Emzirirken zayıflamak isteyenler

Ebruaydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
237
81
48
35
Mrb kızlar bebeğim 4 aylık ve hamilelikte aldığım 16 kilonun 10unu verdim 6si yapisti üzerime. Şu an ki kilom 85 ve ben dun itibariyle kendimce bi diyete başladım. 3 ay içinde 70 73 gibi inmek istiyorum Allah kısmet ederse :) burda günlük yediklerini paylaşıp kilo güncellemesi yapicam katılmak isteyen olursa beklerim. Dün sabah 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin azıcık peynir ve yarim domates yedim ve 1 bardak rezene içtim. Ara öğünde 1 avuç ceviz yedim. Öğlen 1 tabak nohut ve salata yedim. Ara öğünde bi avuç kiraz yedim. Akşam 3 köfte salata ve ayran. Hiç ekmek yemedim. Ve 7 den sonra sadece azıcık karpuz yedim. Ve 2litre şu tukettim ilk günüm bu şekilde geçti :)

Bugün sabah kahvaltımda yumurta zeytin peynir domates vardı birde rezene çayı artık ikiye kadar bişey yemeyi düşünmüyorum bol su icicem

Bi litre suyumu içmiş bulunuyorum öglen yemeginde bi tabak nohut ve biraz karpuz yedim

boyunuz kaç? 4 ay çok kısa bir süre

1.78 boyum ne için kısa anlamadim 3 gün oldu sütumde bi değişiklik yok zaaten diyetim daha çok ekmeği kesme ve bol su içme üzerine bi diyet bi şekeri kestim. Ekmeksiz normal bi kahvaltı meyveli ara öğünler ve abartıya kaçmayan bi akşam yemeği yiyorum akşam 7 buçuktan sonra bişey yemiyorum sudan baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…