emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

Oğlumun gece 4 te ateşi çıktı Cnm sürekli takipteyim keyfi yerinde ama ateş var sadece başında ama gece 38.3 oldu şimdi 37 ile 37.5 arası oynuyor .... Kafan rahat değilse diyet falan hikaye oluyor cnm boşver kendini iyi hissettiğin zmn tekrar başla... Benim moralim bozulsa canım sıkkılıyorsa hiçbirşey yiyemiyorum daha doğrusu aklıma bile gelmiyor birşey yemek ... Bugünü de bir atlatsam oğlumun başından ayrılmıyorum ateşten çok korkakırm :18:

cok gecmis olsun canim insallah bir an önce iyilesir. Benim oglumun da atesi gece 39,7 cikti sabahta 39 du. Bende grip oldum atesim vardi simdi iyiyim. Esim ve kizkardesim oglumu doktora götürdüler daha gelmediler. Meraktan ölecegim ben cok kötüydüm ondan gidemedim. Esimi aradim idrar yolu enfeksiyonundan süpheleniyorlarmis oglumun isimesini bekliyorlarmis tahlil yapabilmemeleri icin.

Cnm sizede çok geçmiş olsun sende oğlunda en kısa zamnda iyi olursunuz inşallah ... Oğlunun. Birşeyi çıkmaz inşallah cnm 39 derece çok ateşlenmiş yavrum kıyamam ben ona ... Bebeklerimiz hiç hasta olmasa istiyoruz ama gel gör ki ne kadar dikkat etsekte oluyorlar

Son düzenleme:

Sagol canim hala cayir cayir yaniyor hic bisey cikmamis doktor disten dolayi olabilir demis simdi bi fitil daha verdim basinda bekliyorum oyle. Keske icim yaniyor cok uzuluyorum onu boyle gorunce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Almira bebisimiz nasil oldu benim oglum bugum biraz daha iyi ama gece yine 39 derece atesi vardi

Oglumun bu sefer de yine her yerinde kirmizi noktolar cikti bu sefer yuzundekiler daha büyük. Doktoru aradim atesten sonra vücudu reaksiyon gösteriyordur bosuna gelmeyin dedi. Ama ara sira kasinti da yapiyor ne yapacam bilemedim

Almira bebisimiz nasil oldu benim oglum bugum biraz daha iyi ama gece yine 39 derece atesi vardi

Çok şükür iyi artık canm cuma günü hep ateşi vardı ama artık düzeldi ... Aşıdan sonra huy değiştirdik çok huysuz yaaa hiçbir iş yaptırmıyor bana sürekli kucak istiyor.... Ateşten sonra kırmızı lekeler oluşması normalmiymiş aklım da olsun benim de....çok geçmiş olsun cnm tekar...

Canim benim oglum asi olmadi atesi bi anda cikti. Doktora gitmistik bisey yok belki disten dolayidir dedi bugün her yerinde kirmizi lekeler/ noktalar cikinca doktoru aradim atesten sonra cikmasi normal vucüd reaksiyon gösteriyordur dedi

arkadaşlar ben de 1 aya yakın süredir yediklerime dikkat ediyorum 70 kiloyla başladım cumartesi 67.3 tüm pazar brz dikkat etmedim bugün tartıldım yine 70 olmuşum ama o kadar bişey yemedim yine dikkatliyim neden böyle olmuş olabilir regl de diilim emziriyorum daha adet olmadım bilgi verirseniz sevinitim

Cnm regl olmuyorsun ya ondan olabilir ben de emziriyorum ama ben hemen doğumdan bir ay sonra adet oldum... Belki o dönemdesindir şişkinlik de vardır sende regl olsan daha hızlı ve kalıcı kilo verirsin diye düşünüyorum ama tam bir bilgim yok canm

