Doğuma Hazırlık Emzirme Önlüğü Alan Var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
643
Fransa
Kızlar bunu alan varmı? Benim çok hoşuma gitti ama babam terzi olduğu için babama diktirmek istiyorum
tipini çok anlamadım sanki kare kumaşı dikdökrtgen mi yapmışlar ne yapmışlar anlamadım :uhm:

emzirme_onlugu1b.jpg

emzirme_onlugu6b.jpg

emzirme önlüğü ebebk mağazasında vardı görmüştüm ama almadım
evet bu meyve filesi die geçiyor çok eyleniyo kuzum bununla

bu meyve filesi her büyük bebe mağazasında var ,özellikle emzik biberon reyonlarında ,sevibebe marlalı görmüştüm ben..

ben emzirme önlüğünü gebe iken anneme diktirdim..süper kurtarıcı..yolculukta özellikle..dikmesi çok kolay...

canım ben internetten aldım, dikdörtgen bir kumaşın yanları bastırılmış, orta tarafında tel gibi bir şey dikilmiş böylece oval durabiliyor, takınca sen bebeği görebiliyorsun, bebek seni görebiliyor. benim hoşuma gitti, inşallah kullanmama az kaldı.
bebedorun o meyve filesinden var, ben 11.50 aldım kızlar.

canım ben internetten aldım, dikdörtgen bir kumaşın yanları bastırılmış, orta tarafında tel gibi bir şey dikilmiş böylece oval durabiliyor, takınca sen bebeği görebiliyorsun, bebek seni görebiliyor. benim hoşuma gitti, inşallah kullanmama az kaldı.
bebedorun o meyve filesinden var, ben 11.50 aldım kızlar.

evet bende aldım eceberkin dedği gibi ortasında tel gibi bir şey var...aslında çok basit birşey ama benim hiç el becerim olmadığı için yapamam böyle birşey:) e bebkten aldım 31 ekime kadar indirimdeydi emzirme haftası nedeni ile bilginiz olsun....

birde arkadaşım çok öneridği için aldım niyetim yoktu....2 aylık bebeği ile hollandadan türkiyeye geldi....çok rahat etmiş bununla....bende annemlere giderken kullanırım diye aldım...

Back
X