- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
güle güle büyüt bitanem bebeğini. meakettim şu an nasıl kilo durumun hala veriyormusun?Yazılanları okuyunca paylaşmak istedm ben sadece emzirerek 24. Günde 11 kilo verdm... 59 la hamile kalmıştm 74 le erken doğum yaptım 15 kilo gtmez diyodum. Doğumdan geldiğimde sadece bebeğin kilosu gtmşti içerde bşy mi unuttular diye şaşrdm hatta o kadar su kaybı nereye gitti diye ama şu an 63 kiloyum her gün 1 kilo gidiyo bu aralar
6 ay önce 20 Ekim günü doğuma giderken tartıldığımda 95'ti kilom.. Eve gelip 1 hafta sonra tartıldığımda 78.8'dim ancak 3 ay boyunca 'Süt yapar ye!!' komutuyla 82.9 olmuştum.. Hemen Diyetısyene koştum.. 69 ile hamile kalmıştım.. şimdi 68.8'im.. Sorun edilecek bir durum değil kilolar.. Vermesi de zevkli, Diyetısyenımın hazırladığı programla hem bebeğim sağlıklı bır anne sütü aldı hem ben zayıfladım..
ya onu yazdıktan sonra durdugüle güle büyüt bitanem bebeğini. meakettim şu an nasıl kilo durumun hala veriyormusun?
ben 5 ayı bitirdm verdiğim 11 kilonun 2 sini geri aldm10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......
maşallah sana yaa ben sezaryen sonrası eve geldiğimde sadece çocuğun kilosu gtmişti içerde bşy mi unuttula diye korktum hatta ciddi ciddi o kdr su nereye gitti diye sonra 20 gün içinde 11 kilo verdm hala 4 kilo fazlam var 6. ayı yarıladıkhamilelik boyunca yaklasik 12 kg aldim sezeryan oldum.2 gun hastanede kaldiktan sonra 3. gun eve geldigimde tartildigimda 8.5 kg gitmisti.ertesi gun 1 kg daha gitti.hamilelik oncesi kiloma 2.5 kg kaldi zaten suan rahim hala 1 kg civarindaymis yani bugun 5. gun bana hamilelikten geriye kucagimda bebegim kaldi baskada bisey kalmadidarisi butun hamilelere
cnm seker yuklemesine kadar 11 kg almistim seker cikinca mecbur diyete basladik diyetisyen kontrolunde cok saglikli beslendim once 2 kg verdim sonra son haftalara kadar ayni kiloyu korudum bu arada bebek 4kg ya yakin oldu yani ben vrrdim bebek aldi son haftalarda sanirim bikac kilo ödem olustu.bebek 3770 dogdu ve hadtanede 2 gun cok fazla ödem attim sadece bingildak gobek kaldi oda iyilestikce toparlanir artikmaşallah sana yaa ben sezaryen sonrası eve geldiğimde sadece çocuğun kilosu gtmişti içerde bşy mi unuttula diye korktum hatta ciddi ciddi o kdr su nereye gitti diye sonra 20 gün içinde 11 kilo verdm hala 4 kilo fazlam var 6. ayı yarıladık
haklsın aldığımız bikaç kilo ödem zaten ben sarılık için oğlumu hastaneye yatrdığımz gece ayakta durmaktan ve çoook fazla emzirmekten 6 kilo verdm şişkinliğim inmişticnm seker yuklemesine kadar 11 kg almistim seker cikinca mecbur diyete basladik diyetisyen kontrolunde cok saglikli beslendim once 2 kg verdim sonra son haftalara kadar ayni kiloyu korudum bu arada bebek 4kg ya yakin oldu yani ben vrrdim bebek aldi son haftalarda sanirim bikac kilo ödem olustu.bebek 3770 dogdu ve hadtanede 2 gun cok fazla ödem attim sadece bingildak gobek kaldi oda iyilestikce toparlanir artik
4 aylık bebeğim var, 6 kilo fazlam :)Geç kalmadım umarım,:)) 5 bucuk aylık bebişim var 5 kiloda fazlam :)) nerden başlıcaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?