Canim insallah kuzun iyidir benim oglumun atesi vardi bugün 39.2 cikti yeni indi atesi sanirim dis cikaracagiz ama bir türlü cikmadi.
Diyetine ne güzel devam ediyorsun ben edemiyorum ama fazla abartili da yemiyorum elimden geldikce dikkat ediyorum. Türkiyeye gidip geliyim ondan sonra yaza daha dogrusu ramazana kadar cok dikkat edecegim. Su anda kendimi diyete veremiyorum kafam rahat degil bu ara.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok gecmis olsun canim insallah bir an önce iyilesir. Benim oglumun da atesi gece 39,7 cikti sabahta 39 du. Bende grip oldum atesim vardi simdi iyiyim. Esim ve kizkardesim oglumu doktora götürdüler daha gelmediler. Meraktan ölecegim ben cok kötüydüm ondan gidemedim. Esimi aradim idrar yolu enfeksiyonundan süpheleniyorlarmis oglumun isimesini bekliyorlarmis tahlil yapabilmemeleri icin.
Cnm sizede çok geçmiş olsun sende oğlunda en kısa zamnda iyi olursunuz inşallah ... Oğlunun. Birşeyi çıkmaz inşallah cnm 39 derece çok ateşlenmiş yavrum kıyamam ben ona ... Bebeklerimiz hiç hasta olmasa istiyoruz ama gel gör ki ne kadar dikkat etsekte oluyorlar
Almira bebisimiz nasil oldu benim oglum bugum biraz daha iyi ama gece yine 39 derece atesi vardi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür iyi artık canm cuma günü hep ateşi vardı ama artık düzeldi ... Aşıdan sonra huy değiştirdik çok huysuz yaaa hiçbir iş yaptırmıyor bana sürekli kucak istiyor.... Ateşten sonra kırmızı lekeler oluşması normalmiymiş aklım da olsun benim de....çok geçmiş olsun cnm tekar...
arkadaşlar ben de 1 aya yakın süredir yediklerime dikkat ediyorum 70 kiloyla başladım cumartesi 67.3 tüm pazar brz dikkat etmedim bugün tartıldım yine 70 olmuşum ama o kadar bişey yemedim yine dikkatliyim neden böyle olmuş olabilir regl de diilim emziriyorum daha adet olmadım bilgi verirseniz sevinitim
Anne bakım çantası kullanıyorum ama benim ki büyük ve kolum çok ağrıyor sırt çantası almayı düşünüyorum kullanan var mı memnun mu birde. Modeli nasl tavsiyelerinizi bekliyorum ... Boyum kısa olduğu için büyük kol çantası olmuyor bana çok yoruluyorum yürüyüşler de de zorluyor
selam hanımlar uzunca bir süredir yoktum farkettyseniz bilgisayarım bozuktu nete girmedim o yüzden bu süre içinde bir sürü diyetim kesintiye uğradı kayınpederim geldi arkasına eşim amleiyat oldu gelen giden derken fazla dikkat edemedim malesef bir de buraya yazmayınca da dikkat edemiyormuşum motivasyon çok önemliymiş bunu anladım
son bir haftadır davete gittim davet verdim derkan yine diyet güme gitti ma yarından itibaren tekrar devam inşallah yazıcam buraya bu arada almira çok zayıflamışsın maşallah sana yaaa benim neden diyet yapasım gelmiyor bugünlerdehep bir şeyler canım istiyor
ben sırt çantası kullanamdım anne bakım çantası var bende de ama onu almadan önce arkadaşım kesinlikle sırt çantası al çok rahat demişti kendisi kullanıyor ama ben almamıştım çünkü klasik tarz giyiniyorum sırt çantası olmazdı o yüzden almamıştım
Hoşgeldin cnm benim midem küçüldü artık ama kilo verme hızım çok yavaşladı 2 haftada 1 kilo veriyorum. Bende düzenli hergün yürüyüşe çıkıyorum oğlumla havalar da güzel bol bol yürüyüş yapıyorum günde 10.000 adımı tamamlıyorum yOksa gitmicek son 5 kilo ... Cnm bahar havasında kimi insanın iştahı çok açık olur senin de mi öyle acaba...
Bende sırt çantası alıcam cnm ben spor giyiniyorum yürüyüşte kol çantası olmuyor bir yandan bebek arabası kolumda kocaman çanta olmuyor çok yoruyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?