Canııımm burdayım.geldim.....Meltemcim canim nerdesin sohbet arkadasim ozletme kendini
Ya bugün köye gittim.lahana suyumu almayı unutmuşum ama fazlada yemedim.aynn canım biz tartılalm yazalım burayaBu gun neler yaptin canim .benimde netim de sorun vardi o yuzden giremedim.yarin p.tesi tarti gunu sabah ac ve kiyafetsiz tartilacaz.gerci kimse yok ama bu topigin sahibi de katilamadi biz bize tartiliriz
reglin bitince şişin geçer canım benimde öyle oluyor hastalanınca ve öncesinde şişiyorum iyiceBende iki gundur sabah kalktigimda yuzum butun vucudum sis ama acayip sis hala sisim duruyor acaba regl ile alakasi var mi daha bugun regloldum bide dun tansiyonum birden dustu olctum 8 e 5 acaba neden
Yeterli besin slmadığın için canım tansiyonun düşüyor.dikkatli ol....Bende iki gundur sabah kalktigimda yuzum butun vucudum sis ama acayip sis hala sisim duruyor acaba regl ile alakasi var mi daha bugun regloldum bide dun tansiyonum birden dustu olctum 8 e 5 acaba neden
Canım biyerde okumuştum.çok az yemek yemek bağırsakları tembelleştiriyormuş.kilonverememenn bu yüzden olabilir.hamur yeme yağlı tuzlu şekerli yeme.bunun dışında daheeşeyden ye ama doyumluk değil.Gunaydin
Bildirim
Gecen hafta:63.100
Bu hafta:63.300
Gelen:200
Supersin cok iyi boyle devam...Bende kahvaltımı bugün geç yaptım.
Geçen hafta :75.700
Bu hafta. :74.400
Gelen-giden:-1.300
Aslinda bu aralar ratli hamur isi yiyorum o yuzden olabilir yemek fazla yemiyorum biraz dengesiz oldu ondandirCanım biyerde okumuştum.çok az yemek yemek bağırsakları tembelleştiriyormuş.kilonverememenn bu yüzden olabilir.hamur yeme yağlı tuzlu şekerli yeme.bunun dışında daheeşeyden ye ama doyumluk değil.
1.64 boyum tatlım.Canim senin boyun kac
Bi 70'i görsem bayrama kadar.gerisi kolay.Supersin cok iyi boyle devam...
Oğlum ek gıdada alıyor.yine herşeyden yiyorum ama az az...ama artık çooıokk sıkıldım basenim ve göbeğimden.geçen hafta mersine gittik.eşimin teyze kızıyla kankiyizdir.bbi kızı var.çıtır gibi gezdi yanımda.mini mini şortlar giydi.o kadar giyme dememe rağmen.içim gitti benim de.o yüzden eğer yavaşlarsam bir daha zayıflamaya üşenirim tatlımmmmm..........Ama sen emziklisin.emziren anneler haftada yarim kilo ideal diye duydum saglikacisindan.bayrama 10 gun kadar var 4 kilo cok o kadar sikma kendini bebegine yazik yavas yavas ver bende 1 bucuk yildir vermeye calisiyom daha hedefime ulasmadim tam 76 kilodan basladim insallah 58 e kadar devam edecem Allah'im yardimcimiz olsun.
Ya evet.ama sürekli içince faydası var.bir iki gün ara verince içmeye zorlanıyorum.Lahana suyumu seni bu kadar zayiflatti
Ya canım yok.ama okuyorum onlar aynı sanki.bir iki yazmmışlar sonra fıssd...sen bilirsin yinede canım.Canim senin katildigin bir topik var mi ben burdan cikacam kimse katilmiyor ve bende bosluyorum motive olamiyorum bu yuzden kilo veremiyom hirs yapamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?