Benimde yara olmuştu seni çok iyi anlıyorum. Sabır zamanla bebeğin emmeyi öğrenecek göğüs uçların çıkıp sertleşecek sonra acı falan kalmayacak. Sakın yıldırmasın seni bu acılar öyle güzel bir duygu ki emzirmek bu acıların hepsini unutturuyor. Doğum yapalı bir hafta olduğunda bir arkadaşım demişti ki onun göğsü 55 günde düzelmiş. Allahım bir ömür gibi dedim nasıl geçer bu süre. Memesini çıkarıp emzirenlere imreniyordum. İlaçlar kremler olmadan emzirebilecekmiyim diye. Göz açıp kapatana kadar geçiyor şimdi kızım 5,5 aylık. Benim göğüs yaralarım 1,5 ay sürdü. Ama ilk günkü gibi olmuyor giderek günden güne kolaylaşıyor. Ben cildiyeciyede gittim kullandığım ilaçlar : travazol,madecassol,fucidin, lancolin,garmastan,hametan bunları sürdükten sonra açık bıraktım hava aldı. Emzirmeden öncede ıslak pamukla sildim. Travazol kortuzonlu olduğu için 5 gün kullanıp 3 gün ara verdim sonra yine kullandım. Göğüs kalkanı denedim ama pek bir faydasını görmediğimden bıraktım. Allah şifa versin kolaylık versin sağlıkla büyüsün bebeğin