı olmaz demi ??
beyaz lahana dur eşime aldırayım da içeyim bari yemekten de kesmiş miydin bende belki o kadar gitmez senin doğumdan sonra ilk ayların olduğu için daha çabuk gitmişEvet tatlım yağ yakıyor.mayıs da denedim iki haftada tedi kilo gitti.82 den 75 e düştüm.sonra ramazanda biraz içtim ama iftardan sahura kadar yeterli su içemediğimden fayda olmadı.bebeğime bi zararı olmuyo.gozlemledim öyle içtim.
Bende varım.oğlum 9aylık.ben bugün başladım zaten tesadıf gördüm burayı
.iyi oldu ama.ben lahana suyu içiyorum.gunde iki bardak.bide 2.5litre limonlu suya başladım.hadi hayırlısı.bayrama 23gun kaldı ve ben 20 eylüle kadar 65olmak istiyorum. Bu ara 1.64 boyum.75.7 de kilom..........
Bende varım canım 85 kiloyum ve en az 70 i görmek istiyorum inşallah :)
Boyum 1.72 ve özledim Zayıf günlerimi
Lahana suyu aç veya tok farkeder mi bide hoşgeldin beraber zayıflamayaBende varım.oğlum 9aylık.ben bugün başladım zaten tesadıf gördüm burayı
Şu jilian lwl1 ne oluyor kızSabah bende elma sirkeli ılık suyumu içtim jilian lwl1 yaptım kahvaltıda da yarım domates 1 salatalık 2 yaprak kivircik 1 yumurta kk peynir 2 dilim çok tahilli ekmek ve yanında stil tea içtim şimdi şekersiz Türk kahvemi yudumluyorum sonra da temizliğe devam
Şu jilian lwl1 ne oluyor kız
Ay bende 1 Ekim'e kadar 10 kilo versem varya ooooh mis olur Kv eltim şok olurlar :)
20 günde 7 kilo verdim ama pes etmek üzereyim artıkVerirsin özellikle yiyip icdigine dikkat ettik den sonra azda hareket tamam dir yeterki ihtiras li ol zayifamak zor değil yani tabi yemek kadar kolay de il ama
Ayyt hadi inşallah canımMerhaba hoşgeldiniz bende bayrama kadar 65 olmak istiyorum valla inşallah hadi hep beraber yakicaz bu yağları
Hadi inşallah hep beraberce görücez bende 1.62 boyum bu sabah 76.7 çıktım tartıda hemen jilian a başladım 1.lwle ama hepsini bitiremedim hamlaşmış vücud hamilelik ve sonrasındaki 6 ay boyunca tabi
Hoşbuulduuummm.aç karnına günde iki bardak.Lahana suyu aç veya tok farkeder mi bide hoşgeldin beraber zayıflamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?