Kızlar giremedim kaç gündür hergün yürüyüşe çıkıyorum oğluşla fırsat bulamadım buraya girmeye
kilom sabah tartıda 61.4 dü artık kilo vermem yavaşladı ama pes etmicem şu 5 kiloyu da vericem ...yavaş yavaş olsa da

selam hanımlar uzunca bir süredir yoktum farkettyseniz bilgisayarım bozuktu nete girmedim o yüzden bu süre içinde bir sürü diyetim kesintiye uğradı kayınpederim geldi arkasına eşim amleiyat oldu gelen giden derken fazla dikkat edemedim malesef bir de buraya yazmayınca da dikkat edemiyormuşum motivasyon çok önemliymiş bunu anladım
son bir haftadır davete gittim davet verdim derkan yine diyet güme gitti ma yarından itibaren tekrar devam inşallah yazıcam buraya bu arada almira çok zayıflamışsın maşallah sana yaaa benim neden diyet yapasım gelmiyor bugünlerde hep bir şeyler canım istiyor

ben sırt çantası kullanamdım anne bakım çantası var bende de ama onu almadan önce arkadaşım kesinlikle sırt çantası al çok rahat demişti kendisi kullanıyor ama ben almamıştım çünkü klasik tarz giyiniyorum sırt çantası olmazdı o yüzden almamıştım

Hoşgeldin cnm benim midem küçüldü artık ama kilo verme hızım çok yavaşladı 2 haftada 1 kilo veriyorum. Bende düzenli hergün yürüyüşe çıkıyorum oğlumla havalar da güzel bol bol yürüyüş yapıyorum günde 10.000 adımı tamamlıyorum yOksa gitmicek son 5 kilo ... Cnm bahar havasında kimi insanın iştahı çok açık olur senin de mi öyle acaba...

Bende sırt çantası alıcam cnm ben spor giyiniyorum yürüyüşte kol çantası olmuyor bir yandan bebek arabası kolumda kocaman çanta olmuyor çok yoruyor beni...

Bende sırt çantası alıcam cnm ben spor giyiniyorum yürüyüşte kol çantası olmuyor bir yandan bebek arabası kolumda kocaman çanta olmuyor çok yoruyor beni...

ay ne bileyim bahardan mı oburluktan mı bilemedim ama bugün başladım tekrar diyete çok şükür zaten belli bir süre diyet yapınca mide küçülüyor eskiden sık sık diyet yapardım diyet yapmasam da çok yiyemezdim ama hamişlik benim midemi büyüttü galiba ne koysan alıyor

evet hem bebeği taşımak hemde elinde bir şey taşımak çok zor ben tek çımıyorum genelde eşimle çkıyorum zaten bebek arabası da var o yüzden sıkıntı olmuyor

sabah 10.30 kahvaltı
*2 dilim kepek ekmeği
*1.5 dilim peynir
*1 haşlanmış yumurta
*1 tatlı kaşığı bal

arada 2-3 çatal dünden kalma revani
yine ara eti form pirinç patlağı

akşama da fırında tavuklu patates var salatayla ondan yerim

eşim gelmeden yazayım dedim o gelince bilgisayar sırası gelmez diye

Kahvaltı 10.00
4 yeşil zeytin
1 tane yumurtadan omlet
Dereotu , taze soğan ,salatalık , domates
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara:
Bir kase leblebi rezene çayı
Tarcınlı karanfilli yeşil çay
Akşam
6 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği 5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bol salata

sabah daha doğrusu öğlen gibi kahvaltı
*1 yumurta
*1 dilim peynir
*2 dilim kepek ekmeği
*2 parça karpuz ( dilim değil)

arada 1 muz

akşam eltim fırına pide göndermiş eşimde yemek yaptırmadı o yüzden ben de ondan yeedim mecburen 1 tane kır pidesi allahtan kıymalı filan değil otlu ve ayran

bu arada davet vereli daha br hafta olmuştu ayrıca haftasonu da biz yemeğe davetliydik hadi buyurun bakalım yarında yemeğe misafir alıyorum yarında köyden görümcemin eşi gelmiş onu çağırıcaz ve içli köfte yapıcam o kadar yap et gel de yeme sonra bu kilolar nasıl gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…