Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

Bu gun neler yaptin canim .benimde netim de sorun vardi o yuzden giremedim.yarin p.tesi tarti gunu sabah ac ve kiyafetsiz tartilacaz.gerci kimse yok ama bu topigin sahibi de katilamadi biz bize tartiliriz

Bu gun neler yaptin canim .benimde netim de sorun vardi o yuzden giremedim.yarin p.tesi tarti gunu sabah ac ve kiyafetsiz tartilacaz.gerci kimse yok ama bu topigin sahibi de katilamadi biz bize tartiliriz
Ya bugün köye gittim.lahana suyumu almayı unutmuşum ama fazlada yemedim.aynn canım biz tartılalm yazalım buraya

Bende iki gundur sabah kalktigimda yuzum butun vucudum sis ama acayip sis hala sisim duruyor acaba regl ile alakasi var mi daha bugun regloldum bide dun tansiyonum birden dustu olctum 8 e 5 acaba neden

Bende iki gundur sabah kalktigimda yuzum butun vucudum sis ama acayip sis hala sisim duruyor acaba regl ile alakasi var mi daha bugun regloldum bide dun tansiyonum birden dustu olctum 8 e 5 acaba neden
reglin bitince şişin geçer canım benimde öyle oluyor hastalanınca ve öncesinde şişiyorum iyice (

Yeterli besin slmadığın için canım tansiyonun düşüyor.dikkatli ol....

Bende kahvaltımı bugün geç yaptım.
Geçen hafta :75.700
Bu hafta. :74.400
Gelen-giden:-1.300

Gunaydin

Bildirim
Gecen hafta:63.100
Bu hafta:63.300
Gelen:200
Canım biyerde okumuştum.çok az yemek yemek bağırsakları tembelleştiriyormuş.kilonverememenn bu yüzden olabilir.hamur yeme yağlı tuzlu şekerli yeme.bunun dışında daheeşeyden ye ama doyumluk değil.

Canım biyerde okumuştum.çok az yemek yemek bağırsakları tembelleştiriyormuş.kilonverememenn bu yüzden olabilir.hamur yeme yağlı tuzlu şekerli yeme.bunun dışında daheeşeyden ye ama doyumluk değil.
Aslinda bu aralar ratli hamur isi yiyorum o yuzden olabilir yemek fazla yemiyorum biraz dengesiz oldu ondandir

Ama sen emziklisin.emziren anneler haftada yarim kilo ideal diye duydum saglikacisindan.bayrama 10 gun kadar var 4 kilo cok o kadar sikma kendini bebegine yazik yavas yavas ver bende 1 bucuk yildir vermeye calisiyom daha hedefime ulasmadim tam 76 kilodan basladim insallah 58 e kadar devam edecem Allah'im yardimcimiz olsun.

Ya Oğlum ek gıdada alıyor.yine herşeyden yiyorum ama az az...ama artık çooıokk sıkıldım basenim ve göbeğimden.geçen hafta mersine gittik.eşimin teyze kızıyla kankiyizdir.bbi kızı var.çıtır gibi gezdi yanımda.mini mini şortlar giydi.o kadar giyme dememe rağmen.içim gitti benim de.o yüzden eğer yavaşlarsam bir daha zayıflamaya üşenirim tatlımmmmm..........

Canim senin katildigin bir topik var mi ben burdan cikacam kimse katilmiyor ve bende bosluyorum motive olamiyorum bu yuzden kilo veremiyom hirs yapamiyom

Ya ca
Canim senin katildigin bir topik var mi ben burdan cikacam kimse katilmiyor ve bende bosluyorum motive olamiyorum bu yuzden kilo veremiyom hirs yapamiyom
Ya canım yok.ama okuyorum onlar aynı sanki.bir iki yazmmışlar sonra fıssd...sen bilirsin yinede canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…