sap sımplex 4 saatde bır 10 damlaEvet o şekilde aklımda olsun, dr. bir soralım. Sizin bu konunun başında yazdığunızda birde gaz ilacımızı düzenli kullanıyoruz yazmışsınız. Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba? Bize sap simplex verildi ama öyle çok etkili olduğunu düşünmüyorum.
Aynıymış damlalarımız, aynen bize de dr tavsiye etti. Fakat sizin çok veriliyormuş. Bizim günde 3 kere 8 damla sap smplex, 1 sefer de 5 damla biogaia. Ama ben fayda etmiyor diye düşündüğüm için vermedim birkaç gündür, hatta bana öyle geldi ki sanki bioagia özellikle verince çok ıkınıyordu devamlı ıkınıp sıkınıyordu yavrum kakasını yapacağı zaman, kabız filanda değil hiç olmadı. Ama öyle bir etki ediyor gibi geldi bana kramp yaratıyor gibi.sap sımplex 4 saatde bır 10 damla
gunde 1 kere bıogaida 6 damla
duzenlı kullanımda bı muddet sonra cok etkı edıyor hemen etkı degılde duzenlı kullanım sart
bız coookkk damla denedık her bebıs farklı baskasına ıyı gelen bıze hıc ıyı gelmedı bunuda doktor tavsıye ettı memnunuz suan ıcın
gunde 1 kere karnına gaz masajı ve bacaklarına bısıklet cevırme hereketı yaptırıyırum oda fayda edıyor
o ıkınması kakıs yapmaya calıstgı zaman cok normal bıogaına yararlı bakterı yanı probıyotık en faydalısı o :) onu 10 yasına kadar kullanabılırAynıymış damlalarımız, aynen bize de dr tavsiye etti. Fakat sizin çok veriliyormuş. Bizim günde 3 kere 8 damla sap smplex, 1 sefer de 5 damla biogaia. Ama ben fayda etmiyor diye düşündüğüm için vermedim birkaç gündür, hatta bana öyle geldi ki sanki bioagia özellikle verince çok ıkınıyordu devamlı ıkınıp sıkınıyordu yavrum kakasını yapacağı zaman, kabız filanda değil hiç olmadı. Ama öyle bir etki ediyor gibi geldi bana kramp yaratıyor gibi.
Evet probiyotik olduğunu biliyorum ama kabız olan bir bebek için mi daha uygun acaba diye düşünüyorum. Çünkü öyle böyle bir ıkınma değil, takip ettim damlayı vermediğimde daha kısa süre ama verdiğimde 2,3 saat neredeyse ıkınıyor yapmadan öncesinde ve her türlü yaptığında kabız filan değil tam normal olması gerektiği gibi sıvı altın sarısı renkte oluyor tuvaleti. Bu yüzden tereddütlüyümo ıkınması kakıs yapmaya calıstgı zaman cok normal bıogaına yararlı bakterı yanı probıyotık en faydalısı o :) onu 10 yasına kadar kullanabılır
bence duzenlı bı sekılde baslayın damlasına faydasını gorur
Ayrıca siz aç mı tok mu veriyorsunuz? Birde dediğim gibi sizin sap simplex kullanımızda çok fazla bizimkine göre. Bunu neye göre belirliyorlar acaba, doğum günleri yakın çünkü kızlarımızın. Sizde kabızlık vs benzeri farklı bir sorun var mI?o ıkınması kakıs yapmaya calıstgı zaman cok normal bıogaına yararlı bakterı yanı probıyotık en faydalısı o :) onu 10 yasına kadar kullanabılır
bence duzenlı bı sekılde baslayın damlasına faydasını gorur
Evet probiyotik olduğunu biliyorum ama kabız olan bir bebek için mi daha uygun acaba diye düşünüyorum. Çünkü öyle böyle bir ıkınma değil, takip ettim damlayı vermediğimde daha kısa süre ama verdiğimde 2,3 saat neredeyse ıkınıyor yapmadan öncesinde ve her türlü yaptığında kabız filan değil tam normal olması gerektiği gibi sıvı altın sarısı renkte oluyor tuvaleti. Bu yüzden tereddütlüyüm
Ayrıca siz aç mı tok mu veriyorsunuz? Birde dediğim gibi sizin sap simplex kullanımızda çok fazla bizimkine göre. Bunu neye göre belirliyorlar acaba, doğum günleri yakın çünkü kızlarımızın. Sizde kabızlık vs benzeri farklı bir sorun var mI?
Evet anladım. Az olmasının sebebini hiç bilmiyorum dr dan çok da memnun sayılmam zaten. Bakalım ilk ay gittik ama değiştirecek gibiyim. Ayrıca gerçekten çok seviyor kızım onu dr nuz doğru söylemiş belki sizde aynen farkettiniz, verince böyle yalanıyor ve ağlarken bile verdiğimde sakinliyor. İlginç:) bilgiler için yine teşekkürler.yok bızde kabızlık degıl sızınkısı gıbı altın sarısı renkte ve sulu anne sutuyle beslendıgı ııcın
doktora fazla degılmı dedıgımde boyle ıse yarar bu dedı duzenlı kullan aksatmadan uyuyosa bıle damlat uyanmaz uyansada hemen gerı uyur sever bebekler bunu dedı
hıc aksatmadım oyuzden sabaha karsı bıle mutlaka damlatıyorum
kabız ıshal farketmez butun bebekler gaz sancısı cekmesın dıye kullanmalı o duzenleyıcı cunku sızın doktor nıye okadar az vermıs anlamadım
bız okadar doktor gezdık hepsı hep aynı mıktarı onermıstı
gazlı bebek cok ıkınır kabızmıs da yapamıyormus gıbı
ben tadına baktım damlanın benım sutumun tadına benzıyorEvet anladım. Az olmasının sebebini hiç bilmiyorum dr dan çok da memnun sayılmam zaten. Bakalım ilk ay gittik ama değiştirecek gibiyim. Ayrıca gerçekten çok seviyor kızım onu dr nuz doğru söylemiş belki sizde aynen farkettiniz, verince böyle yalanıyor ve ağlarken bile verdiğimde sakinliyor. İlginç:) bilgiler için yine teşekkürler.
Canım benimde sütün gelmiyordu. Aile hekimimdeki hemşire günlük 3 lt su içmelisin dedi. 1.5 lt senin vucudun için diğer 1.5 lt süt yapımı için. Birde sık sık emzirmen gerekiyor. (Birde mama verdiğin için günlük 1 tatlı kaşığı falan su vermen gerekiyor. Oğlumda Dr' a sormuştum.)Bu Konu da yardim edin bir saat ten fala da emiyor doymuyor mama vermemelimiyim
Peki bu çişli bez çok dolu olmalı mı...benimki mutlaka ıslatıyor ama çok dolu değil siş degilBebek çekememesi söz konusu değil:) en iyi pompa bebeğin ağzıdır. Bebeğinizin doyup doymadığını biberon vererek anlayamazsınız. Çiş sayısını takip etmeniz gerekiyor. 24 saat içinde 6-7 çiş olması gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?