Emziren anneyim burun ameliyati olacagim

Tubese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
28
34
38
31
Merhaba arkadaşlar
9 kasımda burun ameliyati olacağım. Bebeğim 9 kasımda 13 aylık olacak ve emiyor.
Çok zorlanirmiyim acaba nasıl bir süreç.
Geceleri sürekli uyanıp emen bir bebek.
Ve annem vefat etti kayinvalidem doğumun da bile bakamadı bana. Halam bakacak ama yük olmak istemiyorum çünkü 3 tane torununa bakıyor. Eğilmemem gerekiyormus 1 hafta da toparlana bilirmiyim

Olmayın lütfen estetik olacaksaniz. Hatta burnunuzda cok büyük bir problem yoksa hic olmayin.iyileşme süreci için demiyorum sonrası psikolojik bir süreç. Ben 3. Ayımdayım ve 2 çocuğuma bakamıyorum. Çünkü eski burnum daha iyiymiş. Öncelikle bu burun çirkinse bile size yakışıp yakışmadığını düşünün. Sonra pişmanlıklar geçmiyor. Bebeginize size yazık olmasın.

Öncelikle allah yardımcınız olsun eski ve yeni resminiz var mı .
Benin burun deliklerim çok açık. Kırık yamukluk ve nefes problemim var .eşimin yanında kendimi kötü hissediyorum. Inşallah sizinde içinize siner zamanla.ne probleminiz vardı.

Kemerli ve burun ucum düşüktü yuvarlandı, bana yaptığı burunun şimdi yüzümle alakası yok. Kısa, ucu olmayan ruhsuz her yeri yamuk ve nefessiz bir burun. Su an sürekli doktor arıyorum bunu düzeltebilecek .

Cokuzuldum allah yardımcınız olsun umarım herşey gönlünüzce olur..
Bu işler birazda şans ve ben çok şanssızdım umarım pişman olmam . Çok konuştum doğal ve yakışan istiyorum diye inşallah olur bakım

Acelen yoksa ertele derim. Ben oldum öyle kolay bir süreç değil canım

Sefaköy rumeli hüseyin burak bayraktar isterseniz instsgranina bakin fiyatda uygun 5000 6000 arası

Doktorunuz kim? Ben de koşuyolu medipol Ahmet İslam Bey’e oldum çok memnunum çok doğal yapıyor kbb doktoru zaten kendisi

Acelem yok ama fiyat artıyor ve eşimin yanında yandan oturamaz oldum ağzı açık yatıyorum ve utanıyorum ☹ öneri için çok teşekkürler :))
Ama şuan bebeğinin emmesi senin eşinden utanmandan daha önemli. 1 yıl sonra olsan bence daha mantıklı. Çünkü 1 hafta suratnda buzla yatıyosun. Bebeğin ve senn için çok zor olur. Yine de sen bilirsin

Sefaköy rumeli hüseyin burak bayraktar benimkide kbb .inş bnmkide öyle olur

Ama şuan bebeğinin emmesi senin eşinden utanmandan daha önemli. 1 yıl sonra olsan bence daha mantıklı. Çünkü 1 hafta suratnda buzla yatıyosun. Bebeğin ve senn için çok zor olur. Yine de sen bilirsin
Haklısınız ama dediğim gibi bütçeyi bulmuşken yaptırmalıyım yoksa bir daha toparlayamam sut sağarım 1 haftalık bbm problemim eğilip kalkmak aslında çok problem oluyor mu eğilip kalkmak

Haklısınız ama dediğim gibi bütçeyi bulmuşken yaptırmalıyım yoksa bir daha toparlayamam sut sağarım 1 haftalık bbm problemim eğilip kalkmak aslında çok problem oluyor mu eğilip kalkmak
Tabiki ne eğilmesi sırt üstü sürekli yatmanız gerekecek. Herhangi bir iş yapamayacaksınız. Ben acılara dayanıklı biriyimdir ama burun ameliyatı öyle kolay bir ameliyat değil gerçekten. Konuşup gülemiyorsunuz mimik yapınca acaip ağrı oluyor. 1 hafta hiçbişe yamadan sırt üstü yatacaksınız tabi yüzünüde buzla beraber ki şişmesin yüzünüz

Anladım.. kuzenimde aynı dr oldu 4 güne kalkmıştı umarım bende okadar şanslı olurum. Halamda kalmak en doğrusu olacak sanırım bu süreçte

Anladım.. kuzenimde aynı dr oldu 4 güne kalkmıştı umarım bende okadar şanslı olurum. Halamda kalmak en doğrusu olacak sanırım bu süreçte
Aynen kesinliklr bir yakınında kal. İnşallah hemen toparlanırsın. Sana ameliyattan önce çizim yapacak mı?

Makarna sever ahmet islama ameliyat olmuşsun o da aklımdaki isimlerden revizyon için. Fotoğtaf gönderebilir misin bana?
Ben gönderemiyor canım neden blmiorm. Ama eğer gidip muayene olursan sana bir çizim yapacak ve çok yakın bir sonuç alıyorsun. İnstgrmı var orada birsürü hasta var bakablrsin canm

Ben gönderemiyor canım neden blmiorm. Ama eğer gidip muayene olursan sana bir çizim yapacak ve çok yakın bir sonuç alıyorsun. İnstgrmı var orada birsürü hasta var bakablrsin canm
Baktım ordaki fotoğraflara ama benim istediğime yakın bir fotoğraf göremedim.yuvarlak uçlu doğal bir burun ıstiyorum. Küçük olmayacak ucu da kalmak olmayan bir şekilde kavisli yanı çıkık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…