Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

Bende okuyorum devamli olan yok. Olanlarda artik kimseyi almiyorlar.dedigin gibi bu topik benle senin olsun hatta yarismaya girelim haftalik ne kadar kilo verecegimizi yazalim ve o hafta baslayalim mesela ben haftada yarim kiloyla basliyim cunku kilo veremiyom sen ne dersin bari rekabet olur.

Ta tamam olur canım.hemen başlayalım.bende bir kilo vericem.p.tesiye kadar.

Birazdan da çocukları uyutup pkates yapıcam.senin varmı spor planın

Birazdan da çocukları uyutup pkates yapıcam.senin varmı spor planın
Ben yuruyus yapacam egzersiz yapamiyorum cunku boynumun arkasi cok kotu agiriyor o yuzden 10 dakika falan yapiyorum boynumu fazla incitmeden daha cok vucudu calistiriyorum

Bu sabah yogurt kuru yedim yaklasik bir saat sonrada lahana suyumu ictim simdide kahvalti yapacam 2 tane haslanmis yumurta biraz peynir salatalik domatws ve zeytin

Sen lahana suyinu ictikten ne kadar sonra kahvalti yapiyorsun canim

Sabah 7.30 gibi içiyorum kahvaltıyı 9 10 arası yapıyorum.ama yarım saat bi saat iyidir canım.yoğurt kurunu yatmadan yarım saat önce ye sonra bişey yemeden içmeden(su içebilirsin)yat.boyle faydası daha çok oluyor.bide akşam yemeğini ne zaman yiyorsun tatlımm

Ogle yemegi yok canim onun yerine bir incir yedim simdi acikirsam yogurt kuru yiyecem hani tarcinli zencefilli zeytinyagi vezerdecalli olan kurden yiyorum sabah ogle ve aksam ac karina yeniliyor normalde de 2 ogun yemek yiyorum arada agza biseyler atiyorum o kadar

Pardon ogle yemegi diye anladimcanim. Aksam yemegini genelde 5,6 gibi yemeye calisiyom

Sen gunluk ne kadar spor yapiyorsun?
Sadece plates mi yapiyon arada bemim gibi ivir zivir biseyler yiyonmu

Melteeeem canim nerdesin.
Ya cnm benm net kablosuza bağlandğım için tam çekmiyor.surekli giremiyorumm.ben sadece plates yapabiliyorum.koşuya çıkamam malum üç çocuk :)) seviyorum platesi...bide çok etkili yakıyor heryerimi

Kahvaltım: Bi yumurta salatalık domateş kaşar peyniri iki bardak çay.ha bide aç karnına lahana suyu.öğle yemeği: Yoğurtlu pirinç çorbası.tere nane.

Kahvaltim bir bardak lahana suyu 2 bardak cay
Ogle yarim seftali 2 incir bir dilimelma 2 -3 tane biskuvi
Simdi ise yogurt kuru yedim

C
Kahvaltim bir bardak lahana suyu 2 bardak cay
Ogle yarim seftali 2 incir bir dilimelma 2 -3 tane biskuvi cnm ben TARİH 15 EYLÜL KİLO 70 HEDEF 55 diye bi topiğe ketıldım bak istersen.
Simdi ise yogurt kuru yedim
cnm ben

Kızlar internet siz olmuyor bu arada ben 72.2 olmuşum ikibuçuk Haftada 76 dan düştüm iki üç günde bi saat yürüyüş yaptım haftda ilki gün akşam yemeği yemedim öyle öyle gitti ama bu aralar çocuğum çok huysuz fzla dikkat edemiyorum uykusuzluktan duzensizlikden kendimi salıyor gibiyim siz devam edin şu internet sorununu çözünce aranıza dönecek insallah

topik cansizlasmis :) bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum 65 le hamile kaldim 4 ay önce dogum yaptim 77 yle doguma girdim 7 kilosu dogumda gitti öylede kendigilinden 1 kilo gitti .. 1 aydir aksam 6 dan sonra yemiyorum 69 dan 65.8 düstüm hedefim suanlk 60 kilo ama bastaki gibi spor yapamiyorum önerileriniz varmi? malum havalar soguyor kücük cocukla yürüyüste zor oluyor bu arada hala emziriyorum bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…