merhaba
benim bebeğim 4 aylık 1,5 ay önce düzenli olarak 3 saatte bir emiyordu,3 saat dolmadan almıyordu memeyi ben de o şekilde veriyordum çok da güzel emiyordu,ama büyükler tutturdu bu çocuk çok küçük niye sık emmiyor diye ,en sonunda doktora sordum 3 saatte bir emiyor ama çocuğum açlığını tokluğunu biliyor bence acıkınca emiyor siz ne diyorsunuz dedim,adam hayretler içinde bana baktı ve bunca yıllık doktorum ilk defa bir anneden bunu duydum ,ben yıllardır annelere bunu anlatmaya çalışıyorum ,tabiki bebek de olsa açlığını tokluğunu biliyor ,sürekli emzirmek büyük hata ,bravo size demişti,şimdi biraz daha sık emiyor ama onun da sebebi eskisi gibi uzun emmiyor,artık büyüdüğü için dikkati hemen dağılabiliyor ondan yani.
bir de şunu okumuştum bi yerde ;bebeğin bazı yiyeceklere alerjisi olabilirmiş,gündüz sütten bu kokuyu alıp emmek istemezmiş,gece kokuyu almadığından emermiş,besin alerjisi testi yaptırabilirsin,ama bence senin çok sık emzirmek istemenden kaynaklanıyor cnm ,onun minicik midesi var annesi unutma.