- 14 Eylül 2014
- 1.911
- 3.620
- 333
- Konu Sahibi Tardis_2718
-
Yok yok ,belediye hangi kedilerin kisirlastirildigini ayırt etmek için küçük bir kesik atıyor ,sokaktaki kedilere dikkatle baktığınızda farkedebilirsinizKulağından mı kısırlaştırılıyor
Yok yok ,belediye hangi kedilerin kisirlastirildigini ayırt etmek için küçük bir kesik atıyor ,sokaktaki kedilere dikkatle baktığınızda farkedebilirsiniz
Önemli değil,benim de geç öğrendiğim bir bilgi:)Hı tamam bende şaşırdım pardon :))
Tamam ,yarın kediyle ilgileneceğiz ,belediyeyi de ararız,bu bakım kısmını hiç duymamıştım belediyede,yararlı yorumunuz için teşekkür ederimMuhtemelen kediye bakim yapil numara vermislerdir. Annem bu zamna kdar onlarca kediyi kisirlastirdi. Karin tarafinda buyuk bir yara sargi oluyor. Bence yarin siz belediyeyi arayip bor ogrenmeye calisin
Teşekkür ederim ,bugün bir kendine gelsin ,yarın karnını kontrol edeceğim ,anneniz arayıp bilgi aldığınız için de çok çok teşekkür ederim,sağolunAnnemi arayip sordum kısırlaştırılma isleminde tuyleri falan kesiliyormussunuz kesin bilirdiniz. İki ihtimal var ya caninin biri yakaladı kesti. Ya da kedilerle kavga etti
Tamam ,ben bugün zor bir gün geçirdim ,çok bilgili de değilim ,yarın güzelce kontrol edecegim ,tesekkir ederimDisi kedide buyuk bir kesi yeri olur. Dikis olur. Muhtemelen kisirlastirilmamistir.
Bacım belediye su olaganüstü halde böyle bi hizmet veremez kısırlastırıp geri getirecek nerede görülmüş böyle bir hizmetİyi akşamlar herkese.Bizim kappimizin önünde yarı bizim yarı mahallenin bir kedimiz var.24 gün önce 6 yavrusu oldu.Kapimizin önünde bakıyoruz,ilgileniyoruz ama ilk defa dün akşam kayboldu bugün saat 5 e kadar yoktu.sut tozu ve biberon alarak yavruları beslemeye çalıştık.5 gibi geldi ama kedinin davranışları değişmiş.Yavrulari emzirdi fakat kedi normal davranmıyor. Ben kulağındaki kesiği gördüm ,kedi kısırlaştırilmis,çok şaşırdım.Size sorum şu;emzirirken kisirlastirilmasi sorun olur mu ?Ve kediye nasıl bakmamız lazım ?
Ben de görünce şok oldum ,ameliyat yarası gibi bişey göremedim ,çünkü yavrulari üzerinde sürekli emziriyor.Ama kedinin bir kulagini kesik görünce ,bir gundur yok ,hiç böyle yapmamıştı ve daha önce bu kesik yoktu ,belediye kisirlastirdigi kedilere bunu yapıyor dışardan belli olması için ...Aklıma başka bir ihtimal gelmiyor...Ben de çok üzgünüm ,butun gün yavru kedileri biberonla beslemeye çalıştık.Yarin da veterinere danisacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?