Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yanlıs yonlendırmek istemem ama ben kullandım cunku dogum gecesi baslayan ve sonrası cok agır devam eden panik atak anksıyete basladı ben kullandım doktorumda biliyordu hic istemezdim ama mecbur kullandım kızım bir yasına gelınce doktor kontrolu de bıraktım ama sen doktora danısmadan sakın alma ve tavsiyem doktor kontrolsüz sakın bırakma sınır krizi gecırebılırısn bebegı zarar bile verebılırsın cok dikkatli kullan geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar. 1 aylık bebeğim var. Doğum sonrası antidepresan kullananlar var mı. Takıntı hastalığım olduğu için ilaç kullanmam gerekiyor. Dr a gitmedim henüz önceden sizlere de sormak istedim. Sizler nasıl ilerlediniz ilaç kullandınız mı emzirirken?
Merhaba ilacı kullandıktan snra belii bir süre vermediğiniz oldu mu.Canım yanlıs yonlendırmek istemem ama ben kullandım cunku dogum gecesi baslayan ve sonrası cok agır devam eden panik atak anksıyete basladı ben kullandım doktorumda biliyordu hic istemezdim ama mecbur kullandım kızım bir yasına gelınce doktor kontrolu de bıraktım ama sen doktora danısmadan sakın alma ve tavsiyem doktor kontrolsüz sakın bırakma sınır krizi gecırebılırısn bebegı zarar bile verebılırsın cok dikkatli kullan geçmiş olsun
Hayır canim hep emzırdım ama doktora mutlaka danısınMerhaba ilacı kullandıktan snra belii bir süre vermediğiniz oldu mu.
Bana 4 saat verme daha snra devam et dedi Dr. Paxera ilacı verdi. Siz ne kullanmıştınzHayır canim hep emzırdım ama doktora mutlaka danısın
isim vermek yasak diye bılıyorum c ile Baslıyordu. Siz doktor nasıl diyorsa oyle kullanın en iyisini doktorlar bilir gecmıs olsunBana 4 saat verme daha snra devam et dedi Dr. Paxera ilacı verdi. Siz ne kullanmıştınz
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bilmiyordum yasak olduğunu isim vermeninisim vermek yasak diye bılıyorum c ile Baslıyordu. Siz doktor nasıl diyorsa oyle kullanın en iyisini doktorlar bilir gecmıs olsun
Ben ıyılestım cok sukur Allah kimsenin basına vermesin tez zamanda ıyılesırsınız inşallahTeşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bilmiyordum yasak olduğunu isim vermenin![]()
Bende aynını kullanmıstım..hep korktum bebek etkilenir diye ama ona faydali olmak icin kullanmalısınız..bende 10 lugu yarim baslamistim 10 gun sonra 10 yavas yavas artirmistim 30 a kadar 1 seneden fazla kullandim biraktim azaltarak..ama simdi malum sürecte tekrar nülsetti ve iki gundür yine alıyorum..Allah yardım etsin cok zorEmzirirken kullanmak istemiyorum ama başedemiyptum ve daha fazla ileriye gitmesinden korkuyorum hangi ilacı siz kullanmıştınz
Paxera size nasıl geldi bende emziriorum ve yeni başladım daha etkisini görmedimBende aynını kullanmıstım..hep korktum bebek etkilenir diye ama ona faydali olmak icin kullanmalısınız..bende 10 lugu yarim baslamistim 10 gun sonra 10 yavas yavas artirmistim 30 a kadar 1 seneden fazla kullandim biraktim azaltarak..ama simdi malum sürecte tekrar nülsetti ve iki gundür yine alıyorum..Allah yardım etsin cok zor