Bebeğim 10 günlük ve 10 gündür çekmediğim eziyet kalmadı.
Spinal sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim ve doğduğu ilk günden beri sürekli memeyi tutturmaya çalıştık.
Kaç tane hemşire geldi gitti hatırlamıyorum bile.Göğüs ucum çok iyi,doktorumun ebelerin hemşirelerin söylediği de bu.
Fakat bebeğim memeyi tutamıyor.Anne sütünü önce manuel pompayla sağıp kaşıkla veriyorduk ki biberona alışmasın diye.
göğüs ucu aldım eczaneden,öyle de emmedi.
dün pompam bozulunca,elektrikli birtane aldık.
o da bu;
yalnız hiç memnun kalmadım.iade de almıyormuş eczane.100 küsür liraydı.
o kadar paramız da boşa gitti.ne yapıcam bilmiyorum.kafayı yemek üzereyim.
ben 2 yaşına kadar emziririm diyordum hep,aklımın ucundan geçmezdi bu hallerim.
yarı mama yarı anne sütü alıyordu kızım.
şimdi sütümü sağamadığımdan sadece mama alır oldu çoğu zaman.
ne yapmam gerek?
ben de bol bol sağar saklarım diyordum,sütüm olduğu halde milkplus süt arttırıcı içecekler bile aldım fakat hep üstüme başıma akıyor sütüm.boş yere gidiyor...............................
Spinal sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim ve doğduğu ilk günden beri sürekli memeyi tutturmaya çalıştık.
Kaç tane hemşire geldi gitti hatırlamıyorum bile.Göğüs ucum çok iyi,doktorumun ebelerin hemşirelerin söylediği de bu.
Fakat bebeğim memeyi tutamıyor.Anne sütünü önce manuel pompayla sağıp kaşıkla veriyorduk ki biberona alışmasın diye.
göğüs ucu aldım eczaneden,öyle de emmedi.
dün pompam bozulunca,elektrikli birtane aldık.
o da bu;

yalnız hiç memnun kalmadım.iade de almıyormuş eczane.100 küsür liraydı.
o kadar paramız da boşa gitti.ne yapıcam bilmiyorum.kafayı yemek üzereyim.
ben 2 yaşına kadar emziririm diyordum hep,aklımın ucundan geçmezdi bu hallerim.
yarı mama yarı anne sütü alıyordu kızım.
şimdi sütümü sağamadığımdan sadece mama alır oldu çoğu zaman.
ne yapmam gerek?
ben de bol bol sağar saklarım diyordum,sütüm olduğu halde milkplus süt arttırıcı içecekler bile aldım fakat hep üstüme başıma akıyor sütüm.boş yere gidiyor...............................