Jinekoloji Emzirirken korunmasiz iliski :( acil

Kuzenimin 3 çocuğu.vardı spiral takmıştı ona rağmen 4.hamile kaldığını öğrendi hiç istemiyordi ama aldırmadı da sezaryen ile doğum yapıp tüplerini.baglatti yani üzgünüm ama spiral de kesin çözüm değil

Ay yazık yaa. İkizden bile daha zor bu şekilde çocuk büyütmek. Biri daha yeni doğmuş öbürü ek gıdaya geçmiş... Herseyleri farklı, ikiside ayrı ayrı çok ilgi istiyor. Allah başıma vermesin, ben kafayı yerdim heralde.

Bi şekilde büyüdük ölmedik annem de ölmedi ama çok zor hep abime bakıp bakıp ağlarmış ona haksızlık diye

Belki hamile kalmak cok kolay degil ama dedigniz gibi suan o risk var ve o riski almaya korkuyorum… eczaneden alsam bile belki aksam vaktine beklicem bebegimi aksam 19.30 gibi emziriyorum aksam icin sonra bi kac saat uyuyor. Bi sekilde öyle idare edicem, yan etkilerfen korkuyorum ama yapicak bisey yok

Bu olay ani gelişebilir okey ama illa içine boşalması mı gerekiyor yani hiç yoktan hadi pre. Kullanmadınız geri çekilseydi
Öyle esim yanlis yapti niye öyle yapti bilmiyorum uzun zamandir birlesme olmuyordu ikimizde cok yorgunuz simdide yan etkilerini mecbur cekicem daha yeni yeni zihin ve fiziksel olarak iyi olmaya basladim

Doktora danışın. Bebeğim 6 aylıkken yeniden hamileydim

tabii ki değil ama su an bana en uygun korunma yöntemi o

Hapi aldim 15 saat sonra olmus oldu.. insallah tuhaf bi durum olmaz. Yan etkileru ne sure surdu sizde

1.5 ay kadar maalesef sonra azalarak bitti.
Ay cok kötu benim bugun 4 gunum kac gundur yogun halsizlik, sislik ödem, aglama krizleri… zaten travmatik dogum oldu sonrasinda baya depresuf bi ruh halindeydim kac ay ondan sonra esimle birbirimizden koptuk tekrar iyi olmaya basladik derken bu durum oldu cok kizgindim Esime bu yuzden
Spor yiruyus biraz yardimci oluyo ödeme..
Normalde bugun yumirtlamam olucakti ama hap durdurdu galiba bilmiyorum. Nasil beklicem adet donemini bilmiyorum
Daha 2 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…