emzirirken Ertes72 kullanmak zorunda kaldım

kvkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
21
2
1
26
3 aylık bir bebeğim var ertes 72 kullanmak zorunda kaldım kutu içindeki kullanma kılavuzunda 8 saat emzirmeden kaçının diyor ama ben biraz araştırınca bir hafta filan emzirmemeli filan diyordu Ella ilaç için çok zararlı kullanılmalı filan demişler diyer anneler bunları duyunca ilacı kullandığına pişman oldum ne yapmalıyım bilmiyorum

Ben emzirirken kullandım emzirdiğim için onu önermişti eczane Ella yerine, öyle hatırlıyorum yine de doktora danısın ya da eczacınıza

Ben emzirirken kullandım emzirdiğim için onu önermişti eczane Ella yerine, öyle hatırlıyorum yine de doktora danısın ya da eczacınıza
Bende ilk defa böyle bir ilaç kullanıyorum daha önce hiç kullanmadım etkilerini yada diyer ilaçları filan da bilmiyorum eşim bunu almış emzirdigim için ben kullanmak istemedim aslında ama eşimde kendinden hiç emin olmadığı için mecburen kullandım sonra araştırınca biraz bebek için çok zararlı olduğunu öğrendim heleki Ella olan ilaç bir hafta filan emzirmemeli filan diyordu diyer anneler bunun da içindeki kullanma kılavuzunda 8 saat diyor ama korkumdan hala emziremiyorum bebeğimi bugün doktoruma gittim sormak için izinliymiş soramadım yarin tekrardan gideceğim sormak için

Yav sizde çok mu azdınız azıcık bekleyiverin ya da geri çekme yöntemini kullanın ya da prezervatif

Geri
Yav sizde çok mu azdınız azıcık bekleyiverin ya da geri çekme yöntemini kullanın ya da prezervatif

Geri çekme yöntemini kullanıyorduk zaten fakat eşim şüphelenmiş kaçmış olabilir filan diye hap almış ben hapı kullandiktan sonra ne zaman emzire bilirim diye araştırınca bebek için çok zararlı olduğunu öğrendim kullandığıma pişman oldum ama yapacak bi şey yoktu malesef

Geri çekme yöntemi bir korunma yöntemi değildir. Nereden biliyorsunuz diye sormayın😄 iki çocuklu olmamın sebebi bu yöntem😄 6 aylık olana kadar prezervatif sonra doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz. Ben spiral taktırdım kimisi çok memnun ama ben hiç değilim. Onu da doktora danışabilirsiniz

Geri

Geri çekme yöntemini kullanıyorduk zaten fakat eşim şüphelenmiş kaçmış olabilir filan diye hap almış ben hapı kullandiktan sonra ne zaman emzire bilirim diye araştırınca bebek için çok zararlı olduğunu öğrendim kullandığıma pişman oldum ama yapacak bi şey yoktu malesef
Geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok, biraz bu konuda aile hekimliğine gidip bilgilenin lütfen! . Kondom takacak bitti. Ertesi gün hapı emzirirken kullanılmaz. Ben de bebek için çok zararı olduğunu biliyorum. Sizin hormonları da alt üst ediyor.

Geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok, biraz bu konuda aile hekimliğine gidip bilgilenin lütfen! . Kondom takacak bitti. Ertesi gün hapı emzirirken kullanılmaz. Ben de bebek için çok zararı olduğunu biliyorum. Sizin hormonları da alt üst ediyor.
Herkes ger çekilmeye laf ediyor ama neredeyse 10yıldan fazladır bunu yapıyoruz🤭🤭🤭 geri çekilme doğru yapıldığında koruyor bence 😀🧿🧿🧿🧿

Herkes ger çekilmeye laf ediyor ama neredeyse 10yıldan fazladır bunu yapıyoruz🤭🤭🤭 geri çekilme doğru yapıldığında koruyor bence 😀🧿🧿🧿🧿
bir çok doktor eğer geri çekilme ile korunuyor ve gebelik olmuyorsa üreme sisteminde bir sorun olabilir muayene olun diyor. geri çekilmenin koruyuculuğu %40 olarak görülüyor. yani piyango sizd vurmadıysa bir sebebi vardı veya over şanslısınızdır 😂

bir çok doktor eğer geri çekilme ile korunuyor ve gebelik olmuyorsa üreme sisteminde bir sorun olabilir muayene olun diyor. geri çekilmenin koruyuculuğu %40 olarak görülüyor. yani piyango sizd vurmadıysa bir sebebi vardı veya over şanslısınızdır 😂
Çok şükür bir kızım var başkada düşünmüyoruz 😀 bu yoldan devam bize 🙈🙈

Kamu spotu girişimi yapayım şuraya da, belki birisi görür faydası olur, belli ki bizim toplum böyle durumları öğrenmeyecek, ogrenemeyecek. Araştırma zahmetine girmeyeceğiz hiç...

Ertesi gün hapları gebelik engellemez, yumurtlamayı geciktirir, yumurta varsa gebelik oluşur, hapın bı anlamı olmamış olur, oluşan bu gebelikte çeşitli sıkıntılar oluşabilir, kaldı ki bakmadan etmeden emzirirken alınmış, bari işlevini falan arastirsaniz da böyle boşuna kullanmış olup kendinize zarar vermeseniz..

Geri çekilme de korunma yöntemi değil.
Böyle durumlarda farklı yöntemleri araştırmak lazım.
Kaldı ki ben de prezervatif tasinca hamile kaldım.

Back
X