Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

1 yasina girdi kizim. hamilelikte 15 kilo aldim. suan 20 kilo verdim. sadece ekmegi kestim. 1 ay duzensiz olarak spora gitmeye calistim yapamadim. lahana suyundan falan bebekler etkilenirmi acaba sute gecerse.
Canım iç bebeğini gozlemle.baktın ishal oluyor kesersin.denemeden bilemeyiz.bide her bebeğin bunyesi farklı sonuçta.....................

Beya

beyaz lahana dur eşime aldırayım da içeyim bari yemekten de kesmiş miydin bende belki o kadar gitmez senin doğumdan sonra ilk ayların olduğu için daha çabuk gitmiş
Canım benim doğumdan sonra sut olsun diye 24 saat yemek yiyen biriydim.çünkü diğer iki kızımda mama biberon taşımaktan bıkmıştım.oğlumdada ne bulursam yiyecm biberon taşımycam dedim ve ha bire yemek yemeye başladım.hiç ekmek yemeyen ben şimdi ekmeksiz doymayacağımı duşunuyorum.yani kısaca bermem gerekirken yedi kilo aldım ve 82 oldum........ama lahanaya çok guveniyorum.kesin gidecek.

Youtube den izleyebilirsin jilian micheal isimli bir kadın spor yaptırıyor güzel hareketleri var yarım saat yapıyorsun kan ter içinde kalıyorsun eskiden yapıyordum baya sikilastiriyor vücudu
Ya onların turkçesi yok mu ki yaaa.biley anlamıyorum o yüzden sonunu getiremiyorrum.

sadece haslayip suyunumu iciyoruz cnm
Evet.ben iki 3yaprk koyuyorum iki buçuk bardak da su ekleyip kaynatıyorum.bi günlük taze hazırlıyorum.bide içtikten hemen sonra nefes almadan çilek reçeli yiyorum miğdem bulanmasın diye.eğer yiyebilirsen haşlanan yapraklarıda limon sıkıp ye.ben yiyemem...........

sagol cnm deniycem

Dayanamadım bi porsiyon da fazladan yedim ama bn nasıl kilo veri cem çok pis boğaz olmuşum ya spor yapıyorum ama boğazını tutamıyorum dayanamadım dondurma yedim vicdan çekiyorum ama yapacak bişey yok bu arada canım 20 günde 7 kilo nasıl verdin ya

Ya dondurmaya bende dayanmıyorum.napcan o da vitamin niyetine olsun.akşam bişey yemezsin dengelemiş olursun.

Aç karnına mı içiyorsun ve günde kaç bardak

Bugünde bitti yemek işi.artık yatana kadar suuuu....

20 günde 7 kiloyu nasıl verdin ki
Babam ile beraber tartıya çıktık o 94.3 idi
Ben ise 94.8 acayip Hırs Yaptım ıvır zıvırı azalttım ve akşam Yemeğini komple kestim sonuç bu sütüm gece çok az oluyordu ama tek kötü yönü bu oldu

Bende akşam için çok sevdiğim bir yemek yaptım bol kalorili nasıl dayanicam diye düşünüyorum şimdiden :))

Son düzenleme:
Canım acayip Hırs yapıp yemeği azalttım ekmek yemedim Akşamı da komple kestim gündüz yarım saat bir saat spor Yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…