Bnde akşamları azalttim kesemedim bi türlü öyle yani Abimin nişanı var 2 aya ve en az 10 kilo vermek istiyorum o zamana kadar bide ben adet görmediğim için sanki ödem var gibi bende şişmiş gibiCanım acayip Hırs yapıp yemeği azalttım ekmek yemedim Akşamı da komple kestim gündüz yarım saat bir saat spor Yaptım
Bnce cnm iki kaşık ye nefsin için yoksa dayanamayıp bi tabak yiyebilirsin genlde bn öyle yaparımBende akşam için çok sevdiğim bir yemek yaptım bol kalorili nasıl dayanicam diye düşünüyorum şimdiden :))
Bn biter çikolata sabahlarida küçük bi parça karemelli helva yemesem olmuyorYa hiç tatlı yemiyorum şekersiz bir gün geçiriyorum sadece bir tane dondurma yiyorum öğle vakti
Ben alıştım yalnız da olunca hiç istemiyor canım saat Üçte cereal 5 te de 2 dilim pirzola yerim Havuç salatası ile o kadarAy çok acayip acıktım bayilcak gibi oldum ama inat ettim en azından haftada bi kaç gün akşam yemeğini kesicem bu akşamda yemicem
yalnızBen alıştım yalnız da olunca hiç istemiyor canım saat Üçte cereal 5 te de 2 dilim pirzola yerim Havuç salatası ile o kadar
Inşallah vereceğiz bu kiloları
Bnce cnm iki kaşık ye nefsin için yoksa dayanamayıp bi tabak yiyebilirsin genlde bn öyle yaparım
Canım inşallah verirsin.süt içinde korkma.bol su iç.bayramda hedeflediğimiz kiloyla cicilerimizle çektirdiğimiz fotoyu paylaşırız.......bakalım kim dha fit olmuş diye...OK.
Eeeveet.şimdide tarçınlı,zencefilli,kimyonlu yoğurt kurumu yiyorum.tabi benimmçocuklar bana düşürürse :)
Sağol canım.........Dediğini dinledim canım 1 2 atistir dim sofrada ekmek hiç yemedim sonra da maden suyu içtim hafif geçirmiş oldum acikmadimda hiç sonra :)
Ayy bende bayramda en azından 6 kilo verip hamilelik öncesi kilomla girmek istiyorum ciciler imi giyip foto atmak istiyorum :))
Afiyet olsun canimm :))
Dediğini dinledim canım 1 2 atistir dim sofrada ekmek hiç yemedim sonra da maden suyu içtim hafif geçirmiş oldum acikmadimda hiç sonra :)
Ayy bende bayramda en azından 6 kilo verip hamilelik öncesi kilomla girmek istiyorum ciciler imi giyip foto atmak istiyorum :))
Afiyet olsun canimm :))
Bende her sabah tartiliyorum bugün b nde 74.6 olmuşum bi bardak soğan suyundan sonra tartildim 75 icdigin bi bardak şey bile 400 gr aldirabiliyor yani demekki kilo değil de sıkıligimizi kontrol etsek moral olarak daha iyi bn 5 günde bi kilo vermişim yani bnce fena degilKızlrndayanamadım tartıldım.gece 76.1dim.şimdi 75 i gördüm.tabi bir gecede bir kilo gitmez ama 700gr ve şişkinlik gittiiii...
Benim bebegimde 4.5 aylık bende korkuyorum ama günde 2 bardak rezene nerdeyse 4 litreye yakın su tuketiyorum ekmek nerdeyse yok gibi sutumede bişey olmadı hem ek gıdaya da geçiş yap yavaş yavaş bn şimdiden yoğurt havuç suyu meyve puresi veriyorum sadece sıvıyı bol tut iradenede sahip çık dost var düşman var dediğin gibi bu kilolar gitsin bnce78 kg. ve 5.5 aylık bebişim var. Bayrama kadar kilo vermem lazım. Dosta düşmana karşı ama bir türlü irade gösterip hırs yapıp baslayamadim. Motiveye ihtiyacim var . Ekmegi kesip akşam yemeğini birakinca yada azaltinca kilo veriyordum.simdi ne olur bilmiyorum. Sütüm azalır diye korkuyorum. Ooffff
Mrb canım inşallah hedefine ulaşırşın.......Kızlar merhaba benimde doğum yapalı 3ay oldu hamilelikte 25kilo aldım 12si gitti 13 kilo hala fazlam var nasıl vericem bilmiyorum lahana suyunu denemek istiyorum bende.bu arada diyetisyene giden bi arkadasımdan duymuştum insanın asıl kilosu sabah kalktığında aç karnına tartıldığındaki kiloymuş.
İdrar söktürücü bişey bulmalıyız o zaman.Bende her sabah tartiliyorum bugün b nde 74.6 olmuşum bi bardak soğan suyundan sonra tartildim 75 icdigin bi bardak şey bile 400 gr aldirabiliyor yani demekki kilo değil de sıkıligimizi kontrol etsek moral olarak daha iyi bn 5 günde bi kilo vermişim yani bnce fena degil
Her sabah şekersiz bi türk kahvesi iyi geliyor bana sende deneyebilirsinİdrar söktürücü bişey bulmalıyız o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?