Bebek Beslenmesi emzirme sorunum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aynenayne

kuzumun annesiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
213
113
13
Kızım iki aylık hanımlar gogumun ucu olmadığı için slikon göğüs ucunu kullandım şimdi uçları çıktı ama kızım silikon la emiyor boş vergimde göğsünü midesi bulanıyor emmek istemiyor nnasıl boş verebilirim :(

Uyurken dene

Ama bu normal

Benimki de biberon emzik o tarz şeyler istemedi nasıl alışırsanız onu istiyorlar

Denemeye devam et açken ama sinirlendirmeden dene

Kızım iki aylık hanımlar gogumun ucu olmadığı için slikon göğüs ucunu kullandım şimdi uçları çıktı ama kızım silikon la emiyor boş vergimde göğsünü midesi bulanıyor emmek istemiyor nnasıl boş verebilirim :KK43:

aç bırak biraz.sonra sütünü sür memenin ustune.

Acken sınırlı oluyor hamileliğin biraz sıkıntılı geçti yavrumda biraz huysuz memeyi hemen alıp karnını doyurmak istiyor boş ağzına alıyor fakat birden midesi bulanıyor çıkarıyor kusack gibi

[QUOTE='sebatiye, post: 43736172, member: 424775"]aç bırak biraz.sonra sütünü sür memenin ustune.[/QUOTE]
Mememi agzina aliyor fakat kucasak gibi geri çekiliyor sonra tiksiniyor :(

[QUOTE='sebatiye, post: 43736172, member: 424775"]aç bırak biraz.sonra sütünü sür memenin ustune.
Mememi agzina aliyor fakat kucasak gibi geri çekiliyor sonra tiksiniyor :KK43:[/QUOTE]

onun için aç kalması lazım epey bir süre.sen o bacaksızları hafife alma.öyle bir parmaklarında oynatıyorlar ki annelerini

Kızım iki aylık hanımlar gogumun ucu olmadığı için slikon göğüs ucunu kullandım şimdi uçları çıktı ama kızım silikon la emiyor boş vergimde göğsünü midesi bulanıyor emmek istemiyor nnasıl boş verebilirim :KK43:
Ucuna tatlı sür

:) memeden midesi bulanan bebe :)
Kapris yapıyordur sabırla devam etmek lazım

Bzmkide oyle yapiyordu ilk dogdugunda zorla verdm valla şimdi biberon emzik gördumu oguruyor

bende oglumu ilk uc ay silikon gogus ucuyla emzirdim.ara ara hep denedim silikonsuz emzirmeyi ama emmiyodu.nasil olduysa uc aylkken emmeye basladi normal .pes etmeyin surekli deneyin bence.silikonla emzirmek cok zor gercekten ben bayag siknti cekmstim birakinca emzirmenin tadina ozaman vardim.

bende oglumu ilk uc ay silikon gogus ucuyla emzirdim.ara ara hep denedim silikonsuz emzirmeyi ama emmiyodu.nasil olduysa uc aylkken emmeye basladi normal .pes etmeyin surekli deneyin bence.silikonla emzirmek cok zor gercekten ben bayag siknti cekmstim birakinca emzirmenin tadina ozaman vardim.
Silikon gerçektenssıkıntılı zor oluyor

15 gunluguz bende silikon ucla emziriyorum yeni yeni cikiyor uclar ilk bes dakka silikonla emzirip sonra cikarip memeyle devam ediyorum . Uyku sersemi kiziyor ama uyanikken silikonsuz devam ediyor .

15 gunluguz bende silikon ucla emziriyorum yeni yeni cikiyor uclar ilk bes dakka silikonla emzirip sonra cikarip memeyle devam ediyorum . Uyku sersemi kiziyor ama uyanikken silikonsuz devam ediyor .
Aman devam et oyle yoksa tiksiniyor işte bende uçları tam çıksın da dedim şimdi var ucu ama tiksiniyor

Silikon gerçektenssıkıntılı zor oluyor

Bende aynı durumdayim: ( üstelik benim ucu vardı ona rağmen hemşirenin biri verdi silikon u şimdi birakamiyoruz..sinirlendirmeden bıraktırmak lazimmis, baska bir hemsire biraksin diye gogus ucumu cok zorladi simdi acayip sinirleniyor.
Gece uykusunda deniyorum ben..ileride inşallah bırakır..

Agzina aliyor sinirlenmiyor yok benimki ama midesi bulanıyor slilikonu takınca guzl emiyor çıkarınca emiyor birden ogruyor :(((

Arkadaşlar cahilliğime verin gögüs ucunun olmaması ne demek? Bir arkadaşım daha söyledi de soramadım. Özel bir şekil mi alıyır gögüs emzirme aşamasında

lfost: 43876261 .!.:
Arkadaşlar cahilliğime verin gögüs ucunun olmaması ne demek? Bir arkadaşım daha söyledi de soramadım. Özel bir şekil mi alıyır gögüs emzirme aşamasında
Erkek misin sen

Back
X