emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

evet gerçekten annelik zormuş şu an deli gibi uykum ama uyuyamıyorum bebğim uyumadığı için en basitinden bunu bile yapamıyoruz

Ben de uyuyamam. Eşim uyutmak istiyor mesela, sen yat diyor. Mümkün değil yatamıyorum. 24 saatlik olay annelik. :)

Ben de uyuyamam. Eşim uyutmak istiyor mesela, sen yat diyor. Mümkün değil yatamıyorum. 24 saatlik olay annelik. :)

aynen nasıl uyurum o uyanıkken mümkün değil uyandığı an da uyanırım mesela daha ağlamadan hissederim uyandığını onlar anne olmadığı için anlamıyorlar bence benim eşimde sen yat o beşiğinde dursun diyor ama mümkün değil

Bu arada topiğin hayırlı olsun canımm, gönlünüzce olsun hersey insallah
:119::119::119::119:

hoşbuldum canımmm, sinirlerim yatışsın diye bi bakim dedim, seni görünce hemencik damladım :)
Nasılsın cnm, kızçem nasıl ?

Bu arada topiğin hayırlı olsun canımm, gönlünüzce olsun hersey insallah
:119::119::119::119:

sağol canım seni de bekleriz uğra arada ama sende kilo kalmadı diye hatırlıyorum
kızçem de iyi ama huysuz uykusu var uyumauyor hergün 9u zor edip uyuyan çocuk bugün bana inat uyuuyor benim gözümden uyku akıyor

Hep bu aşılar yüzünden dimi benimkide inleyerek uyumustu o gece.
Ben fazladan 1 kilo daha vermiştim geri aldım mı bilmiyorum:)) Bu kadar yorgunlukta gayet nrmal cnm ya, keske benim oğluşta biraz uslu olsaydıda sorunum kilo olsaydı:) hayırlısı ne diyim, Allah sağlıcak versinde:)

biraz büyüsün seninki de akıllanır artık ama o zamana kadar sabredeceksin ama yaramaz çocuk zeki olur derler bence seninki de zekadan durmuyor bizde öyle derler canım

*sabah uyanınca 1 bardak ılık su
KAHVALTI 09.00\09.30
*1 çay fincanı açık çay
*1 kibrit kutusu kadar peynir ya da 1 haşlanmış yumurta
*1 tatlı kaşığı tereyağı ya da kaymak ya da 5 zeytin
*1 tatlı kaşığı bal
*mevsim yeşilliği
*2 ince dilim tam buğday yada çavdar ekmeği
YA DA
*1 fincan çay
*1kibrit kutusu peynir
*1 simit

SAAT 11.00
*1 adet elma

ÖĞLEN 12.30\13.00
*6-7 yemek kaşığı sebze yemeği
*3 ince dilim tam buğday yada çavdar ekmeği
*1 kase(1 su bardağı) yoğurt

YA DA
*8-9 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
*2 adet tavuk baget
*1 kase dere otlu cacık

İKİNDİ 16.00
*1 paket eti form mısır patlağı ya da 1 paket eti form çikolata kaplı bisküvi

AKŞAM 18.30\19.00
*1 kepçe çorba
*6-7 yemek kşığı kurubaklagil yemeği yada 8 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
*3 ince dilim tam buğday yada çavdar ekmeği
*1 kase cacık
YA DA
*1 kepçe çorba
*1 servis kaşığı et*hindi ya da tavuk sote(ya da 4 köfte kadar et ya da tavuk)
*2 ince dilim tambuğday ya da çvdar ekmeği
*1 kase yoğurt
*1 kase salata

