Emzirerek kilo verilirmi

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
48
Manisa
Evet başlıktaki gibi 68 kilom beniM 60 istiyorum emzirerek doktor konturollü dieti olan varMIyardııımm

Son düzenleme:
ne zaman dogum yaptin?

eger yakinda yaptiysan, verme ihtimalin var.

Iki cesit insan var:

benim kuzenim mesela, hamileliginde cok dikkat etti kilosuna. Dogumdan sonra emzirmeye baslayinca, sut olsun diye buldugunu yedi. 12 kilo aldi emzirme doneminde.

Ama bazi arkadaslarim da catir catir verdiler kilolari emzirirken. Onlarin istahlari acilmamisti cok. Yani yemek olayini abartmaman lazim

Cnm ben hamilelikte 27 kilo aldım. Kuzenim 10 kilo aldı. Ben 55 ten 82 ile doğuma gittim kuzenim 60 dan 70 ile gitti. Onun kızı 3.5 doğdu benim oğlum 2.610 hayret ettim. Doğumdan çıkınca ben 73 o 62 idi. Şimdi doğum yapalı 6.5 ay oldu ben 62 kiloyum kuzenim 75. Hiç belli olmuyo bu işler tamamen kişiye bağlı

emzirme dönemimde diyet yaypıp kilo vermek bebeğe çok zararlıdır
yağları birden çok yakarsanız yağlarda depolanan zararlı maddeler bebeğe birden geçer

ben hamilelilte 20 kilo aldım
1 yıl sonunda emzirerek sadece 21 kilo verdim
bol bol emzir su iç çok geç yemek yeme
canın ne isterse abartmadan ye kilolar gider zaten

Ben kilolu olarak başladım hamileliğe, 5-6 kilo aldım şimdiye kadar tabi henüz doğuma var. Emzirerek kilo verenleri okuyunca çok sevinmiştim inşallah bende bunu hedefliyorum hayırlısıyla, bunu söylediğimde etrafımda emzirirken kilo mu verilir süt olsun diye yemen lazım diyenler oldu (bknz; k.validem).. Süt olsun diye önüne geleni yerse insan kilo alır tabi, bitkisel ve su ağırlıklı beslenmenin süt yaptığını okudum. Bu tarz bir beslenmenin insana kilo yapacağını da sanmıyorum. Yaşayınca görücez bakalımm..

Back
X