Emzirirken İlaç Kullanımı hk.

Merhaba,
Bence kendinizi depresif olacagim diye sartlamayin.. sonucta evde olacaksiniz, bebeginizle ilgilenmeye vaktiniz olacak... dogum sonrasi kayinvalidenizmi kalacak yanlis mi anladim? Bu sizin tercihiniz mi, mecburmusunuz?
Yok şartlamak değil, aklımca bunları düşünmek zorundayım.. kayınvalide ufak bir detay ya.. uzaktalar gelir maksimum 10 gün kalır gider.. kendisini çok sevdiğim söylenemez.. ölsem ona mecbur olmam yahu

heh aynen bu durumdayım.. hatta şöyleee, trafik yokken ben trafik varmış gibi gidiyorum.. önümde araba olmamasına rağmen bir arabaya çarpıyorum.. ölmeden ölüyorum.. doktorlar anksiyete diyor.. ben çaresizlik diyorum..

Yok şartlamak değil, aklımca bunları düşünmek zorundayım.. kayınvalide ufak bir detay ya.. uzaktalar gelir maksimum 10 gün kalır gider.. kendisini çok sevdiğim söylenemez.. ölsem ona mecbur olmam yahu

Dusunmek zorunda degilsiniz, tam aksine oyi olacak diye dusunmelisiniz... Su anda kendinizi strese sokmaniz bebeginize de size de iyi gelmez..
Kendimden ornek vermek gerekirse, ben dogum sonrasi depresyon yasamadim.. keyifli hatirliorm hatta.. sarilik fln olursa dahi insan kendini gereksiz yipratiomus biz de yasadik, simdi olsa o kadar uzmezdim kendimi o bikac gun bile..
Ama diger taraftan, benim yanimda annem kalmisti, sadece 10 gun kaldi, ben oyle istedim cunku o bile fazla geldi bir sure sonra.. o nedenle eger baska bir sansin varsa k.valide daha sonra gelse ya da illa doguma gelecekse 10 gun kalmasa bence senin psikolojin icin daha iyi olur... ama onun disinda bebek inan insana coook iyi geliyor.. gozunun onune guzel seyler getirmeye calis, hayaller kur, sunlari giydirir buralara gezmeye gotururum kuzumu diye... ve kendin yap sonra da, esinden fln bekleme eglendirsin gezdirsin vs diye.. cunku baba olmak zamanla oluyor..

Teşekkürler canım çok sağol gerçekten..
Kayınvalide konusunda yapabileceğim hiçbir şey yok.. Ankara'dalar.. Bebeği görmek isteyeceklerdir.. Keşke gelmeseler ve kalmasalar.. Tahammül edemediğim tek insan türü cahil insan türü.. Umarım kendini kovdurmaz.. Annem bayadır bende kalıyor.. Eşim geceleri evde olmadığından, annem kalıyor.. Şimdiden sıkıldım ama yapabileceğim bir şey yok.. gözüme gelen güzel şeyleri hep yalnız hayal ediyorum.. umarım bu da geçecektir.. karısına eş olamayan, bir kıza baba da olamaz bence.. neyse aman :) çok darladım ben herkesi.. özür dilerim :)

Anladim durumunu canim.. En azindan annen yanindaymis sevindirici, ona anlatir rahatlarsin bunaldiginda.. Guzel olacak hersey, senin bunu istemen yeterli, kimseden medet umma, sen yavruna yetip de artacaksin bile.. zaten sen guclu neseli oldukca, inan aileniz de duzene girecek, esin bile daha askla bakacak sana.. Anahtar sende yani, kimsede degil.
Sevgiler, yavrunu saglicakla kucagina alman dilegiyle

Bu arada es olmak ve baba olmak kavrami tamamen farkli.. Esin seni sasirtip harika bir baba olabilir

Bu arada es olmak ve baba olmak kavrami tamamen farkli.. Esin seni sasirtip harika bir baba olabilir
ah keşke çok teşekkürler güzel düşünceler için.. en azından büyüyüp genç bir kız olduğunda, gözümü arkada bırakmayacak kadarlık baba olsa yeter.. şuanlık yine çok bir beklentim yok
çok sağolun efenim, musmutlu günleriniz olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…