Tek diyetle olmaz cannım.yanında destekleyici bişey de yapmalısın.zayıflama kürlerine bi bak derim ben..Ben bu hafta da karataya uyacağım bakalım değiştir değiştir kullan oldu bu diyet işi
85.095 im yine offf
Geçen hafta 84.800 düm
Şu 80 i de bir görseydim
Burası baya anteplilerin sayfası olmuş kızlar bende bursaliyim antepe gelin geldim :)Antepliyim tatlım.yağ koymamışsın bence tam olması gerektiği gibi
Oooo öylemi.ne zaman gelin geldin bakimm.Burası baya anteplilerin sayfası olmuş kızlar bende bursaliyim antepe gelin geldim :)
Geçen sene gelin geldim ama 5yil antepte okudum zaten yanı 6 yıldır anteptyim bende :)Oooo öylemi.ne zaman gelin geldin bakimm.
Bi nevi antepli sayılırsın artık :))Geçen sene gelin geldim ama 5yil antepte okudum zaten yanı 6 yıldır anteptyim bende :)
Antep e hosgeldin canim.Burası baya anteplilerin sayfası olmuş kızlar bende bursaliyim antepe gelin geldim :)
Günaydın canımGunaydin☺
Ya üzülme.lahanayı iç.gece yatarken de yoğurt kuru var 500 gr verdiren KK da ona bak onu yersin.hem senin boy kilo kaçtı.Kizlar ben yine artidayim +500 tabi misafirlerle goturdum tatlilari sarmalari olacagi bu Meltem canim gosteremedim kendimi mesajini gorseydim belki hirs yapardim kendime ama olmadi. Yaa ben lahana ve limon suyuna baslim bakayim nasil olacak.bu gidisle bir sey olacagi yok da.carsiya cikacam birazdan lahana aliyim.onuda deneyim bakalim
Hosbuldum canım :)Antep e hosgeldin canim.
Boy:1.58 kilo 63.500 boydan kisayim canimGünaydın canım
Ya üzülme.lahanayı iç.gece yatarken de yoğurt kuru var 500 gr verdiren KK da ona bak onu yersin.hem senin boy kilo kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?