AKŞAM OTURMASI
*2 adet kivi\ 1 elma ve 1 kuru incir

işte diyetisyenin bana verdiği iste kızlar umarım işinize yarar

bugünkü menümü yazayım bugün pek düzenli gidemedim malesef sabah daha doğrusu öğlen uyandığım için ekmek filan da yoktu evde önceden hazır kek kalmıştı adet olduğum için de iki dilim onu yedim kahvaltı yerine malsef sonra arada bir meyve yedim birazdan eşim uynır yemek hazırla der o yüzden şu an onu bekliyorum birşey yemiyorum balık yapıcam kalorili olduğu için erken yeriz akşam da bir porsiyon meyve yerim başka da birşey yemem
bugün pek bir düzensiz oldu listeme uyamadım am az yemeye çalışıyorum hem zaten balık yaptığımı sebilir yöylemiştim diyetisyene haftada bir çok iyi dedi yiyani salatayla

Sabah 10.30 da kahvaltı olarak 5 yeşil zeytin bir tabak mevsim yeşilliği ve dometes 1 dilim beyaz peynir 2 adet etimek 2 fincan çay öğle bir nescafe 2 adet Mısır patlağı eti formun varya ondan. Saat 5 te 1 adet yeşil elma akşam da 3 yemek kaşığı ıspanak yemeği 3 kaşık bulgur pilavı ve bol salata... Gece de çay içeriz kocişle

Cnm ilk gün ya olsun bundan sonra daha çok dikkat edersin hem adetmişsin vücut bu dönemde daha çok şişiyor. Benim gece internetim gitti burda alt yapı çalışmaları oluyor uzun süre nete giremediğim oluyor girince hemen yazdım

Son düzenleme:

canım seninde listen güzelmiş sabah gayet iyi ama akşam sebze yemeğini az yemişsin diyetisyen sebze yemeğini 7-8 kaşık olarak öneriyor dikkat et sütün filan azalmasın
dün dediğin gibi ilk gündü ama fazla kaçırmadım çok şükür sadece düzensizdi
bu arada bana diyetisyen diyet yaparken sütün azalmasın bol olsun diye doğadan plus lactate çayı iç günde bir fincan dedi ondan alıp içicem bende istresen sen de dene

Cnm sebze yemeğini az yedim ama bulgur pilavını çok yedim.süt yapıyor diye bir de yeşilliklerin içinde bolca dere otu tüketiyorum o da sütü artırıyor. Bir de bol su rezene çayı içtim. Dediğin çayı alıcım eşime söyleyim alsın. Eşim büyük destekçim...bir de regl olucam sanırm bugün karnım fena ağrıyor. Ayrıca ben eşim gelince mekik çekiyorum ve kalçalar gitsin diye spor aleti almıştı eşim ona da başladım. Bakalım çok azimliyim.

Çizelgeyi de yaptım sonunda uğraştım ama oldu

evet bulgur çok süt yapıyor iyi yapmışsın..ne güzel eşin destekçi benimki hiç destek olmuyor yaa hem zayıf ister hem de destek olmaz diyetisyene bile gizli gittim haberi yok söylemiştim gideceğimi izin vermedi ben de hastaneye gitmişken oraya da gittim spora da başlicam inşallah evde kendim yapıcam tabi mekik filan
bu arada çizelgeyi nasıl yaptın?

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php cnm burdan yaptım kilo çizelgesi diye aratdım baktım kadınlar klübünde nasıl yapılacağının tarifi var oradan baka baka yaptım

sabah geç kalktım 2 gündür kızım gece yatmıyor o yüzden öğlen uyanabiliyoruz anca
kahvaltı;
2 dilim tambuğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin domates ve yeşil biber

arada 1 küçük muz ve 1 portakal

kahvaltıyı öğlen yaptığımız için akşam;
6-7 yemek kaşığı ıspanak
1 bardak kadar yoğurt
salata ve 2 dilim çavdar ekmeği

akşam otururken de bir elma ya da kuru meyve yerim

bu akşam komşuma çay içmeye gittim ve yanında bulunan börek tatlı ve patlamış mısırı yemediğim için kendimi tebrik ediyorum:13::13::13::13::13::29
sadece iki hurma ve iki fındık yedim çayla aferinnnnn banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…