- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.249
- 798
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Ahahahha alemsin kiz burcÖyle emzirenler var ki şaşıyorum. Damat olana kadar ya da gelinlik giyene kadar emzir bari. Ben hamileyken eşimin küçük teyzesi en az 2 yaşına kadar emzir, bol bol emsin ben 4 yaşına kadar emzirdim bak şimdi kocaman adam demişti. ''Çekinme çekinme gerdek gecesi odasına da girip emzir' demiştim sinirden morarmıştı o gün bugündür görüşmüyo benimle
Haahaaayyy supermis yapistrmissin lafi:)simdi benidd elestirenler olacak ama ben umursamamayi dusunuyorumÖyle emzirenler var ki şaşıyorum. Damat olana kadar ya da gelinlik giyene kadar emzir bari. Ben hamileyken eşimin küçük teyzesi en az 2 yaşına kadar emzir, bol bol emsin ben 4 yaşına kadar emzirdim bak şimdi kocaman adam demişti. ''Çekinme çekinme gerdek gecesi odasına da girip emzir' demiştim sinirden morarmıştı o gün bugündür görüşmüyo benimle
Amin canim insallah hepsi saglikli mutlu olsunlarAyni bnm bebis gibi yaa senin daha cok varmis allah kolaylik versin bu gunlerde gececek diyorum ben allah bebislerimize saglik uzun omur versin insallah
Bnmki emmeden uyumuyoki kesersem nasil olacak nasil uyutacagmAhahahha alemsin kiz burc
Iyi demissin
Millet de kafayi yemis, emzirme isi de tamamen gidisata bagli bence su yas bu yas diye kisitlamamak yanlis. Cocuk ek gidayi gayet guzel aliyorsa emmeden kendi basina da uyuyabiliyodsa sutten kesilebilir bence
Once uyku egitimi vermeyi bi dene canimBnmki emmeden uyumuyoki kesersem nasil olacak nasil uyutacagm
Bir bakayim canm ben uyku kismini dusunmemistim hic sanki kesince kendi kendine uyuyacakmis gibi:)
Nasil basardin canm hem memeden kesip hemde uyutmayi anlatirmisin ben annemden yardim almayi dusunuyodum aslinda
Canm insallah 1 haftaya raziyim zaten bnm uzun zamandr skntim vardi zaten bileklerimi oynatamiyordm kaldirip indrmekten dusmemek icin biryerden tutunup aliyodm besiginden su zamana kadar hep bebegim icin sabrettim zatenBenim arkadaşımda öyleydi 18 aylıkken emzirmeyi bıraktı canım. Bi kahvaltı ederdik en az beş kere emerdi çocuk kahvaltıda okadar bunalmıştıki aynı emerken uyuyordu emmeden asla uyumazdı çocuk. Ama inan bir haftayı bile bulmadı alıştı çocuk hemen. Sen hastalanıp yatağa düşsen daha mı iyi önemli olan reklamlarda ki gibi sevgi,uyku,oyun :) artık onun için maşallah emmiş baya zaten üç aylık değilki bebeğin hadi sık dişini desek ki Ozaman bile senin sağlığın kötüye gitse gene emziremezsin mecburen.
Bnmki hala bizimle yatiyo iki saat ancak uyuyo besiginde beyefendi yatagi ortaliyo rahat edemedigi zamn yine uyaniyo emmek istiyo cekince oturuyo yataga anne diye agliyo:)Konusarak. Bol bol konustum sadece,gece olmus bak uyku vakti gelmis,hadi beraber uyuyalim vs lerle halloldu cok sukur. Gunduz zaten calistigim icin bensiz uyuyordu o cok sorun olmadi. 18 aylikken memeyi birakti,1 ay kadar sonra geceleri deliksiz uyumaya basladi. 2 yasina yaklasinca da besikten normal yataga transfer ettik.
Mememi yün bağlar keserim demekle ne demek istediniz. Oyle memeden kesiyor mu bebek. Benimde oğlum var 18 aylık öyle geceleri meme ağzında uyumak istiyor. Uyuyamıyorum hiçEbe kendi emzirmediği için rahat tabi hakkı 2 yaş demiş.
Ek gıda alıyorsa sadece alışkanlık olarak tutuyordur memeyi.
Yerinizde olsam mememe yün bağlar keserim
Benimkidee bizimle yatar heheBnmki hala bizimle yatiyo iki saat ancak uyuyo besiginde beyefendi yatagi ortaliyo rahat edemedigi zamn yine uyaniyo emmek istiyo cekince oturuyo yataga anne diye agliyo:)
Azaltmayla olacagini sanmiyorum cunku belli bir duzenle emmiyor sikiliyo iki dksonra geri geliyo vermedigim zamnda cekistiriyo agliyo malesefEn azindan iki yasina kadar emzirebilsen iyi olurdu.ama madem zor oluyor diyorsun,azalta azalta birakmayi dene..bir sofrada bile alti defa kalktigim oluyor demisin.cok fazla,asiri yani,hani ek gidayw bile baslamis cocuk bu.azaltmayi dene,bu sekilde sende rahat edersin,bebegin icinde sutten ayrilmak daha kolay olur
Bazen ge e bunaliyorum. Meme gitti süt bitti diyorum. Gözünü bile acmiyor hep ağzı açık meme arıyor : D sonra basıyor ağlamayı. Bende emziriyorum. Bazen diyorum nasıl kescem memeden.Ayni ben istememenin ucuna yun yapistiyolarmis bebekte tiksndigi icin almiyomus
Benimkidee bizimle yatar hehe
Ya iste ben o benm:) oyle agziyla arayincada sevimli oluyolar dimi :)ben hazirana kadar bklicem bnden once kesersen haberim olsn :)Bazen ge e bunaliyorum. Meme gitti süt bitti diyorum. Gözünü bile acmiyor hep ağzı açık meme arıyor : D sonra basıyor ağlamayı. Bende emziriyorum. Bazen diyorum nasıl kescem memeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?