Doğuma Hazırlık Emzirirken Süt Kesilmeden Diyet ??!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Canlar..

Benim bi Sorum olcakti..
Emzirirkende Diyet yapılır diyen büsürü kişi tanidim gördüm bunun beslenmeyle alakali oldugunu söyleyenler oldu..
Ama bide Asla diyet yapılmaz süt kesilir diyenler var..

Simdi benim sorum şudur..

Süt kesilmeden diyet yapılır mı? Yapılırsa nasıl bi diyet olmalı bu? Ama kesınlıkle ve kesınlıkle Süt kesilmicek..

scaled.php

emzirirken diyet yapınca sütmü kesilirmişş bilmiyordum:DDbebek emzirilirken zaten anne zayıflar senn yapman gereken süt olsun diye abartmaman belki düzenli yürüyüş falan yapmak olabilir onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok

Merhaba Canlar..

Benim bi Sorum olcakti..
Emzirirkende Diyet yapılır diyen büsürü kişi tanidim gördüm bunun beslenmeyle alakali oldugunu söyleyenler oldu..
Ama bide Asla diyet yapılmaz süt kesilir diyenler var..

Simdi benim sorum şudur..

Süt kesilmeden diyet yapılır mı? Yapılırsa nasıl bi diyet olmalı bu? Ama kesınlıkle ve kesınlıkle Süt kesilmicek..

scaled.php

"Süt yapar ye" dediklerinde değil de gerçekten ihtiyacın olduğunda yersen, hamur işi ve tatlıların süt yaptığı yalanına inanmazsan, bol bol su içer ve süt yapımı için en önemli şeyin sıvı gıdalar olduğunu aklından çıkarmazsan emzirirken diyet yapmış olup zayıflamaya başlarsın canım.

2,5 aylık bebişim var ve doğum yapar yapmaz başladım diyete. sütümde hiç bir azalma olmadı. bu kadar kısa bi sürede 21 kilo gitti, ben biraz fazla kilo almıştım 32 kilo kadar. diyet yaparken hergün 2 duble çift sarılı yumurta yedim, 3 tam ceviz, 1 kase yoğurt, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 meyve, 1 parça beyaz/kırmızı et+ salata, 1 kase çorbayı hergün tükettim bunlar senin temel besinlerin. bunun dışına istediğin şeyleri ekleyebilirsin. bol bol su iç ve sütünü artıran içeceği deneyerek bulmaya çalış. benim sütümü meyveli soğuk çaylar artırırdı birde jelibon yada lokum. ayrıca diyetimde yeşil çayımıda demledim içtim, tabi içine biraz rezenede koydum süt artırıcı olarak. ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk kilo verirsin bunuda unutma. hamileleiğinde çok fazla kilo almadıysan emzirerekteb gider kiloların, çokta canını sıkmaya gerek yok derim ben..

2,5 aylık bebişim var ve doğum yapar yapmaz başladım diyete. sütümde hiç bir azalma olmadı. bu kadar kısa bi sürede 21 kilo gitti, ben biraz fazla kilo almıştım 32 kilo kadar. diyet yaparken hergün 2 duble çift sarılı yumurta yedim, 3 tam ceviz, 1 kase yoğurt, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 meyve, 1 parça beyaz/kırmızı et+ salata, 1 kase çorbayı hergün tükettim bunlar senin temel besinlerin. bunun dışına istediğin şeyleri ekleyebilirsin. bol bol su iç ve sütünü artıran içeceği deneyerek bulmaya çalış. benim sütümü meyveli soğuk çaylar artırırdı birde jelibon yada lokum. ayrıca diyetimde yeşil çayımıda demledim içtim, tabi içine biraz rezenede koydum süt artırıcı olarak. ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk kilo verirsin bunuda unutma. hamileleiğinde çok fazla kilo almadıysan emzirerekteb gider kiloların, çokta canını sıkmaya gerek yok derim ben..

Cok Tsk ederim bu Yazdigin var ya sanki bana esim yeniden ilan ask etmis gibi iyi geldi cok mutlu oldum ALLAH razi olsun sagol canim :) insALLAH hamilelikten sonra kilo vermek isteyen herkes kilolarindan kurtulur senin gibi masallah :)

Back
X