• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

İnşallah canım ben de başladım. Dün 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım. Bugün eğer yapabilirsem ebru şallı platesi yapıcam. tabi artık dikkatli de besleniyorum. İnşallah hep birlikte veririz kiloları...

Canım menulerini de Paylaş bilirsin arada baslamadan sevindim.

Doğum yaptıktan sonra Aranıza katılacağım inşallah benim de düşmek istediğim kilo o civarlarda inşallah istediğimiz kilolarda ve sağlıklı bebeişlerimizle güzel günler bizi bekliyordur :)

Doğum yaptıktan sonra Aranıza katılacağım inşallah benim de düşmek istediğim kilo o civarlarda inşallah istediğimiz kilolarda ve sağlıklı bebeişlerimizle güzel günler bizi bekliyordur :)

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.... ben gebe iken 27 haftada gebelik şekerinden dolayı diyet yaptım ve toplamda 8 kilo aldim. Ben emzirirken sapittim ya sormayin ama az kaldı gidecek bu kilolar.
herzaman bekleriz sayfamiza

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.... ben gebe iken 27 haftada gebelik şekerinden dolayı diyet yaptım ve toplamda 8 kilo aldim. Ben emzirirken sapittim ya sormayin ama az kaldı gidecek bu kilolar.
herzaman bekleriz sayfamiza
Ilk gebeliğimde 34 kilo aldım bunda 14 kilo aldım ama ikinciye kilolu başladım zaten :) eski halimi özlüyorum

Dün misafir vardı ve ben yediklerimi yazsam roman olur :KK20:
Bugün kahvaltı da
1 peynirli yumurta
1 ee kk peynir ve kaşar
3 zeytin
1 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği

Öğle akşam
1 er kase ıspanak ve türlü 6 kaşık bulgur pilavı
aralarda
1 bardak süt 1 muz elma armut 1 kase yoğurt
ile günü kapattığmi

Bugünku menu mu de yazayım
kahvaltı da :
1 dilim ev yapımı buğday ekmeği
1 kk peynir ve kaşar
5 zeytin
1 dilim Sucukla yumurta

Arada 1 muz 1 poğaça :110:

Öğlen 8 kaşık bulgur pilavı

Aksam 2 kepçe kuru fasulye
1 domates 1 havuç tan salata

Gece de 1 bardak süt içerim

Evet 2 gün az da olsa çikolata kaçamakları oldu. Kendime söz verdim cuma günü kontrole kadar ağzıma tatlı ve hamur işi sürmek yokkk
en az 1 kg vermek istiyorum. Hadi bakalım 4 gün var daha...

Selam herkese
bugünku menu m
kahvaltı da
domates salata 1 haşlama yumurta 5 zeytin 2 kk kaşar 1 kk peynir
ara 1 muz
akşam 5 kaşık pilav 8 kaşık kuru fasulye
misafirllikte
1 poğaça yaklaşık 3 kask patates salatası azıcık sütlü tatli :kk77:
gece 1 bardak süt

Selam herkese
bugünku menu m
kahvaltı da
domates salata 1 haşlama yumurta 5 z6eytin 2 kk kaşar 1 kk peynir
ara 1 muz
akşam 5 kaşık pilav 8 kaşık kuru fasulye
misafirllikte
1 poğaça yaklaşık 3 kask patates salatası azıcık sütlü tatli :kk77:
gece 1 bardak süt
kosu bandinda 30 dk yurutus 85 kalori

slm tatlıtambak...kızım hastalandığı için hiç nete girip yazamadım...söylediklerin beni mutlu etti çünkü kilo vermeliyim diyet derken bide bebişler var kendi moralimizi çok bozuyor ve en ufak bir sıkıntıda yemeğe saldırıyorum...hafta sonu çok kötü geçti ve hala da toparlayamadım fakat cuma günü kilo bildirimi yapacağım inş...

Back
X