• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme isini nasil yapiyorsunuz?

Gözün aydınn. Zeytinyağıını dene isterssen bi kuzenim öyle yapmıştı.
Ayy Allahmm çabucak zaman geçse de doğursam benimde göğüs uçalrım yarılsaa diyesim geldii :)

Yaralar yanlış pozisyonda emzirmekten de kaynaklanabiliyormuş. Tavsiyem emzirme videolarına bir bakın. Yeni doğum yapmış bir arkadaşıma da söyledim geçen gün, işe yaradığını daha az acıdığını söyledi. Bir bakın isterseniz.

Gözün aydınn. Zeytinyağıını dene isterssen bi kuzenim öyle yapmıştı.
Ayy Allahmm çabucak zaman geçse de doğursam benimde göğüs uçalrım yarılsaa diyesim geldii :)

Ben meme kremi kullandım bence emzirmeye devam etmelisin ve kuru kuru emzirme vermeden önce mutlaka nemlendir memeni allah size bağışlasın;)

meme için olan kremler çok işe yarıyor bıde kuru tutmak lazım emdikten sonra falan kurulayın sağmaktan çok emzirmeye çalışın meme ucu alıp biberona alışmasın sağlıkla buyutun

bu arada gogus ucu yaralari icin tavsiye edebilecegim mucize bitki "karabasotu" bunu emzirmekten gogus ucu yarisina kadar acilmis, biraz daha inat etse gogus ucu kopacak olan biri olarak soyluorum:cry: bi de mumkun oldugunca dayanip emzirmeye calis gerekirse aralarda biberon verip gogusleri dinlendir ama mutlaka emzir hem senin hem bebisin icin en rahati ve guzeli:KK36:
bu arada tebrik ederim kokluorum minik melegini:KK36:

Memelerinizi tamamen boşaltın ki süt üretimi artsın.
Uçlar için de bella b öneririm.

Sag göğüs iyilesti :) ama sol fena....rahat 1 haftasi var...
simdilik sagdan emzirip solu sağmayi dusunuyorum...
birde kizlar ...dikisimin acildigindan supheleniyorum
elime ip kalintisi geliyor...hangi bolume gitmeliyim :(

Sag göğüs iyilesti :) ama sol fena....rahat 1 haftasi var...
simdilik sagdan emzirip solu sağmayi dusunuyorum...
birde kizlar ...dikisimin acildigindan supheleniyorum
elime ip kalintisi geliyor...hangi bolume gitmeliyim :KK43:
et kaynadıkca ıp sallanabılır
normal dogum yapmadım ama altdan vajınal amelıyat oldum 5 dıkısım vardı benımde ıp sallanıyordu doktora gıttıgımde ıp kendını derı kaynadıkca atar ıpı koparmaya kalkma dedı

hayırlı olsun bebısın :KK200::nazar:

et kaynadıkca ıp sallanabılır
normal dogum yapmadım ama altdan vajınal amelıyat oldum 5 dıkısım vardı benımde ıp sallanıyordu doktora gıttıgımde ıp kendını derı kaynadıkca atar ıpı koparmaya kalkma dedı

hayırlı olsun bebısın :KK200::nazar:
2 gun hissetim ben o ipi o yuzden telas yaptim...
Birde kontrole falan gidilmesi gerekmez mi diye dusunuyorum...
gerci cikista kontrol etmislerdi....acilma olsaydi soylerlerdi...
hepinize tesekkur ederim kizlar :)
Simdilik bir gogusumle de olsa emzirebildigim icin cok mutluyum...gercekten cok fark ediyor...bebek cok daha huzurlu

Daha 3 gunluk bebegim ve ilk gunden yardi gecti meme uclarimi :)
Pompa ile hal ediyorum...daha yeni yeni sutum artiyor?
Ne yapmaliyim?
Hepsini mi sagmaliyim?
Yoksa her seferinde icecegi kadar taze taze mi olsun :KK70:
tek bir damla dahi ziyan olsun istemiyorum :)
Göğüslerin için lansinoh krem al bu günler geçecek benim o kadar ağrıyordu ki emzirirken çığlık attığım hatırlarım:KK48: ama hepsi geçti

Göğüslerin için lansinoh krem al bu günler geçecek benim o kadar ağrıyordu ki emzirirken çığlık attığım hatırlarım:KK48: ama hepsi geçti
Yara olmayinca dayaniyorum...
Solda yara var ..mumkun degil yaklastirmam
ama sagdaki yara gecti...inletiyor ama olsun o kadar sorun degil...

Yara olmayinca dayaniyorum...
Solda yara var ..mumkun degil yaklastirmam
ama sagdaki yara gecti...inletiyor ama olsun o kadar sorun degil...
Sabır canım hepimiz bu süreçlerden geçtik bu arada bebiş uyuyor mu nasıl girebiliyorsun buraya ilk günler de çok ağlarlar:KK46:

Sabır canım hepimiz bu süreçlerden geçtik bu arada bebiş uyuyor mu nasıl girebiliyorsun buraya ilk günler de çok ağlarlar:KK46:
Aslinda sakin bir bebek...
Sadece sutunu geciktirirsem agliyor birde altini degistirirken
kv kp var ...az mizmizlandiginda ilgileniyorlar

Aslinda sakin bir bebek...
Sadece sutunu geciktirirsem agliyor birde altini degistirirken
kv kp var ...az mizmizlandiginda ilgileniyorlar
ne guzel
fırsat bu fırsat uyuyabıldıgın kadar uyu
sezeryan oldukdan 1 gun sonra evımdeydım ve ılk gunden berı tekım tek basıma tum bakım sorumluluk bende :)
benımde tam 16.gun bugun dogum yapalı
ılk 5 gun hıc uyuyamadım sonra alısıyorsun bebısde sana alısıyor
ben hem sagdım verdım hem emzırdım ıkısını bırden yaptım hem memeye hem bıberona aynı anda alıstırdım

olabıldıgınce uyumaya calıs :)

ne guzel
fırsat bu fırsat uyuyabıldıgın kadar uyu
sezeryan oldukdan 1 gun sonra evımdeydım ve ılk gunden berı tekım tek basıma tum bakım sorumluluk bende :)
benımde tam 16.gun bugun dogum yapalı
ılk 5 gun hıc uyuyamadım sonra alısıyorsun bebısde sana alısıyor
ben hem sagdım verdım hem emzırdım ıkısını bırden yaptım hem memeye hem bıberona aynı anda alıstırdım

olabıldıgınce uyumaya calıs :)
Eve geldigim ilk gun tam bir faciaydi :)
Aslinda hala garip hissediyorum kendimi ..ne bilim cok tuhaf
sanki bebekten onceki gunlerimi hatirlamiyorum
hafizam silindi....garip buruk bir haldeyim
sanki uzaydan dustum dunyaya....:D
uykusuzluktan galiba....:)

Aciyacak ama emzirmeye calis, bebek ne kadar emiyorsa sagdiginda anca yuzde 30u cikiyormus. Bende baslarda oyle acidigi icin yaptim sutum cok olmadi. Sonra aciya dayanarak aglaya aglaya bol bol emzirdim hem cabucak gecti hemde sutum cogaldi. Verebildigin kadar kendin ver emsin

Bencede emzir bebegin tukurugu iyilestirirmis brndede oldu sonra biberona alisir emmek zor gelir emzir kesinlikle bebegin hayirli olsun uzun omurler:nazar::KK46:

Back
X