cnm senin bebeğin kaç aylık çok güzel vermişssin bu kadar kiloyu
cnm senin bebeğin kaç aylık çok güzel vermişssin bu kadar kiloyu
kızlar bende emziriyor ve diyet yapıyorum
çok az yiyorsunuz sütünüz geliyor mu?
emzirirken yeşil çay içebiliyor muyuz günde kaç fincan içebiliriz
Canım ben emziriyorum birde ek gıdaya da geçtik sütüm de hiç azalma olmadı aksine çoğaldı bol süt yapıcı şeyler yiyorum ve bol sıvı tüketiyorum doktoruma da sordum beslenmemde bir sakınca görmedi ama herkesin bünyesi farklı tabi
maşallah canım
benim bebeğim daha bir aylık ve sürekli emmek istiyor
fakat dün akşam yemek yapıp yiyemediğim halde tarçın rezene ve kimyon karışımı çay içtiğimden sütüm gayet iyiydi, ben de aşırı yemenin süt getirdiğine inanmıyorum önemli olan bol sıvı ve yeşillik tüketmek, inşallah hedeflerimize ulaşırız
maşallah canım
benim bebeğim daha bir aylık ve sürekli emmek istiyor
fakat dün akşam yemek yapıp yiyemediğim halde tarçın rezene ve kimyon karışımı çay içtiğimden sütüm gayet iyiydi, ben de aşırı yemenin süt getirdiğine inanmıyorum önemli olan bol sıvı ve yeşillik tüketmek, inşallah hedeflerimize ulaşırız
anladım canım ben de emzirmeyi bırakınca daha sıkı diyet yapabilirim herhaldeBen emzirmiyorum artik canim burda arkadaslarla basladim ondan devam yaziyorum buraya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bağışlasın cnm bebeğini çok küçükmüş kuzucuk sağlıklı beslen cnm bol dereotu bulgur pilavı ve su iç bak sütün nasıl artacak göreceksin. Zorlamadan yap cnm diyetini enerjiye çok ihtiyacın olacak bu dönemde...bebeğini sağlıklı büyüt cnm
evettt artık aranızdayım..şuan 69 kiloyum..hedef kilom 55..
sabah kahvaltım
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 çay bardağı meyvesuyu
1 kibrit kutusu peynir
3 adet zeytin
öğlene yazarım artık..
inşallah cumaya kadar kilo verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?