- 8 Ağustos 2015
- 266
- 153
- 18
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Bende aynu durumdayım, bi kaç kişi olup başlasak çok güzel olur destek oluruz birbirimize ben pazartesi başlayalım diyorum diyeteKızlar ben de 9 ay önce doğum yaptım ve 68.5 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum ama elimde değil çok yiyorum iştahım çok açık,emziriyorum da o yüzden emzirme diyeti yapmak istiyorum,bi sitede liste buldum bununla ilgili birsürü şey yiyorsun sağlıklı ama kaloriye dikkat ederek ama ben bi türlü iradeye sahip olamıyorum bu yüzden benimle birlikte devam edicek arkadaşlara ihtiyacım var lütfenn birbirimize destek olalım
Slmmm ben bugünden başladım ama pazartesinden başlarsanız da eşlik ederim sizeBende aynu durumdayım, bi kaç kişi olup başlasak çok güzel olur destek oluruz birbirimize ben pazartesi başlayalım diyorum diyete
Diyetisyenden gelince bilgi verirsen seviniriz.Çarşamba da diyetisyene randevum var kan tahlili felan vericem. Bakalım emzıren biri olarak nasıl bir program hazırlıcak hedefim 50, 55( yaza kadar incelmem lazım diyetin yanında evde birazcık sporda ekleyelim diyorum ben göbek felan eritmek için mekik felan..
Haftalık kilo kontrolü yapabilirz.pazar serbest gün pazartesi kilolar listelenir .Ben şuan tahmini soyleyebilirm kilomu. 64um.. Daha önce 2 kez diyet yaptım ama emzirdiğim içi. Sanki sütüm az geliyor gibi hissettiğimden bıraktım diyet yaptığım sürede 66 kiloyla başlayıp 59 A kadar inmiştim.. Şimdi bebeğim 7 aylık ek gıdaya geçtiğimim için tekrar eski yaptığım diyete başlayayım diyorum.. İnşallah pazartesi başlıcam.. Sizlere gidişat hakkında bilgi veririm
Evet bi kaç kişi olalım insan tek başına yapamıyor. Pazar serbest zaman malüm beyler evde :) şimdiden organize olalım kilolarımızı yazıp başlayalım diyetisyen dönüşü onun görüşlerini de yazarım ben daha verimli olur inşallah ve yaza manken gibi gireriz :))Haftalık kilo kontrolü yapabilirz.pazar serbest gün pazartesi kilolar listelenir .
Azıcık göbekleri sarkmış ve çatlamış mankenler :))Evet bi kaç kişi olalım insan tek başına yapamıyor. Pazar serbest zaman malüm beyler evde :) şimdiden organize olalım kilolarımızı yazıp başlayalım diyetisyen dönüşü onun görüşlerini de yazarım ben daha verimli olur inşallah ve yaza manken gibi gireriz :))
:))Azıcık göbekleri sarkmış ve çatlamış mankenler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?