• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken yanlışlıkla bebeğimin kafasına telefonu düşürdüm.

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
89
8
3
20
Bir anne olarak yargılanmaya değil yardıma ihtiyacım var 2,50 aylık bebeğim var bugün emzirirken yanlışlıkla elimden telefonu düşürdüm kafasına ağladı kafasını ovdum sustu kafasının yan tarafına sivrisinek ısırdığı kadar kızarıklık var biraz da şiş gibi geldi bana sonra emzirdim biraz daha sonra bebeğimi sırt üstü çevirdim konuştum onunla gülümsedi bana bende ağladım tabi nasıl bir anneyim ben diye kusmadı ama azıcık ağzından süt çıkardı darbe alan yere dokununca ağlamıyor bir şey olmamıştır demi ALLAH rızası için böyle olay yaşayanlar yada bilgisi olanlar yardım etsin nolur ALLAHIM hiçbir anneye bu vicdan azabını yaşatmasın inşALLAH😔😔😔

Korkma bişey olmaz okadar şeyden.🌸 Telefona bakarken üstünden bakmada birdaha olmasın.

Tam olarak kafasının neresine heldi. Bişi olmaz Allahın izniyle takip et sen bir iki saat yine de. Bi değişiklik olur ise götürür bir gösterirsin bence. Daha dikkatli olmaya çalış canım, sağlıkla büyüt bebeğini 🌹

Tam olarak kafasının neresine heldi. Bişi olmaz Allahın izniyle takip et sen bir iki saat yine de. Bi değişiklik olur ise götürür bir gösterirsin bence. Daha dikkatli olmaya çalış canım, sağlıkla büyüt bebeğini 🌹
Kafasının yan tarafı varya hani kafasının yanı oraya geldi 😔

Eklentiler

• IMG_5459.webp
    IMG_5459.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 90
Çok sağolun sizin gibi insanlar iyi ki var içim rahatladı biraz da olsa
Ama eski konularına baktım eylül ayında bir daha düşürmüşsün canım bebeğinin kafasına. O zaman bişi olmadı şimdide bişi olmamış olabilir ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Bence çok dikkatli olman gerekiyor. Ben mesela yeni doğum yaptığımda bebeğimi emzirirken hep uyuya kalıyodum gece ya da gündüz fark etmiyodu bebeğimi emzirirken sanırım bende bi hormon salgılanıyordu ve kendimi tutamıyordum hemen önlemini aldım her emzirmemde yanımda biri bulundu bebeğime Allah korusun bişi olur diye. Demem o ki sende önlemini al istemeyerekte olsa pişman olacağın şeyler olabilir Allah korusun telefon ile ilgilenme onu emzirirken onunla konuşabilirsin, onu okuyup üfleyebilirsin. Emin ol sana da iyi gelir

Ne diyorsunuz siz ya kim isteyerek yapar bunu madem yardımcı olmayın boşuna yorum yapmayın
Emzirirken ısrarla telefon kullanıp bebeğin kafasini delince siz suçlu olmuyorsunuz bunu ifade eden suçlu oluyor. Pes. Şu bebekleri rahat bırakın bu kadar radyasyona maruz kalmak zorunda değiller.

Bir anne olarak yargılanmaya değil yardıma ihtiyacım var 2,50 aylık bebeğim var bugün emzirirken yanlışlıkla elimden telefonu düşürdüm kafasına ağladı kafasını ovdum sustu kafasının yan tarafına sivrisinek ısırdığı kadar kızarıklık var biraz da şiş gibi geldi bana sonra emzirdim biraz daha sonra bebeğimi sırt üstü çevirdim konuştum onunla gülümsedi bana bende ağladım tabi nasıl bir anneyim ben diye kusmadı ama azıcık ağzından süt çıkardı darbe alan yere dokununca ağlamıyor bir şey olmamıştır demi ALLAH rızası için böyle olay yaşayanlar yada bilgisi olanlar yardım etsin nolur ALLAHIM hiçbir anneye bu vicdan azabını yaşatmasın inşALLAH😔😔😔
Geçmiş olsun, ne kadar siddetli olduğunu bilmiyorum ama anlatımıniza göre bir sey olmamıştır, siz yine de takip edin 24 saat.

Cocukla ilgilenirken telefonla oynamayın. Hem çocuğunuzla düzgün ilgilenemezsiniz hem de cocukla vakit gecirmekten keyif alamazsınız.

Miramisu size diyorum İnsanlık hali isteyerek kim yapar bunu
zaten üzgünüm daha fazla sinirlendirmeyin Ya

Geçmiş olsun, ne kadar siddetli olduğunu bilmiyorum ama anlatımıniza göre bir sey olmamıştır, siz yine de takip edin 24 saat.

Cocukla ilgilenirken telefonla oynamayın. Hem çocuğunuzla düzgün ilgilenemezsiniz hem de cocukla vakit gecirmekten keyif alamazsınız.
İyi olduğunu nasıl anladım

Birsey olmamıştır bende birkere düşünmüştüm yanda tutun telefonu

Siz ve tuhaf konularınız...Madem bir kere düşürdünüz bebeğin kafasına telefon, ben olsam daha da bebeğin yanında telefonu elime almam ama siz akıllanmamışsınız belli ki.Valla ne diyeyim bu kadar kısa sürede küçücük bebeğin kafasına bu kadar darbe, inşallah ilerde bir şey olmaz.

Siz ve tuhaf konularınız...Madem bir kere düşürdünüz bebeğin kafasına telefon, ben olsam daha da bebeğin yanında telefonu elime almam ama siz akıllanmamışsınız belli ki.Valla ne diyeyim bu kadar kısa sürede küçücük bebeğin kafasına bu kadar darbe, inşallah ilerde bir şey olmaz
Siz ve tuhaf konularınız...Madem bir kere düşürdünüz bebeğin kafasına telefon, ben olsam daha da bebeğin yanında telefonu elime almam ama siz akıllanmamışsınız belli ki.Valla ne diyeyim bu kadar kısa sürede küçücük bebeğin kafasına bu kadar darbe, inşallah ilerde bir şey olmaz.
ben burada yaptığı hatanın farkındayım ve bir şekle bebeğimin iyi olmasını istiyorum madem yararlı bir yorum yapmayacaksın hiç bir şey yazma o zaman. Aynı şey senin de başına gelebilirdi biraz empatş yap AMA İNŞALLAH gelmez RABBİM tüm masum bebekleri korusun inşALLAH

Z zardacal ben burada yaptığı hatanın farkındayım ve bir şekle bebeğimin iyi olmasını istiyorum madem yararlı bir yorum yapmayacaksın hiç bir şey yazma o zaman. Aynı şey senin de başına gelebilirdi biraz empatş yap AMA İNŞALLAH gelmez RABBİM tüm masum bebekleri korusun inşALLAH
demişsin ama birincisi hata, ikincisi tercihtir artık.
Ayrıca buraya konu yazıyorsan gelen yorumlara da açık olmalısın.

Back
X