- 20 Kasım 2015
- 213
- 113
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım iki aylık hanımlar gogumun ucu olmadığı için slikon göğüs ucunu kullandım şimdi uçları çıktı ama kızım silikon la emiyor boş vergimde göğsünü midesi bulanıyor emmek istemiyor nnasıl boş verebilirim![]()
Mememi agzina aliyor fakat kucasak gibi geri çekiliyor sonra tiksiniyor[QUOTE='sebatiye, post: 43736172, member: 424775"]aç bırak biraz.sonra sütünü sür memenin ustune.
Ucuna tatlı sürKızım iki aylık hanımlar gogumun ucu olmadığı için slikon göğüs ucunu kullandım şimdi uçları çıktı ama kızım silikon la emiyor boş vergimde göğsünü midesi bulanıyor emmek istemiyor nnasıl boş verebilirim![]()
Silikon gerçektenssıkıntılı zor oluyorbende oglumu ilk uc ay silikon gogus ucuyla emzirdim.ara ara hep denedim silikonsuz emzirmeyi ama emmiyodu.nasil olduysa uc aylkken emmeye basladi normal .pes etmeyin surekli deneyin bence.silikonla emzirmek cok zor gercekten ben bayag siknti cekmstim birakinca emzirmenin tadina ozaman vardim.
Aman devam et oyle yoksa tiksiniyor işte bende uçları tam çıksın da dedim şimdi var ucu ama tiksiniyor15 gunluguz bende silikon ucla emziriyorum yeni yeni cikiyor uclar ilk bes dakka silikonla emzirip sonra cikarip memeyle devam ediyorum . Uyku sersemi kiziyor ama uyanikken silikonsuz devam ediyor .
Silikon gerçektenssıkıntılı zor oluyor
Erkek misin senlfost: 43876261 .!.:Arkadaşlar cahilliğime verin gögüs ucunun olmaması ne demek? Bir arkadaşım daha söyledi de soramadım. Özel bir şekil mi alıyır gögüs emzirme aşamasında
Erkek misin sen