tamam olur canım.hemen başlayalım.bende bir kilo vericem.p.tesiye kadar.Bende okuyorum devamli olan yok. Olanlarda artik kimseyi almiyorlar.dedigin gibi bu topik benle senin olsun hatta yarismaya girelim haftalik ne kadar kilo verecegimizi yazalim ve o hafta baslayalim mesela ben haftada yarim kiloyla basliyim cunku kilo veremiyom sen ne dersin bari rekabet olur.
Şimdi iki haşlanmış yumurta.bi kase yoğurt.bi salatalık yedim.öğle yemeğim...Benimde bu sabah 63.200 ile basladim
Ben yuruyus yapacam egzersiz yapamiyorum cunku boynumun arkasi cok kotu agiriyor o yuzden 10 dakika falan yapiyorum boynumu fazla incitmeden daha cok vucudu calistiriyorumBirazdan da çocukları uyutup pkates yapıcam.senin varmı spor planın
Sabah 7.30 gibi içiyorum kahvaltıyı 9 10 arası yapıyorum.ama yarım saat bi saat iyidir canım.yoğurt kurunu yatmadan yarım saat önce ye sonra bişey yemeden içmeden(su içebilirsin)yat.boyle faydası daha çok oluyor.bide akşam yemeğini ne zaman yiyorsun tatlımmBen yuruyus yapacam egzersiz yapamiyorum cunku boynumun arkasi cok kotu agiriyor o yuzden 10 dakika falan yapiyorum boynumu fazla incitmeden daha cok vucudu calistiriyorum
Bu sabah yogurt kuru yedim yaklasik bir saat sonrada lahana suyumu ictim simdide kahvalti yapacam 2 tane haslanmis yumurta biraz peynir salatalik domatws ve zeytin
Sen lahana suyinu ictikten ne kadar sonra kahvalti yapiyorsun canim
Ya cnm benm net kablosuza bağlandğım için tam çekmiyor.surekli giremiyorumm.ben sadece plates yapabiliyorum.koşuya çıkamam malum üç çocuk :)) seviyorum platesi...bide çok etkili yakıyor heryerimiMelteeeem canim nerdesin.
Evet atıyorum ağzıma bende.napim çocuklara yedirirken.ama evde olmazsa hiç cnm istemiyor.Sen gunluk ne kadar spor yapiyorsun?
Sadece plates mi yapiyon arada bemim gibi ivir zivir biseyler yiyonmu
cnm benKahvaltim bir bardak lahana suyu 2 bardak cay
Ogle yarim seftali 2 incir bir dilimelma 2 -3 tane biskuvi cnm ben TARİH 15 EYLÜL KİLO 70 HEDEF 55 diye bi topiğe ketıldım bak istersen.
Simdi ise yogurt kuru yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?