Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

ftmnri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
124
93
53
Bn su an 76 kiloyum ve bebeğim su an 4.5 aylık ve zayıflamak lazım yeter bu kadar saldigim birbirimize yardımcı olmak için toplanıp zayiflayalim kadınların düşmanı kilo dur düşmana karşı hep birlik de

Merhaba benimde bebeğim 6 aylik emzir yorum ve 76 kiloyum ben varım kilo vermeye birbirimize destek olalım hadi bakalım ben yarından başlıyorum yediklerimi paylasmaya

Bende varım.oğlum 9aylık.ben bugün başladım zaten tesadıf gördüm burayı
.iyi oldu ama.ben lahana suyu içiyorum.gunde iki bardak.bide 2.5litre limonlu suya başladım.hadi hayırlısı.bayrama 23gun kaldı ve ben 20 eylüle kadar 65olmak istiyorum. Bu ara 1.64 boyum.75.7 de kilom..........

Bende varım canım 85 kiloyum ve en az 70 i görmek istiyorum inşallah :)
Boyum 1.72 ve özledim Zayıf günlerimi

Canım bu lahana suyu ve limon suyu yağ mı yakıyo emzirirken sıkıntı olmaz demi ??

Canım bu lahana suyu ve limon suyu yağ mı yakıyo emzirirken sıkıntı olmaz demi ??
Evet tatlım yağ yakıyor.mayıs da denedim iki haftada tedi kilo gitti.82 den 75 e düştüm.sonra ramazanda biraz içtim ama iftardan sahura kadar yeterli su içemediğimden fayda olmadı.bebeğime bi zararı olmuyo.gozlemledim öyle içtim.

Beya
beyaz lahana dur eşime aldırayım da içeyim bari yemekten de kesmiş miydin bende belki o kadar gitmez senin doğumdan sonra ilk ayların olduğu için daha çabuk gitmiş

Merhaba hoşgeldiniz bende bayrama kadar 65 olmak istiyorum valla inşallah hadi hep beraber yakicaz bu yağları

Bende varım canım 85 kiloyum ve en az 70 i görmek istiyorum inşallah :)
Boyum 1.72 ve özledim Zayıf günlerimi

Hadi inşallah hep beraberce görücez bende 1.62 boyum bu sabah 76.7 çıktım tartıda hemen jilian a başladım 1.lwle ama hepsini bitiremedim hamlaşmış vücud hamilelik ve sonrasındaki 6 ay boyunca tabi

Hadi bakalım bende 170 boy 76 kilo b nde bugün soğan suyuna başladım metabolizmanın hızlanması için sabah aç karnına bi bardak soğan suyu ve sade kahve içmeye başladım günluk bebek den firsat buldukca 45 dk egzersiz yapıyorum ve porsiyonlarimi kucultup ekmeği keşdim kahvaltim biraz peynir zeytin bol yesillikli salata salatam çok tabi birbirimize destekle bi bakmisiz hedefe ulaşıldı

Lahana suyu aç veya tok farkeder mi bide hoşgeldin beraber zayıflamaya

Sabah bende elma sirkeli ılık suyumu içtim jilian lwl1 yaptım kahvaltıda da yarım domates 1 salatalık 2 yaprak kivircik 1 yumurta kk peynir 2 dilim çok tahilli ekmek ve yanında stil tea içtim şimdi şekersiz Türk kahvemi yudumluyorum sonra da temizliğe devam

Şu jilian lwl1 ne oluyor kız

Ay bende 1 Ekim'e kadar 10 kilo versem varya ooooh mis olur Kv eltim şok olurlar :)

Bugün bi saat yürüyüş 200 yarım mekik çekdim dusumu aldım oğlumla ilgilenebilirim siz neler yaptiniz

Verirsin özellikle yiyip icdigine dikkat ettik den sonra azda hareket tamam dir yeterki ihtiras li ol zayifamak zor değil yani tabi yemek kadar kolay de il ama
Ay bende 1 Ekim'e kadar 10 kilo versem varya ooooh mis olur Kv eltim şok olurlar :)

1 yasina girdi kizim. hamilelikte 15 kilo aldim. suan 20 kilo verdim. sadece ekmegi kestim. 1 ay duzensiz olarak spora gitmeye calistim yapamadim. lahana suyundan falan bebekler etkilenirmi acaba sute gecerse.

Ayyt hadi inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…