Canım iç bebeğini gozlemle.baktın ishal oluyor kesersin.denemeden bilemeyiz.bide her bebeğin bunyesi farklı sonuçta.....................1 yasina girdi kizim. hamilelikte 15 kilo aldim. suan 20 kilo verdim. sadece ekmegi kestim. 1 ay duzensiz olarak spora gitmeye calistim yapamadim. lahana suyundan falan bebekler etkilenirmi acaba sute gecerse.
sadece haslayip suyunumu iciyoruz cnmCanım iç bebeğini gozlemle.baktın ishal oluyor kesersin.denemeden bilemeyiz.bide her bebeğin bunyesi farklı sonuçta.....................
Canım benim doğumdan sonra sut olsun diye 24 saat yemek yiyen biriydim.çünkü diğer iki kızımda mama biberon taşımaktan bıkmıştım.oğlumdada ne bulursam yiyecm biberon taşımycam dedim ve ha bire yemek yemeye başladım.hiç ekmek yemeyen ben şimdi ekmeksiz doymayacağımı duşunuyorum.yani kısaca bermem gerekirken yedi kilo aldım ve 82 oldum........ama lahanaya çok guveniyorum.kesin gidecek.Beya
beyaz lahana dur eşime aldırayım da içeyim bari yemekten de kesmiş miydin bende belki o kadar gitmez senin doğumdan sonra ilk ayların olduğu için daha çabuk gitmiş
Ya onların turkçesi yok mu ki yaaa.biley anlamıyorum o yüzden sonunu getiremiyorrum.Youtube den izleyebilirsin jilian micheal isimli bir kadın spor yaptırıyor güzel hareketleri var yarım saat yapıyorsun kan ter içinde kalıyorsun eskiden yapıyordum baya sikilastiriyor vücudu
Evet.ben iki 3yaprk koyuyorum iki buçuk bardak da su ekleyip kaynatıyorum.bi günlük taze hazırlıyorum.bide içtikten hemen sonra nefes almadan çilek reçeli yiyorum miğdem bulanmasın diye.eğer yiyebilirsen haşlanan yapraklarıda limon sıkıp ye.ben yiyemem...........sadece haslayip suyunumu iciyoruz cnm
sagol cnm deniycemEvet.ben iki 3yaprk koyuyorum iki buçuk bardak da su ekleyip kaynatıyorum.bi günlük taze hazırlıyorum.bide içtikten hemen sonra nefes almadan çilek reçeli yiyorum miğdem bulanmasın diye.eğer yiyebilirsen haşlanan yapraklarıda limon sıkıp ye.ben yiyemem...........
Ya dondurmaya bende dayanmıyorum.napcan o da vitamin niyetine olsun.akşam bişey yemezsin dengelemiş olursun.Dayanamadım bi porsiyon da fazladan yedim ama bn nasıl kilo veri cem çok pis boğaz olmuşum ya spor yapıyorum ama boğazını tutamıyorum dayanamadım dondurma yedim vicdan çekiyorum ama yapacak bişey yok bu arada canım 20 günde 7 kilo nasıl verdin ya
Aç karnına mı içiyorsun ve günde kaç bardakCanım benim doğumdan sonra sut olsun diye 24 saat yemek yiyen biriydim.çünkü diğer iki kızımda mama biberon taşımaktan bıkmıştım.oğlumdada ne bulursam yiyecm biberon taşımycam dedim ve ha bire yemek yemeye başladım.hiç ekmek yemeyen ben şimdi ekmeksiz doymayacağımı duşunuyorum.yani kısaca bermem gerekirken yedi kilo aldım ve 82 oldum........ama lahanaya çok guveniyorum.kesin gidecek.
Öyle yapabilirim inşallah su kız bi gelse de dondurma da gitse yoksa bn boğazını tutamayacagimYa dondurmaya bende dayanmıyorum.napcan o da vitamin niyetine olsun.akşam bişey yemezsin dengelemiş olursun.
20 günde 7 kiloyu nasıl verdin ki20 günde 7 kilo verdim ama pes etmek üzereyim artık
Aaaa benim de cnm çekti.şimdi dolaba gidiyoruuuummmmm...Öyle yapabilirim inşallah su kız bi gelse de dondurma da gitse yoksa bn boğazını tutamayacagim
Gitme 100 gr da 257 kalori bizim için gereksiz gibiAaaa benim de cnm çekti.şimdi dolaba gidiyoruuuummmmm...
Dondurmayla bi sure bakışdıktan sonra tekrar yerine bıraktım....Gitme 100 gr da 257 kalori bizim için gereksiz gibi
Babam ile beraber tartıya çıktık o 94.3 idi20 günde 7 kiloyu nasıl verdin ki
Ya hiç tatlı yemiyorum şekersiz bir gün geçiriyorum sadece bir tane dondurma yiyorum öğle vaktiGitme 100 gr da 257 kalori bizim için gereksiz gibi
Dayanamadım bi porsiyon da fazladan yedim ama bn nasıl kilo veri cem çok pis boğaz olmuşum ya spor yapıyorum ama boğazını tutamıyorum dayanamadım dondurma yedim vicdan çekiyorum ama yapacak bişey yok bu arada canım 20 günde 7 kilo nasıl verdin ya
Canım acayip Hırs yapıp yemeği azalttım ekmek yemedim Akşamı da komple kestim gündüz yarım saat bir saat spor YaptımDayanamadım bi porsiyon da fazladan yedim ama bn nasıl kilo veri cem çok pis boğaz olmuşum ya spor yapıyorum ama boğazını tutamıyorum dayanamadım dondurma yedim vicdan çekiyorum ama yapacak bişey yok bu arada canım 20 günde 7 kilo nasıl verdin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?