Maşallah çok güzel bir yol kat etmişsiniz2 yil boyunca emzik olarak kullanildim.Gece kirk defa meme ucin uyanirdi dolayisiyla uyuyabilmek icin yaninda uyurdum. Gunduz yine mezirerek uyutup kalkiyordum yanindan. Meme birakma doneminden sallayarak uyutmaya calistim sevmedi. Bir sure uyudu sonra bir gun bacagimdan atti kendini yanina uzandim uyudu kaldi. Ve bu bizim miladimiz oldu. Suan hala ben yada babasi kitap okuduktan sonra isiklari kapatiriz kendi kendine uyur sonra odasindan cikariz. Memeyi biraktigimizdan beri sabaha kadar deliksiz uyuyor eger bir rahatsizligi yoksa. Umarim siz emzik niyetine kullanilmamayi basarabilirsiniz
Gündüz hamak beşikte uyuyorsa orada kalıyor almıyorum, ama artık sığmıyor oraya almam gerekiyor çünkü rahatsız uyuyor. Sanırım beşiğine alacağım orada uyuduktan sonra.Merhaba. Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Merak ettiğim bir şey var. Gece ve gündüz uykularına hamakta mı geçiyor? Uyuttuktan sonra yatağına mı koyuyorsunuz? Tam olarak nasıl bir süreç oluyor biraz bahseder misiniz
Peki gece uyanmaları ne sıklıkta oluyor ? Bir de gece uyandığında hamak mı istiyor yoksa emzirerek devam ediyor mu uyumayaGündüz hamak beşikte uyuyorsa orada kalıyor almıyorum, ama artık sığmıyor oraya almam gerekiyor çünkü rahatsız uyuyor. Sanırım beşiğine alacağım orada uyuduktan sonra.
Gece hamakta uyuyorsa, derin uykuya dalınca alıp beşiğine getiriyorum, memede uyuyorsa da direkt beşiğine koyuyorum.
Gece saat başı meme istiyor, bıraksam sabaha kadar memede dururPeki gece uyanmaları ne sıklıkta oluyor ? Bir de gece uyandığında hamak mı istiyor yoksa emzirerek devam ediyor mu uyumaya
Merhaba ben bebeğimi doğduğundan beri emzirerek uyutuyorum şu an 30 aylık hala daha emiyor ve bizimle uyuyor bir gün bile ayrı uyumadık Allah ayırmasın tabii ama ben wc ye bile giderken artık ondan izin istiyorum çok zorlanıyorum şu an. 13 haftalık hamileyim sütüm iyice tükendi emmeyi bırakmalısın diye güzelce anlatmama rağmen çok sıkıntı yaşıyoruz küsüp gidiyor tekrar geliyor gidiyor derken saat sabah 4 oluyorArkadaşlar merhaba. Emzirerek uyutanlara sorum olacak
Emzik olmamayı nasıl başarıyorsunuz ve gece emerek uyuduğu halde uzun uyuyabiliyor mu bebişleriniz? Lütfen yorum yapanlar aylarını da yazsın bebişlerinin ona göre kafamda şekillendireceğim her şeyi. Benim bebeğim 2.5 aylık
Bir de bebeğinizi gece uyuttuktan sonra odadan çıkıyor musunuz? Ben çoğu zaman onu uyuturken mayışıp uyuyakalıyorum bütün işler de kalıyor haliyle. Gündüzleri de yatağında mı uyutuyorsunuz yoksa neresi denk gelirse mi? Bir de gece emzirerek uyutup gündüz farklı şekillerde uyutanlardan da nasıl uyuttuklarını öğrenmek isterim
Deneyimleriniz neler
İlk 4 ay uzun uyurdu 5-6 saat minimumDoğru söylüyorsunuz teşekkür ediyorum
Uykuları uzadı demişsiniz gece çok sık kalkmalar olmuyor o halde değil mi emdiği için
Böyle bir sorunla bende varım... Saat başı emmek için uyaniyo bazen dakikaya düşüyor hala öyle misiniz ben 7. Aydan sesleniyorumYok nerde ayakta uyuyordum resmen gündüz falan emzirirken uyuyakalıyorum hala daha emcem diye tutturdumu öyle uyuyoruz yapcak birsey yok vazgeciremiyorum ama uykusuz kalmaya alıştım
Yok okadar değiliz artık gece2-3 kez uyaniyor genelde hergun aynı değil tabiBöyle bir sorunla bende varım... Saat başı emmek için uyaniyo bazen dakikaya düşüyor hala öyle misiniz ben 7. Aydan sesleniyorum
Ooo büyüyünce düzelir diyorduk 7. Ay da fenaymışBöyle bir sorunla bende varım... Saat başı emmek için uyaniyo bazen dakikaya düşüyor hala öyle misiniz ben 7. Aydan sesleniyorum
Kaç aylık şu anda bir de gece saat başı veya daha erken uyandığı oluyor muydu ve her seferinde emziriyor muydunuz ve yanınızda mı yatıyor yoksa beşiğe mi koyuyordunuzYok okadar değiliz artık gece2-3 kez uyaniyor genelde hergun aynı değil tabi
Suan 17 aylık önceden uyaniyordu tabi beraber yatiyordu memede uyuyordu bende uyuyakalıyordum 3-4 aydır uyuyunca besigine koyuyorum.Kaç aylık şu anda bir de gece saat başı veya daha erken uyandığı oluyor muydu ve her seferinde emziriyor muydunuz ve yanınızda mı yatıyor yoksa beşiğe mi koyuyordunuz
Siz daha alıştırabilirsinizz yolunuz var lütfen karamsar olmayın bu yollari aşacağız inşallah ben daha yeni bu durumu kabulleniyorum yada çalışıyorum şuan da emin olun karamsar olmayın sakınOoo büyüyünce düzelir diyorduk 7. Ay da fenaymış
Ben 4. Ayda aynı durumdayım bir de gece resmen uyanıyor gözleri açılıyor uzun uzun da emiyor uyumak için
Ne zaman düzene girecek bu uykular
Ben koyunca uyaniyo şuan o ayda kesmeyi planlıyordum belki laftan anlar diye şuan onu yapamadığımız için..Suan 17 aylık önceden uyaniyordu tabi beraber yatiyordu memede uyuyordu bende uyuyakalıyordum 3-4 aydır uyuyunca besigine koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?