Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

Benim de aksam yemegim 4,5 sarma 2 bardak ayran ama aksam yemeginden 2saat kadar once bir gazoz biraz kraker yedim o beni tok tuttu birazdan misafirim var insallah tatlilardan yemem de yarina arti cikmam

Ben bu hafta da karataya uyacağım bakalım değiştir değiştir kullan oldu bu diyet işi
85.095 im yine offf
Geçen hafta 84.800 düm
Şu 80 i de bir görseydim
Tek diyetle olmaz cannım.yanında destekleyici bişey de yapmalısın.zayıflama kürlerine bi bak derim ben..

Kizlar ben yine artidayim +500 tabi misafirlerle goturdum tatlilari sarmalari olacagi bu Meltem canim gosteremedim kendimi mesajini gorseydim belki hirs yapardim kendime ama olmadi. Yaa ben lahana ve limon suyuna baslim bakayim nasil olacak.bu gidisle bir sey olacagi yok da.carsiya cikacam birazdan lahana aliyim.onuda deneyim bakalim

Günaydın canım Ya üzülme.lahanayı iç.gece yatarken de yoğurt kuru var 500 gr verdiren KK da ona bak onu yersin.hem senin boy kilo kaçtı.

Buğun tartılmıcam.hiç içimden gelmiyo nedense.kahvaltım: Bi bardak lahana suyu.bi saat sonrada oeynir domates salatalık haşlanmış yumurta.çay

Ben lahana suyu icemiyirum gaz yapiyo sadece şuan ekmeği kestim bide yuruyus yapıyorum bide emziriyorum zaten 70.2deyim şuan

Selam kızlar bugün doğum günüm oyüzden cozuttum ama şuan çooook üzgünüm wicdan azabı çekiyorum....
Şu lahana suyu içmeye bende başlayayım diyorum ama sütüme tadı kokusu geçer diye korkuyorum...

Bu gunku monum
Sabah
3dilm ke . Bir cay
Ogle yarim doner
Aksam 7 kasik kadar pilav bir kase taze fasulye birazcik ekmek vede5,6 bardak cay

Unuttum yazmayi bir bardak ayran tansiyonum aniden dustu oncesinde yemekle beraberbir buyuk bardak kola ictim ve boyle giderse kilo veremem yerimde sayarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…