emzirme zamanlari

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
selam bayanlar bebegim 28 aralik dogumlu nrrdeyse 2,5aylik 3,240 dogdu simdi 5,400 dr birazcik fazla buldu cok mu emzryrm diye endiselndim artik 5 dk emzirip biraktiryrm gece 4-5 saat kdr uyuyo Gunduz de 1,5 2 saat kdr acikmiyo siz nasil yapysunuz tecrubrerden yardum stym

benim kızım 14 ocak doğumlu 3630 gr doğdu her dakka memede durmak istyio. ilk aşısı için gittiğimizde 1 aylıkken 4680 gr olmuştu 18 martta 2.nci aşılara gitcez birlikte tartılıyorum tahmini nedir acaba diye 5,5 fark çıkıyo benim kilomla. fazlamı yani ?

soyle hesaplayalim bizimki tam 2.ayinda 2kilo almisti yanlis hatrlmyrsam dr ayda 800 gr almali gibi ona gore hesaplayin cok degil gliba sizinki de ilk ay 1050gr almis 1 hafta sonra Aylik olck yine 1kilo kdr almis olur

soyle hesaplayalim bizimki tam 2.ayinda 2kilo almisti yanlis hatrlmyrsam dr ayda 800 gr almali gibi ona gore hesaplayin cok degil gliba sizinki de ilk ay 1050gr almis 1 hafta sonra aylik olck yine 1kilo kdr almis olur

kendim çok besin değeri yüksek şeyler yiyemiyorum bu ara ama bebeğmii sürekli emziriyorum. Hani diyorlarya sen ne yersen o da onu yer o yüzden öyle söyledim. Sürekli emmek istiyor memede almak istiyor. Doymuyormu acaba diyorum ama gözümün önünde büyüyor kıyafetleri küçülüyor. Günde 2 3 defa kaka yapıyor. çok stres oluyorum...

kilosu iyi diyorsa doktor mrk eme doyuyodur
bizimkinde kolik var gaz sancilar yuzunden deli gibi agliyor onceleri bende doymiyor snyrdum cunku oyle aglarken meme vernce ssup emyrdu dr bgrsklari iflas eder dedi kilosu da iyi olnca saatli emziryrm gercktndr bazen aglarken uykya dalyr yani acikmamis emzik almyrmu emmk istdgnde versen

Son düzenleme:

emzikten ben nefret ediyorum ama yinede denedim çok ısrar etmedim ama 1 hafta denedim almadı...

emzikten ben nefret ediyorum ama yinede denedim çok ısrar etmedim ama 1 hafta denedim almadı...

ben de pek sevmm ama bazen kurtaricu oluyyor gecen aksam aldi oglum deli gbi aglrken emzukle susstu ve uykuya daldi o gnden beri almyr. bende aciktiguni zAnnttgm zamanlarda uytmaya calsyrm bzen gerckten ackmamis uykuya dalms oluyr demstm ya.

ben de pek sevmm ama bazen kurtaricu oluyyor gecen aksam aldi oglum deli gbi aglrken emzukle susstu ve uykuya daldi o gnden beri almyr. bende aciktiguni zAnnttgm zamanlarda uytmaya calsyrm bzen gerckten ackmamis uykuya dalms oluyr demstm ya.

ya ben o emziğin temizliğine güvenemiyorum her yere düşüyo sonra pat ağızda

evt cezvede kayntyrdum bazen de kaynams. suyla yikiyordm ama zor cabuk dusuyr yere. mete smdilerde elini emmeye basladi yinede almyr emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…