Malesef ertelesikce fiyat artiyorErteleseniz olmaz mı .
Olmayın lütfen estetik olacaksaniz. Hatta burnunuzda cok büyük bir problem yoksa hic olmayin.iyileşme süreci için demiyorum sonrası psikolojik bir süreç. Ben 3. Ayımdayım ve 2 çocuğuma bakamıyorum. Çünkü eski burnum daha iyiymiş. Öncelikle bu burun çirkinse bile size yakışıp yakışmadığını düşünün. Sonra pişmanlıklar geçmiyor. Bebeginize size yazık olmasın.
Kemerli ve burun ucum düşüktü yuvarlandı, bana yaptığı burunun şimdi yüzümle alakası yok. Kısa, ucu olmayan ruhsuz her yeri yamuk ve nefessiz bir burun. Su an sürekli doktor arıyorum bunu düzeltebilecek .Öncelikle allah yardımcınız olsun eski ve yeni resminiz var mı .
Benin burun deliklerim çok açık. Kırık yamukluk ve nefes problemim var .eşimin yanında kendimi kötü hissediyorum. Inşallah sizinde içinize siner zamanla.ne probleminiz vardı.
Cokuzuldum allah yardımcınız olsun umarım herşey gönlünüzce olur..Kemerli ve burun ucum düşüktü yuvarlandı, bana yaptığı burunun şimdi yüzümle alakası yok. Kısa, ucu olmayan ruhsuz her yeri yamuk ve nefessiz bir burun. Su an sürekli doktor arıyorum bunu düzeltebilecek .
Acelen yoksa ertele derim. Ben oldum öyle kolay bir süreç değil canımMerhaba arkadaşlar
9 kasımda burun ameliyati olacağım. Bebeğim 9 kasımda 13 aylık olacak ve emiyor.
Çok zorlanirmiyim acaba nasıl bir süreç.
Geceleri sürekli uyanıp emen bir bebek.
Ve annem vefat etti kayinvalidem doğumun da bile bakamadı bana. Halam bakacak ama yük olmak istemiyorum çünkü 3 tane torununa bakıyor. Eğilmemem gerekiyormus 1 hafta da toparlana bilirmiyim
Sefaköy rumeli hüseyin burak bayraktar isterseniz instsgranina bakin fiyatda uygun 5000 6000 arasıKemerli ve burun ucum düşüktü yuvarlandı, bana yaptığı burunun şimdi yüzümle alakası yok. Kısa, ucu olmayan ruhsuz her yeri yamuk ve nefessiz bir burun. Su an sürekli doktor arıyorum bunu düzeltebilecek .
Acelem yok ama fiyat artıyor ve eşimin yanında yandan oturamaz oldum ağzı açık yatıyorum ve utanıyorum ☹ öneri için çok teşekkürler :))Acelen yoksa ertele derim. Ben oldum öyle kolay bir süreç değil canım
Doktorunuz kim? Ben de koşuyolu medipol Ahmet İslam Bey’e oldum çok memnunum çok doğal yapıyor kbb doktoru zaten kendisiMerhaba arkadaşlar
9 kasımda burun ameliyati olacağım. Bebeğim 9 kasımda 13 aylık olacak ve emiyor.
Çok zorlanirmiyim acaba nasıl bir süreç.
Geceleri sürekli uyanıp emen bir bebek.
Ve annem vefat etti kayinvalidem doğumun da bile bakamadı bana. Halam bakacak ama yük olmak istemiyorum çünkü 3 tane torununa bakıyor. Eğilmemem gerekiyormus 1 hafta da toparlana bilirmiyim
Ama şuan bebeğinin emmesi senin eşinden utanmandan daha önemli. 1 yıl sonra olsan bence daha mantıklı. Çünkü 1 hafta suratnda buzla yatıyosun. Bebeğin ve senn için çok zor olur. Yine de sen bilirsinAcelem yok ama fiyat artıyor ve eşimin yanında yandan oturamaz oldum ağzı açık yatıyorum ve utanıyorum ☹ öneri için çok teşekkürler :))
Haklısınız ama dediğim gibi bütçeyi bulmuşken yaptırmalıyım yoksa bir daha toparlayamam sut sağarım 1 haftalık bbm problemim eğilip kalkmak aslında çok problem oluyor mu eğilip kalkmakAma şuan bebeğinin emmesi senin eşinden utanmandan daha önemli. 1 yıl sonra olsan bence daha mantıklı. Çünkü 1 hafta suratnda buzla yatıyosun. Bebeğin ve senn için çok zor olur. Yine de sen bilirsin
Tabiki ne eğilmesi sırt üstü sürekli yatmanız gerekecek. Herhangi bir iş yapamayacaksınız. Ben acılara dayanıklı biriyimdir ama burun ameliyatı öyle kolay bir ameliyat değil gerçekten. Konuşup gülemiyorsunuz mimik yapınca acaip ağrı oluyor. 1 hafta hiçbişe yamadan sırt üstü yatacaksınız tabi yüzünüde buzla beraber ki şişmesin yüzünüzHaklısınız ama dediğim gibi bütçeyi bulmuşken yaptırmalıyım yoksa bir daha toparlayamam sut sağarım 1 haftalık bbm problemim eğilip kalkmak aslında çok problem oluyor mu eğilip kalkmak
Anladım.. kuzenimde aynı dr oldu 4 güne kalkmıştı umarım bende okadar şanslı olurum. Halamda kalmak en doğrusu olacak sanırım bu süreçteTabiki ne eğilmesi sırt üstü sürekli yatmanız gerekecek. Herhangi bir iş yapamayacaksınız. Ben acılara dayanıklı biriyimdir ama burun ameliyatı öyle kolay bir ameliyat değil gerçekten. Konuşup gülemiyorsunuz mimik yapınca acaip ağrı oluyor. 1 hafta hiçbişe yamadan sırt üstü yatacaksınız tabi yüzünüde buzla beraber ki şişmesin yüzünüz
Aynen kesinliklr bir yakınında kal. İnşallah hemen toparlanırsın. Sana ameliyattan önce çizim yapacak mı?Anladım.. kuzenimde aynı dr oldu 4 güne kalkmıştı umarım bende okadar şanslı olurum. Halamda kalmak en doğrusu olacak sanırım bu süreçte
Makarna sever ahmet islama ameliyat olmuşsun o da aklımdaki isimlerden revizyon için. Fotoğtaf gönderebilir misin bana?Doktorunuz kim? Ben de koşuyolu medipol Ahmet İslam Bey’e oldum çok memnunum çok doğal yapıyor kbb doktoru zaten kendisi
Ben gönderemiyor canım neden blmiorm. Ama eğer gidip muayene olursan sana bir çizim yapacak ve çok yakın bir sonuç alıyorsun. İnstgrmı var orada birsürü hasta var bakablrsin canmMakarna sever ahmet islama ameliyat olmuşsun o da aklımdaki isimlerden revizyon için. Fotoğtaf gönderebilir misin bana?
Baktım ordaki fotoğraflara ama benim istediğime yakın bir fotoğraf göremedim.yuvarlak uçlu doğal bir burun ıstiyorum. Küçük olmayacak ucu da kalmak olmayan bir şekilde kavisli yanı çıkık olacak.Ben gönderemiyor canım neden blmiorm. Ama eğer gidip muayene olursan sana bir çizim yapacak ve çok yakın bir sonuç alıyorsun. İnstgrmı var orada birsürü hasta var bakablrsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?