- 28 Şubat 2016
- 22
- 30
- 88
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Mrb arkadaslar bebegim 15 aylik bu ayin 16 sinda 16 ay olcak hala emziriyorum ama ne gecem kaldi ne gunduzum surekli yapisik durumdayiz ve ben artikhem bedenen hem de psikolojik olarak bu yorgunlugu kaldiramiyorum saglik ocaginda tahlil yaptrdim kansizlik var bas donmesi halsizlik yasiyorum her yemekte 5 6 defa kalkiyorum ve yemek yerken bile memede saglik ocagi doktoru kes artik yeter alacagini almistr diyi ebede hakki 2 yas ama en azindan bir bucuk yasina kadar emzir diyo ne yapmaliyim ayni durumlari yasayan varmi
Bende aynı durumdayım çok zorlaninca 1,5 yaş civarında kesmeye karar vermiştim. Tamda o sırada hastalandı. Bir hafta ağzına lokma koymadı. Sadece emiyordu. Iyikide bırakmamışim dedim ve biraktirma fikrinden vazgectim. Şimdi 22 aylık sayılır. 2 yaşına kadar emziricem İNŞALLAH. AzmettimMrb arkadaslar bebegim 15 aylik bu ayin 16 sinda 16 ay olcak hala emziriyorum ama ne gecem kaldi ne gunduzum surekli yapisik durumdayiz ve ben artikhem bedenen hem de psikolojik olarak bu yorgunlugu kaldiramiyorum saglik ocaginda tahlil yaptrdim kansizlik var bas donmesi halsizlik yasiyorum her yemekte 5 6 defa kalkiyorum ve yemek yerken bile memede saglik ocagi doktoru kes artik yeter alacagini almistr diyi ebede hakki 2 yas ama en azindan bir bucuk yasina kadar emzir diyo ne yapmaliyim ayni durumlari yasayan varmi
Burda
Mememi yün bağlar keserim demekle ne demek istediniz. Oyle memeden kesiyor mu bebek. Benimde oğlum var 18 aylık öyle geceleri meme ağzında uyumak istiyor. Uyuyamıyorum hiç
Evet beni emzik olarak kullaniyo gidip iki dl oynuyo sonra hiiii yapiyo geliyo:)Belki memeyi alışkanlık haline getirmiştir ..
Anladım canım Allah işini kolaylaştırsın inşallah çok zor benimde bir yaşında oğlum var emzirme konusunda sizin gibi değiliz ama uyku sorunumuz var bizimde bide süt ve et alerjimiz var inan çok zorluk çekiyorum bende ama sabrediyoruz onlar için her zorluğa katlanıyoruz. Ama hastalansak Allah korusun Ozaman çok kötü kim bakar kimse anne gibi ilgilenip bakamaz ki.. Oyüzden biz iyi olmalıyızki onlarda iyi olsun. Sen bıraktır artık emzirmeyi kendin de ilaçlarını kullanırsın kendine gelirsin inşallah. Allahım bu mübarek günler hürmetine hepimizin yardımcısı olsun inşallah..Canm insallah 1 haftaya raziyim zaten bnm uzun zamandr skntim vardi zaten bileklerimi oynatamiyordm kaldirip indrmekten dusmemek icin biryerden tutunup aliyodm besiginden su zamana kadar hep bebegim icin sabrettim zaten
Canm tabiki hayirlisi buymus sizin icin bebisin saglikli olsnda olacagi varsa emen bebektede hastaliklar cikabiliyo allah yavrularimizla sinamasin biziKızım 4.5 ay kadar emdi daha da emmedi
İçimde kanayan bir yaradır bu durum mesela
Eger çok yıpranıyorsan kesebilirsin 16 aya kadar iyi emmiş maşallah
Bnde hep oyle dusunuyorm kimse bizden iyi bakamazki bebislerimize sut alerjisi tedavisi varmiki ilac fln acil sifalar dilerimAnladım canım Allah işini kolaylaştırsın inşallah çok zor benimde bir yaşında oğlum var emzirme konusunda sizin gibi değiliz ama uyku sorunumuz var bizimde bide süt ve et alerjimiz var inan çok zorluk çekiyorum bende ama sabrediyoruz onlar için her zorluğa katlanıyoruz. Ama hastalansak Allah korusun Ozaman çok kötü kim bakar kimse anne gibi ilgilenip bakamaz ki.. Oyüzden biz iyi olmalıyızki onlarda iyi olsun. Sen bıraktır artık emzirmeyi kendin de ilaçlarını kullanırsın kendine gelirsin inşallah. Allahım bu mübarek günler hürmetine hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Ben hazirimda ufaklik hazir degil gibi:)Bu konuda sadece sen kendin ver başkasinin lafina bakma hazir olunca ayir bence.
Uc yasta cokmus baya:)benim kardeşim 3 yaşına kadr emmiştitamamen hobi olarak oda zaten ek gıdalara başladıktan sonra sütün verebileceği pek birşey kalmıyor bebişlere yavaş yavaş kesmeye başla.
ben emmemişim hiç 7 aylık doğunca. arada bir kardeşim daha oldu rahmetli yaşamadı oda emmedi hep sağıp dökmüş annem bir dha hamile kalırsam emziricem emdiği kdr demiş öyle böyle derken 3 yaşına kadr emdi krdşm :)Uc yasta cokmus baya:)
Masallah:)ben emmemişim hiç 7 aylık doğunca. arada bir kardeşim daha oldu rahmetli yaşamadı oda emmedi hep sağıp dökmüş annem bir dha hamile kalırsam emziricem emdiği kdr demiş öyle böyle derken 3 yaşına kadr emdi krdşm :)
Evet buda olabilir hem sutumde bosa gitmemis olur tskrlerhakkı 2 yas dıye bırsey yok
ek gıdaya gecıp sutunu sagıp verebılırsın
dırek kesmıs olmazsın sutunden yıne faydalanır sutden kesmek ıcın kolay bı gecıs olur
benım kız degıstı40 çıkınca bebek değişir mi
duzeni yok zaten ins kesince bnmkide duzelir memede cok fazla zamn gecrdigi icin her firsatta dinlenmeye calisiyorum ekstrdan cok fazla oyun fln oynayamiyorum birakirsa daha kaliteli vakit gecirirz sanirimSağlığınız bozuluyorsa kesin
Benimki 30 ay emdi ama düzenli idi öyle her aklına gelince emmedi
Uyurken ya da arabada vs emdi ben sıkıntı yaşamadım ama komşum zayıfladı vs bebeği iştahlı idi 11 aylık kesti normal süt de içiyor gayet güzel
Siz de önemlisiniz ikiniz için iyi olana odaklanın kesin o da düzgün uyur böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?