emziriyorummm acil kiloo vermem lazımm nolur yardım :(

2oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
40
9
37
kızlar 7 ayı bitiriyor bebeğim. mayıs 5te 8 aylık olacak. ve ben 72,5 kiloyum.boyum da 160 cm. tipik türk kadınıyım. basenlerim ve bacaklarım hep vardı. ama ilk defa karın ve bel bölgemde cidddi yağlanma oldu. ve dün gece 7 yıllık eşim ilk kez bana "aşkım karın yağların kötü duruyor ona bişeyler yapmak lazım dedi." geçtiğimiz hafta 5te5 uygulayayım dedim. ama benim için ikinci günde kilo için iyi bir sonuç olsa da sütüm azaldı ve baş dönmelerim oldu. lütfenn acill yardım edinn kızlar yaaa :KK43:

Ben emziriken hiç kilo veremedim tam tersine hep aldım..Biraz dikkat etsem tansiyonum düştü..ağzımın içinde yaralar çıktı...Emziriken 73 e kadar çıktım...2 yıl emzirdim..Bu yıl şubat ayında oğlumu sütten kestim..Şuan sadece yürüyüşle 68 e düştüm...Zaten emzirmeyi bırakınca önceki kadar yiyemiyorsun...ve otomatik olarak veriyorsun..Bence emzirmenin keyfini çıkar...Sonrasında kendiliğinden vereceksindir...

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Soru/Cevap" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

X