Sabah 09.00 3 adet etimek 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 adet yeşil zeytin 3 fincan çay
Şimdi kahve içerim
Saat 16.00 elma
Akşam etli sebze yemeği 6 yemek kaşığı bol salata
Bugün doğum günüm bu arada sürpriz olur mu bilmiyorum pasta falan yersem yazarım kızlar şimdilik benden bu kadr
dün bende gece yarisi kuru yemis yedim oysa 7 den sonra bisey yememeye calisiyorum
Kahvaltimi ben daha yeni yapabildim oglum cok miz miz bugün onu da cabuk cabuk yedim. Kahvaltimi gec yaptigim icin 2 ana ögün 2 ara ögün yiyorum
Kahvaltim
2 dilim ekmek
sürme peyniri
1 dilim salam
1 dilim ince kasar
ara
kücük tabak ananas
ara
2 kuru kaysi
aksam
ya corba ya da köfte tam bilmiyorum yaninda da ya salata ya da yogurt olacak
2 litre suyumu da icmeye calisicagim
2 gündür oglumun yüzünün her yerinde kücük kücük sivilceler olustu neden olabilir acaba ?
canım maşallah sen ne kadar az yiyorsun sütün oluyor mu bari kız
canım doğum günü kutlu olsun
eğer sürpriz olurda pasta yersen afiyet olsun doğum günün sonuçta abartmadan ye bugünlük
öyle düşünme canım sen de emzirmediğin için daha sıkı diyet yapabilirsin sütüm kesilir mi düşüncesi olmaz benim sütüm çok yok mesela o yüzden çok temkinli davranıyorum diyet yaparken yapıcaz biz başarıcaz ben inanıyorum stres olmasın yeterhaklisin canim ama oglum bugün cok yaramazdi ne bulduysam hemen ekmegime koydum ve yedim yarin insallah daha iyi bir kahvalti yapabilirim. Ben bi de emzirmedigim icin daha zor heralde gidecek bu kilolar.
Çok teşekkür ederim cnmeşime hala kızgınım pasta almış ama önemi yok ki yermiyim bilmiyorum sinirli olduğum zmn cnm hiç birşey yemek istemiyor
kız benimki ne kutlar ne bişi bu sene doğum günümde herkes aradı annemeler kardeşlerim kuzenlerim yanında konuşuyorumki anlasın diye ama hiiiçç adam sadece utandı da doğum günün kutlu olsun diyiverdi sanki doğum gününü bilmez ya çok samimi olmadığın bir arkadaşın da diğerleri kutlarken aa doğum günün mü kutlu olsun der ya işte aynen öyle kutladı ama napim sorun çıkarmak istemedim çünkü hiç kutlamıyor her seferinde sorun çıkarsam ben kendi kenedimi bitiririm
sen de çok büyük bir sorun yoksa uzatma istersen üzmeyin birbirinizi
Senin ki de pek umursamazmış cnm. Bizim birikimler çıkıyor cnm ben de bir elti var 1 ay önce onun doğum günüydü her doğum günü eşi hediye alır ve ertesi gün mutlaka bize misafirliğe gelirler nispet yapar sinir oluyorum o yüzden ... Çok kötü kavga ettik o etrafımda kedi gibi dolanıyor ama affet özür dilerim diye. Sinirim geçmiyor yaaaa offff
Kendimi cok kötü hissediyorum durduk yere oturdum bir kutu kaju yedim simdi bisikletin basina gecip eger oglum uyanmazsa yarim saat surecegim yarindan itibaren kendini tutacagim bu son olsun. Gündüzleri iyi gidiyorum gece olunca sapitiyorum
Kaju offff dayanılması en zor çerez ama sen biraz fazlakaçırmışsın çok yağlı gelmedi mi? Ufak kaçamklar olur yarın telafi edersinKendimi cok kötü hissediyorum durduk yere oturdum bir kutu kaju yedim simdi bisikletin basina gecip eger oglum uyanmazsa yarim saat surecegim yarindan itibaren kendini tutacagim bu son olsun. Gündüzleri iyi gidiyorum gece olunca sapitiyorum
hımm inşallah yatışır sinirin bir an önce dolandığına göre haksız demekki
benimki baya umursamaz bazen düşünüyorum kutlanan hediye alınan kadınlar benden neyi fazla yapıyor eşlerine de ben hiç yaşamıyorum bunu
hele de bu sene hamileyken yeğenin doğum günü varmış bana apar topar kıyafetlerini ütületti ayakkabısını temizletip boyatıp toplantım var acele et müdür çağırıyor diyor bir de ben de aceleyle herşeyi hazırladım tam kapıdan çıkarken biloşun doğum günü var ona gidiyorum toplantı yok demesin mi çok zoruma gitmişti
bugün de bir kilo vermişsin çizelge değişmiş bu arada boyun kaç senin vücut kitle indeksin neden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?