lütfenn acil yardım. acil kilo vermem laazımm emziriyorum

2oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
40
9
37
kızlar 7 ayı bitiriyor bebeğim. mayıs 5te 8 aylık olacak. ve ben 72,5 kiloyum.boyum da 160 cm. tipik türk kadınıyım. basenlerim ve bacaklarım hep vardı. ama ilk defa karın ve bel bölgemde cidddi yağlanma oldu. ve dün gece 7 yıllık eşim ilk kez bana "aşkım karın yağların kötü duruyor ona bişeyler yapmak lazım dedi." geçtiğimiz hafta 5te5 uygulayayım dedim. ama benim için ikinci günde kilo için iyi bir sonuç olsa da sütüm azaldı ve baş dönmelerim oldu. lütfenn acill yardım edinn kızlar yaaa :KK43:

kızlar 7 ayı bitiriyor bebeğim. mayıs 5te 8 aylık olacak. ve ben 72,5 kiloyum.boyum da 160 cm. tipik türk kadınıyım. basenlerim ve bacaklarım hep vardı. ama ilk defa karın ve bel bölgemde cidddi yağlanma oldu. ve dün gece 7 yıllık eşim ilk kez bana "aşkım karın yağların kötü duruyor ona bişeyler yapmak lazım dedi." geçtiğimiz hafta 5te5 uygulayayım dedim. ama benim için ikinci günde kilo için iyi bir sonuç olsa da sütüm azaldı ve baş dönmelerim oldu. lütfenn acill yardım edinn kızlar yaaa :KK43:

esınız çok terbıyesızmış bence.....boyle laf edılır mı??? ustelık emzıren bır anneye....evlat verelım derken kılo alıyoruz bız keyfımıze degıl

Ben diyet yapıyorum ve emziriyorum ama hızlı kilo vermen imkansız sütünden olursun geçen ay 4 kilo verdim doktor kontrolünde yapıyorum sen de öyle yap bence günlük 3000 kalori alıyorum yaklasik bu normal insana kilo aldırır kesinlikle aç kalmıyorum ama hızlı bi sonuçta vermiyor

Canım daha yeni doğum yapmışsın. Bir yılda anca toparlıyor karın kendini. Biliyorum insan o halini görünce morali bozuluyor. Seni çok iyi anlıyorum Bende doğum yapalı 1.5 yıl oldu. Karnım şimdi daha iyi eskiye göre. Yeni yeni kilo verme çabalarınada başladım. Bence sende stres yapma. Çocugundan önemli değil hiçbşrşey. Egerki istiyorsan Azcık dikkat ederek emzirirken verebilirsin bence :)

Birde bebeğin en az 8 ayını doldurmuş olmalıydı diyet için hatta kadın doğumuma hiç yapma tadı değişiyor sütun benim oğlum bıraktı memeyi dedi o zaman ama ben baya kilo aldım özellikle doğumdan sonra doğuma kadar çok almaması o yüzden başladım 90 kilo olmuştum yani doğuma 80 ile girdim

benim bildigim cocuk emzirdiginde kilo veriyorsun cevremde cok emzirdikleri icin kilo verenler ama iste her insanda farkli takma canim cocugunu emziriyormusun esinde saygisizca davranmis tabi o dogum yapmadigi icin sorun yok onda zamanla kendini toparlarsin canim uzulme

yok canım yaa. o niyetle söylemedi biliyorum. kötü duruyor gerçekten benim karnım ama yağlı yağlı :KK43:

oyle durabılır doğum yapmışsınız sonuçta bendede oyle.her yerden yag fıskırıyor malesef ama esım bana boyle bırşey dıyemez ya cok ayıp bence...nıyet bellı acıkca zayıfla demek....keyfımıze kılo almıyoruz bız

X