Emzirme için giyim

sailor_moon29

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
103
19
18
34
Arkadaşlarım hep önü açılan kıyafetler kullandıklarını söylediler ancak evdeki kıyafetlerimden hiçbiri öyle değil. Hepsi normal sweatshirt. Kış bebeği olacak inşallah ve kazaklarım da öyle. Ayrıca hem ev hem dışarısı için nasıl kıyafet almalıyım?

Çok soğuk bir yerde yaşamıyorsanız evde tişört ya da bir bluz bile giyseniz yeterli olur. Yukarı sıyırır emzirirsiniz. Zaten doğumdan sonra hormonlardan kaynaklı yine sıcak basmaları oluyor. Emzirirken de ter içinde kalıyorum ben. Dışarısını bilemem ama emzirme önlüğü almanız dışarıda baya fayda sağlar. Benimde 20 günlük bir bebeğim var memeye yapışık yaşıyoruz emzirme önlüğü olmasa 5 dk dışarıda oturamazdım sanırım Bir de kesinlikle Daginin emzirme sütyenini alın ondan başka bir şey giyemiyorum. Altı da lastikli çok güzel tutuyor. Başka markaların da emzirme sütyenini almıştım ama hiç kullanışlı gelmedi sağa sola kaydı

Bütün lohusalığım evde,şort,emzirme atleti ve üzerine yumuşak keten bir gömlekle geçti en rahat ettiğim şeyler bunlardı
Dışarı çıkarkende bi kaç tane emzirme tshirt gibi uzun kollu şeyler almıştım içine yine emzirme atleti,sütyen kullanmadım atlet benim için daha rahattı
Kasım ayında doğum yapmıştım
Zaten yatak odası bebişle birlikte 22-23 dereceyi geçirmedik nasıl alıştıysak artık hala pike ile yatıyoruz
Kızımda şimdi 2 yaşında bebekliğinden beri ev ısısına uygun owli uyku grusu ve içine ince bir uzun kollu body kullanıyorum
Odaya termometre alın kesinlikle

Merhaba ben gömlekli pijama almıştım birkaç takım veya direk gömlek

Ben emzirme atleti ve 2 parçalı tşiört giydim hep emzirme için dışarda da elbise giydim yarım fermuar ya ds önü düğmeli pijama al

Cevabınız için teşekkür ederim Dagi'nin emzirme sütyenini almıştım. Bebeğim inşallah kış bebeği olacağı için kazaklarla dışarıda nasıl emzirilir bilemedim. Onları yukarı kaldırıp emzirmek zor olur yüksek ihtimalle. Ben genel olarak üşüyen biriyimdir. O yüzden tişört giyebileceğimi pek zannetmiyorum Sweatshirt giyiyorum hep. Onları da yukarı kaldırırım herhalde. Allah bağışlasın bebişinizi

Ben normalde üşüyen biriyimdir Sizin giydiklerinizi evim sıcak olsa da giyemem Emzirme atleti giyilince göğüs pedi kullanabildiniz mi? Olur da süt gelme ihtimaline karşı? Oda termometresi alacağım Kasım indiriminde indirime girer mi bekliyorum

Merhaba:) Evde pijama ile idare edebilirim belki ama dışarıda nasıl yaparım bilemedim Kışın doğum olacak Allah'ın izniyle Gömleğim çok ama üşüme ihtimali de var
Dışarı çok sık mı çıkıyorsunuz orasını anlamadım. Kruvaze kıyafetler var yandan bağlamalı ya da tüm fermuarlı daginin emzirme sütyen çok iyi

Dışarı çok sık mı çıkıyorsunuz orasını anlamadım. Kruvaze kıyafetler var yandan bağlamalı ya da tüm fermuarlı daginin emzirme sütyen çok iyi
Sık çıktığımdan değil :) Aksine ayak bileğim kırıldığı için bunu istesem de yapamam:) Bebeği hastaneye götürdüğümüzde falan mesela Teşekkür ederim cevabınız için

Normal giyiniyorum, yukarı doğru kıyafetimi sıyırıp emziriyorum. Ekstra hiçbir şey almadım sütyen de ya takmıyorum ya da dümdüz kumaş olan braletlerden takıyorum

Normal giyiniyorum, yukarı doğru kıyafetimi sıyırıp emziriyorum. Ekstra hiçbir şey almadım sütyen de ya takmıyorum ya da dümdüz kumaş olan braletlerden takıyorum
Kışın kazaklarla zor olmuyor mu peki? Bir de sütyen giymeyince göğüs pedi de olmaz o zaman süt gelmez mi kıyafete?

Kışın kazaklarla zor olmuyor mu peki? Bir de sütyen giymeyince göğüs pedi de olmaz o zaman süt gelmez mi kıyafete?
Aslında daha kolay oluyor biraz bol giymeye çalışıyorum böylece bebeğin üstüne doğru geliyor ve örtü vs atmama gerek kalmıyor. Süt gelme durumu ilk zamanlar yaşanıyor o zaman biz bahardaydik ve braletin içine göğüs pedi koyuyordum ya da biraz daha üstüme yapışan şeyler giyip kıyafetime yapıştırıyordum. Bu süt akma durumu ortalama 3 ay sürüyor zaten emzirme sütyeni almışsınız onun içine yapıştırıp gezersiniz. Bu arada ben neredeyse hiç evde durmadım hep gezdim ama her şey bir şekilde halloluyor. Birde süreç içerisinde eksiğiniz olursa tamamlarsiniz. Emziren anne için olmazsa olmaz diye bir şey olmadığını düşünüyorum bebeğe bez, kıyafet, pamuk olduktan sonra yemeği de sizsiniz istediğiniz her yere gidersiniz eksiği gittiği yerde alırsınız. Mama kullanınca süreç biraz daha meşakkatli oluyor rahat olun, gerisi bir şekilde halledilir

Teşekkür ederim bu kadar ayrıntılı ve açıklayıcı yazdığınız için

Teşekkür ederim, siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah Kazakla zor olur gibi ama bir şekilde rahat pozisyonu bulursunuz zamanla

benim bebeğim de kışın doğdu. evde hep emzirme atleti giydim. dısarıda ise hm emzirme sütyenleri giydim. üzerine kazak, sweat giydim. yanımda emzirme örtüsü vardı hep. emzirmede sorun yasamadım parkta bile emzirdim öyle düsünün

Ne güzel Dışarıdayken emzirme sütyeni üstüne emzirme atleti giymiş miydiniz hiç peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…